Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Η γνωστή κολαρά τι λέει στη Λαυρίου;;;έχω να πατήσω πάνω από 2 μήνες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να πω ότι κατά τις 6 το απόγευμα πίσω από την στάση στο PARNON HOTEL...εθεάθη η γνωστή μουνάρα,πρώην μπαργούμαν/τοξοβόλος από τον Ασπρόπυργο η οποία όταν με είδε ήρθε και μου είπε,ότι έσκασε σε guest-star εμφάνιση...λόγω του φόβου των  :police: :police: :police: ....
Περισσότερα δεν μπορώ να γράψω,γιατί δεν θέλει η κοπέλα.....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Η γνωστή κολαρά τι λέει στη Λαυρίου;;;έχω να πατήσω πάνω από 2 μήνες

..Ποδαρικό σήμερα για το 14 με την Αλβανιδοκωλάρα (πολλοί την έχουν πάρει αλλά κανείς δεν έγραψε). Είχα καύλες λόγω απουσίας και την πλησίασα. Την είχα βάλει στο μάτι εδώ και μήνες αλλά δίσταζα. Μου πρότεινε να πάμε. Συστήθηκε ως Άντζελα. Πολύ ωραία γλωσσόφιλα, 69, ιεραποστολικό και στα 4 με μπατσάκια στα κωλομέρια. Πήρα και κωλάρα (δουλεμένη). Χύσιμο πάνω στα κωλομάγουλα που τα κουνούσε προκλητικά. Τα γέμισα σπέρμα και έδειχνε να το απολαμβάνει. 40 ευρώ (30+10) όλο το πακέτο. Άξιζε.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Να πω ότι κατά τις 6 το απόγευμα πίσω από την στάση στο PARNON HOTEL...εθεάθη η γνωστή μουνάρα,πρώην μπαργούμαν/τοξοβόλος από τον Ασπρόπυργο η οποία όταν με είδε ήρθε και μου είπε,ότι έσκασε σε guest-star εμφάνιση...λόγω του φόβου των  :police: :police: :police: ....
Περισσότερα δεν μπορώ να γράψω,γιατί δεν θέλει η κοπέλα.....

:rockon: :rockon: :rockon:

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
..Ποδαρικό σήμερα για το 14 με την Αλβανιδοκωλάρα (πολλοί την έχουν πάρει αλλά κανείς δεν έγραψε). Είχα καύλες λόγω απουσίας και την πλησίασα. Την είχα βάλει στο μάτι εδώ και μήνες αλλά δίσταζα. Μου πρότεινε να πάμε. Συστήθηκε ως Άντζελα. Πολύ ωραία γλωσσόφιλα, 69, ιεραποστολικό και στα 4 με μπατσάκια στα κωλομέρια. Πήρα και κωλάρα (δουλεμένη). Χύσιμο πάνω στα κωλομάγουλα που τα κουνούσε προκλητικά. Τα γέμισα σπέρμα και έδειχνε να το απολαμβάνει. 40 ευρώ (30+10) όλο το πακέτο. Άξιζε.
μπραβο τυπε για την κριτικη ,την ειδα και εγω σημερα αλλα δεν προλαβα να τισ μιλησω την τσιμπησε συναγωνιστησ και ετσι πηρα μια κοκκινομαλα ρωσσιδα μεγαλησ ηλικιασ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
της πουτανας απο μπατσους σημερα
στο τριγωνο ψαχνουν τον ξηρο?

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

έχω διαβάσει πολλά για αυτήν αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι ... μπορεί κάποιος να γράψει ηλικία και χαρακτηριστικά μήπως την πετύχω ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
της πουτανας απο μπατσους σημερα
στο τριγωνο ψαχνουν τον ξηρο?

Σήμερα 3:30 το μεσημέρι - μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με συναγωνιστή - ...δεν υπήρχαν παρά μόνο,2-3 αδιάφορες + κάτι τσιγγάνες.....
Γενικά δεν κυκλοφορούσε τίποτα.....και 2 - 3  :police: :police: :police: ,την κοπάνησαν σε κάποια φάση..... :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σήμερα 3:30 το μεσημέρι - μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με συναγωνιστή - ...δεν υπήρχαν παρά μόνο,2-3 αδιάφορες + κάτι τσιγγάνες.....
Γενικά δεν κυκλοφορούσε τίποτα.....και 2 - 3  :police: :police: :police: ,την κοπάνησαν σε κάποια φάση..... :S
:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom