You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)
Να πω ότι κατά τις 6 το απόγευμα πίσω από την στάση στο PARNON HOTEL...εθεάθη η γνωστή μουνάρα,πρώην μπαργούμαν/τοξοβόλος από τον Ασπρόπυργο η οποία όταν με είδε ήρθε και μου είπε,ότι έσκασε σε guest-star εμφάνιση...λόγω του φόβου των ....
Περισσότερα δεν μπορώ να γράψω,γιατί δεν θέλει η κοπέλα.....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
Η γνωστή κολαρά τι λέει στη Λαυρίου;;;έχω να πατήσω πάνω από 2 μήνες
..Ποδαρικό σήμερα για το 14 με την Αλβανιδοκωλάρα (πολλοί την έχουν πάρει αλλά κανείς δεν έγραψε). Είχα καύλες λόγω απουσίας και την πλησίασα. Την είχα βάλει στο μάτι εδώ και μήνες αλλά δίσταζα. Μου πρότεινε να πάμε. Συστήθηκε ως Άντζελα. Πολύ ωραία γλωσσόφιλα, 69, ιεραποστολικό και στα 4 με μπατσάκια στα κωλομέρια. Πήρα και κωλάρα (δουλεμένη). Χύσιμο πάνω στα κωλομάγουλα που τα κουνούσε προκλητικά. Τα γέμισα σπέρμα και έδειχνε να το απολαμβάνει. 40 ευρώ (30+10) όλο το πακέτο. Άξιζε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ισως να ντρεπονται τυπε..Ποδαρικό σήμερα για το 14 με την Αλβανιδοκωλάρα (πολλοί την έχουν πάρει αλλά κανείς δεν έγραψε).
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.578
- Πόντοι
- 266
ισως να ντρεπονται τυπε
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Να πω ότι κατά τις 6 το απόγευμα πίσω από την στάση στο PARNON HOTEL...εθεάθη η γνωστή μουνάρα,πρώην μπαργούμαν/τοξοβόλος από τον Ασπρόπυργο η οποία όταν με είδε ήρθε και μου είπε,ότι έσκασε σε guest-star εμφάνιση...λόγω του φόβου των ....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
την ξερεις και αυτην τυπε?
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
μπραβο τυπε για την κριτικη ,την ειδα και εγω σημερα αλλα δεν προλαβα να τισ μιλησω την τσιμπησε συναγωνιστησ και ετσι πηρα μια κοκκινομαλα ρωσσιδα μεγαλησ ηλικιασ..Ποδαρικό σήμερα για το 14 με την Αλβανιδοκωλάρα (πολλοί την έχουν πάρει αλλά κανείς δεν έγραψε). Είχα καύλες λόγω απουσίας και την πλησίασα. Την είχα βάλει στο μάτι εδώ και μήνες αλλά δίσταζα. Μου πρότεινε να πάμε. Συστήθηκε ως Άντζελα. Πολύ ωραία γλωσσόφιλα, 69, ιεραποστολικό και στα 4 με μπατσάκια στα κωλομέρια. Πήρα και κωλάρα (δουλεμένη). Χύσιμο πάνω στα κωλομάγουλα που τα κουνούσε προκλητικά. Τα γέμισα σπέρμα και έδειχνε να το απολαμβάνει. 40 ευρώ (30+10) όλο το πακέτο. Άξιζε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
;)δεν μου λεει κατι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
της πουτανας απο μπατσους σημερα
στο τριγωνο ψαχνουν τον ξηρο?
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχει παθει πανικο ο καραφλομασωνος τυπε και νομιζει οτι αν μαζεψει 5 πρεζακια παραπανω θα βγει δημαρχος
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μαλλον ο λαζοπουλος θα βγει τυπε :Sεχει παθει πανικο ο καραφλομασωνος τυπε και νομιζει οτι αν μαζεψει 5 πρεζακια παραπανω θα βγει δημαρχος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε πρεπει να κατεβασει δημαρχο η εθνικη ελπιδαμαλλον ο λαζοπουλος θα βγει τυπε :S
ειναι η πιο αξιοπιστη επιλογη
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αμα βρεθει καποιος να κατεβει υποψηφιος γιατι οχι τυπετυπε πρεπει να κατεβασει δημαρχο η εθνικη ελπιδα
ειναι η πιο αξιοπιστη επιλογη
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
..Ποδαρικό σήμερα για το 14 με την Αλβανιδοκωλάρα (πολλοί την έχουν πάρει αλλά κανείς δεν έγραψε). Είχα καύλες λόγω απουσίας και την πλησίασα. Την είχα βάλει στο μάτι εδώ και μήνες αλλά δίσταζα. Μου πρότεινε να πάμε. Συστήθηκε ως Άντζελα. Πολύ ωραία γλωσσόφιλα, 69, ιεραποστολικό και στα 4 με μπατσάκια στα κωλομέρια. Πήρα και κωλάρα (δουλεμένη). Χύσιμο πάνω στα κωλομάγουλα που τα κουνούσε προκλητικά. Τα γέμισα σπέρμα και έδειχνε να το απολαμβάνει. 40 ευρώ (30+10) όλο το πακέτο. Άξιζε.
έχω διαβάσει πολλά για αυτήν αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι ... μπορεί κάποιος να γράψει ηλικία και χαρακτηριστικά μήπως την πετύχω ?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.045
- Πόντοι
- 6.515
μαλλον ο λαζοπουλος θα βγει τυπε :S
είναι ο ιδανικος για τα σκουπίδια τυπε :S
Σήμερα 3:30 το μεσημέρι - μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με συναγωνιστή - ...δεν υπήρχαν παρά μόνο,2-3 αδιάφορες + κάτι τσιγγάνες.....
Γενικά δεν κυκλοφορούσε τίποτα.....και 2 - 3 ,την κοπάνησαν σε κάποια φάση..... :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
:SΣήμερα 3:30 το μεσημέρι - μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με συναγωνιστή - ...δεν υπήρχαν παρά μόνο,2-3 αδιάφορες + κάτι τσιγγάνες.....
Γενικά δεν κυκλοφορούσε τίποτα.....και 2 - 3 ,την κοπάνησαν σε κάποια φάση..... :S
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495