Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Την προσβαλες τυπε. Δεν επρεπε να τις πεις κατι τετοιο, δεν εχεις αρχες, δεν σεβεσαι ?
Επειδη ειναι εκδιδομενη πρεπει να επιτιθεσαι στο εσωτερικο της εγω ?  :uglystupid:
Τυπε μαλλον πλακα μου κανεις...Χτες στα δεξια απο την πλατεια βαθης ακριβος στο περιπτερο μια ρουμανα μαρια σεξυ μποτες δικτιοτο καλσον μακρυα καστανα μαλλια ωραιο προσοπακι στα 30 ευρο ..Την ρωτησα για φιλακια κτλ...και ειπε ναι στο σωμα...και στο στομα ναι αρκει μου ειπε να μου βγει στην φαση μαζι σου....Σκεφτομε σοβαρα να την τιμησο  :rockon: και αν ειναι αυτο που νομιζο εχει να φαει πολυ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Τυπε μαλλον πλακα μου κανεις...Χτες στα δεξια απο την πλατεια βαθης ακριβος στο περιπτερο μια ρουμανα μαρια σεξυ μποτες δικτιοτο καλσον μακρυα καστανα μαλλια ωραιο προσοπακι στα 30 ευρο ..Την ρωτησα για φιλακια κτλ...και ειπε ναι στο σωμα...και στο στομα ναι αρκει μου ειπε να μου βγει στην φαση μαζι σου....Σκεφτομε σοβαρα να την τιμησο  :rockon: και αν ειναι αυτο που νομιζο εχει να φαει πολυ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
πως εμοιαζε ??σωματότυπος?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τυπε μαλλον πλακα μου κανεις...Χτες στα δεξια απο την πλατεια βαθης ακριβος στο περιπτερο μια ρουμανα μαρια σεξυ μποτες δικτιοτο καλσον μακρυα καστανα μαλλια ωραιο προσοπακι στα 30 ευρο ..Την ρωτησα για φιλακια κτλ...και ειπε ναι στο σωμα...και στο στομα ναι αρκει μου ειπε να μου βγει στην φαση μαζι σου....Σκεφτομε σοβαρα να την τιμησο  :rockon: και αν ειναι αυτο που νομιζο εχει να φαει πολυ  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Τυπε πριν την φιλησεις σκεψου οτι το στοματακι της ειναι μια απο τις μεγαλυτερες σπερματοχυσοαποθηκες της πρωτευουσας
Αντε και καλα γλωσσοφιλα  :2on1:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
φιλε μπορεις να τη περιγράψεις?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Οτι ερχετε παρερχετε... ;)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
φιλε μπορεις να τη περιγράψεις?
Τυπε μου 1.71..μακρυα καστανα μαλλια..μποτες μαυρες...διχτιοτο καλσον πολυ ομορφα ποδια γυμνασμενα..ενα ταττου στο αριστερο ποδι...μικρο στηθος..μαυρη κοντη φουστα σουπερ μινι...ονομα μαρια..και αν θυμαμε καλα..ενα καφετι λεπτο μπουφανακι...ελπιζο να σ εκαλυψα :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου 1.71..μακρυα καστανα μαλλια..μποτες μαυρες...διχτιοτο καλσον πολυ ομορφα ποδια γυμνασμενα..ενα ταττου στο αριστερο ποδι...μικρο στηθος..μαυρη κοντη φουστα σουπερ μινι...ονομα μαρια..και αν θυμαμε καλα..ενα καφετι λεπτο μπουφανακι...ελπιζο να σ εκαλυψα :rockon: :rockon:
τι ρατσα ειναι τυπε?

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Μια ξανθια μεγαλησ ηλικιασ που αραζει εξω απο το μαγαζι με τα κινεζικα στην 3η Σεπτεμβριου μετα την Χαλκοκονδυλη η στον Γαλαξια ξερει κανενασ αν  λεει τιποτα?

monosgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
6
sorry για τα greekglish. λοιπον φιλε δικιο εχεις αλλη φορα θα ρωταω περισσοτερα. Οταν γκρινιαξα για τον χρονο μου ειπε ας με ρωταγε με υφος πολλων καρδυναλιων

Μια μπουνια στο ματι ειναι η καλυτερη απάντηση .... να φοσυκωσει να μαυρισει να δακρύσει ....

και μετα να σου κουνηθεί

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια ξανθια μεγαλησ ηλικιασ που αραζει εξω απο το μαγαζι με τα κινεζικα στην 3η Σεπτεμβριου μετα την Χαλκοκονδυλη η στον Γαλαξια ξερει κανενασ αν  λεει τιποτα?
σωματοτυπος της τυπε? :think:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
ρε σεις κάπου ψηλά στη Σόλωνος άραζε παλιά κάτω από μια πολυκατοικία (απέναντι είχε ένα πάρκινγκ) μία με κατι γυαλιά και μπούτια έξω μαζί με κάτι άλλες... Τι έχει απογίνει αυτή;;
Τελευταία φορά την είχα δει πέρσι τέτοιο καιρό αν θυμάμαι καλά και παλιότερα...

Επίσης στα πίσω στενά εκεί που είναι η νομική (νομίζω) πριν 6-7 χρόνια άραζε ένα μιλφ (καμιά 45αρια) ψηλό, αδύνατο και καστανό... Γνωρίζει κανείς τπτ;;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
στα κτελ κηφισσου που επαιζε μέχρι πριν απο δυο μήνες δυο καλά έχει περάσει τελευταία κανένας?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
παιδια τι παιζει στην ομονοια εχει τοξοβολες αυτες τις μερες?

επισης απο αστυνομια τι λεει?

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Παίδες, τα φώτα σας.
Πετυχαίνω τώρα τελευταία στη Σόλωνος χαμηλά, εκεί που κάνει μια διχάλα κ συνεχίζει σαν Καπποδιστρίου πλέον, μια ~40-45άρα μελαχρινή, ψιλοσπασμένο πρόσωπο, μιλφού όμως, που φοράει πάντα μίνι. Κάθεται πάντα βράδυ, μετά τις 23.30 ας πούμε εκεί κ κάνει πιάτσα μόνη της. Έχετε ιδέα ποια είναι κ το αν αξίζει? Σκέφτομαι να τη ρωτήσω καμιά φορά που περνάω, αλλά εκεί πέρα πού την πάς για sex?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom