Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
Ρε παιδιά εκεί στο τρίγωνο (και συγκεκριμένα στη Σωκράτους) είχα πετύχει ένα μεσημέρι μια μικρή ξανθιά και μια μελαχροινή (κάτω των 25 έμοιαζαν)με απίστευτα πρόσωπα. Έβαζαν κάτω πάρα πολλά CG. Σώματα δεν μπορούσα να καταλάβω λόγω των μπουφάν. Λογικά όσοι γνωρίζετε από την περιοχή θα τις ξέρετε. Υπάρχει καμιά πληροφορία?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εμπειρία με  Βουλγαρα milf :....ολα τα λεφτά. ¨οταν την πρωτο -γάμησα ήταν άπειρη και μαλλόν δεν της άρεσε η δουλειά αυτή.Θυμάμαι ότι ήταν δεκτική σε ότι της ζητούσα....αν και μου φάνηκε ότι στο πισωκολλητό σκούπιζε κάποια δάκρυα από τα μάτια της !!! Τις επόμενες φορές έγινε λιγότερο δεκτική... Μάλιστα όταν κάποια μέρα την ξαναγάμησα απεφυγε να δεχτεί να χύσω στο στόμα της με καπότα....Ούτε με καπότα δηλαδη δεν δέχονταν το χύσιμο στο γλυκό της στοματάκι!!! Θυμάμαι λοιπόν που της ζήτησα μόνο πίπα και εκείνη με το που άρχισα να έρχομαι σε οργασμό (όρθιος εγώ - στα γόνατα αυτή) αμέσως έβγαλε τον καλυμένο με καπότα πούτσο μου από το στόμα της και μου τον έπαιζε μέχρι οι σπασμοί ηδονής και το σπέρμα μου να τελειώσουν. Παράλληλα μου έλεγε πως μόνο ο άντρας της την χύνει στο στόμα και δεν πρόκειται να δεχτεί χύσιμο (έστω και με καπότα ;) από άλλον και πως άσχετα με το τι κανει για τα λεφτά, τον αγαπά τον άντρα της !!! Μου είχε δείξει και φωτό από το παιδάκι της. Δεν ήταν σωστό όμως που αρνήθηκε το χύσιμο με καπότα στην πίπα..... Μετά από καιρό την πέτυχα ξανά...η δουλειά φαίνεται είχε μπεί για τα καλά στο πετσί της....Πόσο πάει ;;; της λέω. 20 + 10 το χοτέλ μου λέει....Λοιπόν.....της απαντώ......θα πάρεις 30 ευρώ....για ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ και θα τελειώσω χωρίς καπότα στο πρόσωπό σου.....δεν θα με αγγίξεις καθόλου στον πούτσο χωρίς καπότα....απλώς μετά την επαφή με καπότα θα την αφαιρέσω ...θα τον παίξω εμπρός από την μούρη σου.....και θα σε χύσω.....αν θελεις....διαφορετικά να πάω αλλού......το σκέφτηκε λίγο....εσύ είσαι καθαρός μου λέει....εντάξει....αλλά επειδή θα έχω κλειστά τα μάτια μου....όταν τελειώσεις να με πας στο μπάνιο για να πλυθώ.....καλώς της λέω....είσαι σίγουρη ; Διότι εγώ βγάζω πολύ μεγάλη ποσότητα σπέρματος όταν τελειώνω ! Εντάξει μου λέει. Ανεβαίνουμε στο ξενοδοχείο "χριστιανα" κάνει μπάνιο και την βάζω να γονατίσει μπροστά από το πέος μου.....παρόλο που είχα συμφωνήσει διπλή εκτόνωση σκέφτηκα να αρκεστώ στο χύσιμο του προσώπου της χωρίς καμία επαφή....ήμουν και κουρασμένος....τακτοποίησα το πρόσωπό της στην σωστή γωνία με τα χέρια μου...ενώ ήδη της είχα βάλει μαξιλάρι στα γόνατα για να μην πονά.....άρχισα να τον παίζω γρήγορα...ενώ εκείνη έκλεισε τα μάτια και το στόμα ερμητικά......δεν άργησα να εκτοξεύσω καυτό πηχτό μπόλικο σπέρμα στο πρόσωπο της.... στην πρώτη ριπή....τινάχτηκε...( παρτα μωρή....σκέφτηκα...που τόλμησες να μην δεχτείς τις προάλλες χύσιμο με καπότα στο στόμα σου !!!......΄τώρα είναι καλά που τρως στην μάπα ζωντανό σπέρμα ;;;Ε;;) Η ποσότητα ήταν πραγματικά μεγάλη !!! Το χύσιμο της φάνηκε αιώνας.......στο τέλος ....ενώ ακόμη έχυνα........άρχισε να μουγκρίζει όπως είχε κλειστό το στόμα και τα μάτια της....να κάνει μορφασμούς αηδίας......και να χτυπά με μανία το στρώμα του κρεβατιού δίπλα μας...με το χέρι της...(παρακαλώντας προφανώς το τέλος του χυσίματος.....). Τελικά στράγγιξα.....την οδήγησα σαν τυφλή στο μπάνιο όπου πλύθηκε σχολαστικά όταν εξήλθε είχα ήδη ντυθεί.....με απορία με ρώτησε αν θα κάνουμε και σεξ.....της απάντησα "άλλη φορά".

Μετά από ημέρες την ξαναβρήκα.....της λέω.....30 ευρώ για δύο φορές και χύσιμο στο πρόσωπο....αφού ξέρεις μου λέει ότι εσένα σε αφήνω...καλως....της απαντώ...φύγαμε.....σου αρέσει πολύ αυτό μου λέει ( το χύσιμο στην μούρη)...ναι της απαντώ....και όπως θυμάσαι χύνω πάρα πολύ......

Ξανά λοπόν στα γόνατα το μιλφάκι......αυτή τη φορά φορεσα καπότα και της γάμησα με μανία το στόμα.......πίεζα με το χέρι μου το κεφάλι της έτσι ώστε όλο το εργαλείο να μπεί μέσα..........της ζήτησα να κρατήσει λίγο πιο ανοιχτό το στόμα της για να το γαμάω όπως ήθελα...με το χέρι μου πίεζα το καυλί μου στην εσωτερική πλευρά από τα μαγουλά της όπως οι πορνοστάρ......και το τραβούσα πιέζοντας την κοιλότητα του στόματος μέχρι το καυλί να βγεί έξω από το στόμα.....και ξανά μέσα.....και ξανά τέντωμα στα μάγουλα με το καυλί.....και κατόπιν έβγαλα την καπότα....ρύθμισα την γωνία του προσώπου της....το οποίο είχε ήδη προετοιμαστεί για ανελέητο σπερμολουτρό....είχε ερμητικά κλειστα μάτια και στόμα......και το λουτρό αρχίζει.....υπομονετικά τα πρώτα δευτερόλεπτα κρατά κλειδωμένο το πρόσωπο της στην θέση που το έβαλα.....( μόνο στην πρώτη ριπή....τινάχτηκε ελαφρώς...) τελικά η ποσότητα ήταν τεράστια και λύγισε.....έσκυψε με αηδία το πρόσωπο της και το έστρεψε λίγο αριστερά....αυτό το έκανε φαντάζομαι διότι η μεγάλη ποσότητα σπέρματος και η γωνία που είχα δώσει στο κρανίο της , θα είχε σαν αποτέλεσμα να εισέλθει σπέρμα από τα ρουθούνια της....κατά την αναπνοή.....εγώ συνέχισα ακάθεκτος να την λούζω....στο σώμα στο στήθος και όπου πήγαινε το υλικό.....όταν στράγγιξα επιτέλους την οδήγησα στο μπάνιο.....αυτή έχωντας τα μάτια κλειστά μου ζήτησε να της βγάλω το ρολόϊ από το χέρι της να μην το βρέξει.....υπάκουσα......δεν ακολούθησε σεξ.....δεν ήθελα εγώ.....
  :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
έχω διαβάσει πολλά για αυτήν αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι ... μπορεί κάποιος να γράψει ηλικία και χαρακτηριστικά μήπως την πετύχω ?
τυπε πελο θα την καταλαβεις
εχει χαρακτηριστικη κωλαρα
και φοραει παντα κολαν
ξεχωριζει δεν γινεται να μην την παρατηρησεις

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
802
Πόντοι
86
Πριν 8-9 χρονια ;;  :headbang:
ΝΑΙ ΦΙΛΕ. ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ???? ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ, ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΗΟΤΕL. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ ? ΚΤΛ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΕΑ ΤΗΣ

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Πριν 8-9 χρονια ;;  :headbang:
ΝΑΙ ΦΙΛΕ. ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ???? ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ, ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΗΟΤΕL. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝ ΤΗΝ ΗΞΕΡΕΣ ? ΚΤΛ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΕΑ ΤΗΣ
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kagkbas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
χτες εξω απο το joys η κλασσικη καβλιάρα ξανθιά με μικροκαμομενο κορμακι και γαλαζια ματια... όλοι την εχουμε προσεξει είμαι σίγουρος. Αποφάσισα να την πάρω γιατί για πρώτη φορά δεν την είδα ξινη! κλαίω τα λεφτά μου παιδιά!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
χτες εξω απο το joys η κλασσικη καβλιάρα ξανθιά με μικροκαμομενο κορμακι και γαλαζια ματια... όλοι την εχουμε προσεξει είμαι σίγουρος. Αποφάσισα να την πάρω γιατί για πρώτη φορά δεν την είδα ξινη! κλαίω τα λεφτά μου παιδιά!
πες μας το όνομά της για να μην την πατήσουμε κι εμείς. Γιατί στην έσπασε, πόσα πήρε, κάποιες λεπτομέρειες, όχι έτσι ξερά

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...την χοντρη που καθεται στα τραπεζια διπλα στην εισοδο λες ? που είναι μαλιστα και η πιο καλοντυμενη απ ολες ? αν λες αυτή ειχα σκεφτει να τη δοκιμασω αλλα με χαλαγε ότι ηταν συνεχως αραχτη ,η καλη πουτανα δεν καθεται ποτε όταν δουλευει ,πρεπει να πιατσαρει συνεχως...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
πες μας το όνομά της για να μην την πατήσουμε κι εμείς. Γιατί στην έσπασε, πόσα πήρε, κάποιες λεπτομέρειες, όχι έτσι ξερά
Χτες τυπε μου την ειδα και εγω το μεσημερακι...Αλεξια στο ονομα .... Ομορφο πολυ αδυνατο κορμακι γλανα ματια...Μου ειπε 20 συν 10 το χοτελ....Μου λεει γλυκα παμε παμε...Σκεφτηκα μου λεει τι σκεφτεσε,,..Λεω φιλακια στο κορμακι θα εχει;;Λεει τι μας λες μωρο μου σε παρακαλο....Αμεσος καταλαβα οτι ειναι φολαρα ..Πρεπει να ρωτας πολλα πριν πας...Με αυτες στον δρομο εχουμε την ευκαιρια να ρωτησουμε δεν ειναι οπως στα δελα....Τωρα αν πεσεις σε καμια τελειος εφετζου μπορει να στα πει ολα μελι γαλα και εμτα στο χοτελ να σε ξενεροσι ..σπανιο ομως..Γιατι αν την ρωτησης στιβαρα και μαγγιορικα δεν μπορει να το ανερεσι μετα γιατι στην καλυτερ δεν θα παρει δραχμη...αλλα κραξιμο....[αυτο θα εκανα εγω]και στην χειροτερι απο πιο μυιμενους θα επερνε φαπες... :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Χτες τυπε μου την ειδα και εγω το μεσημερακι...Αλεξια στο ονομα .... Ομορφο πολυ αδυνατο κορμακι γλανα ματια...Μου ειπε 20 συν 10 το χοτελ....Μου λεει γλυκα παμε παμε...Σκεφτηκα μου λεει τι σκεφτεσε,,..Λεω φιλακια στο κορμακι θα εχει;;Λεει τι μας λες μωρο μου σε παρακαλο....Αμεσος καταλαβα οτι ειναι φολαρα ..Πρεπει να ρωτας πολλα πριν πας...Με αυτες στον δρομο εχουμε την ευκαιρια να ρωτησουμε δεν ειναι οπως στα δελα....Τωρα αν πεσεις σε καμια τελειος εφετζου μπορει να στα πει ολα μελι γαλα και εμτα στο χοτελ να σε ξενεροσι ..σπανιο ομως..Γιατι αν την ρωτησης στιβαρα και μαγγιορικα δεν μπορει να το ανερεσι μετα γιατι στην καλυτερ δεν θα παρει δραχμη...αλλα κραξιμο....[αυτο θα εκανα εγω]και στην χειροτερι απο πιο μυιμενους θα επερνε φαπες... :rockon: :rockon:
συνάδελφε σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να ξεκαθαρίζουμε ακριβώς από την αρχή τι θέλουμε, εμείς πληρώνουμε άλλωστε κι έχουμε δικαίωμα να ορίσουμε τις προδιαγραφές του προιόντος που μας ικανοποιεί. Όσες φορές, στην αρχή που ήμουν άπειρος, αρκέστηκα στη διαβεβαίωση ότι _τα κάνω όλα μωρό μου_ την πάτησα. Μέσα στο δωμάτιο το παραμύθι άλλαζε, δεν εννοούσα αυτό κλπ κλπ πουτανίστικα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
συνάδελφε σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να ξεκαθαρίζουμε ακριβώς από την αρχή τι θέλουμε, εμείς πληρώνουμε άλλωστε κι έχουμε δικαίωμα να ορίσουμε τις προδιαγραφές του προιόντος που μας ικανοποιεί. Όσες φορές, στην αρχή που ήμουν άπειρος, αρκέστηκα στη διαβεβαίωση ότι _τα κάνω όλα μωρό μου_ την πάτησα. Μέσα στο δωμάτιο το παραμύθι άλλαζε, δεν εννοούσα αυτό κλπ κλπ πουτανίστικα.
Τυπε μου δεν μου ειπες αυτη που λεω εγω δεν ηταν ;;Νασαι καλα μη λες ευχαρηστο συναδελφη ειμαστε και πρεπει να εντοπιζουμε τα καλα τεμαχια ωστε να περναμε καλα....και να μαυριζουμε της φολες..ωστε να μην χαλαμε αδικα τα χρηματα μας και να χαλα και η ψυχολογια μας προσκερα βεβαιος..Διοτι ολοι οι συναγωνηστε εχουμε στα ενδοβαθυ μας λογο της εμπειριας μας το μηχανησμο εξουδετεροσης οπιαδιποτες αρνητικις συνεβρεσης που μπορει να μας τυχει..ο καθενας με διαφορους τροπους... :rockon: :rockon: :rockon:

kagkbas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
aparadexti pipa me poli donti. koitaze to roloi tis sunexeia kai se deka lepta mou eipe teleiwne. 30e tsampa!onoma den rwtisa alla einai poli xaraktiristiki i perigrafi pou ekana. den uparxei alli ksanthia mikrokamomeni ekei. an tin exei parei allos as pei kamia gnwmi

kagkbas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
sorry για τα greekglish. λοιπον φιλε δικιο εχεις αλλη φορα θα ρωταω περισσοτερα. Οταν γκρινιαξα για τον χρονο μου ειπε ας με ρωταγε με υφος πολλων καρδυναλιων

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
sorry για τα greekglish. λοιπον φιλε δικιο εχεις αλλη φορα θα ρωταω περισσοτερα. Οταν γκρινιαξα για τον χρονο μου ειπε ας με ρωταγε με υφος πολλων καρδυναλιων
Ωραιο μωρο αλλα σε ολα τα αλλα.... τυπε μου ...... Το καταλαβα γιαυτο και δεν την πηρα... :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...την χοντρη που καθεται στα τραπεζια διπλα στην εισοδο λες ? που είναι μαλιστα και η πιο καλοντυμενη απ ολες ? αν λες αυτή ειχα σκεφτει να τη δοκιμασω αλλα με χαλαγε ότι ηταν συνεχως αραχτη ,η καλη πουτανα δεν καθεται ποτε όταν δουλευει ,πρεπει να πιατσαρει συνεχως...
μικροκαμωμενη λεει ρε τυπε :grin:
η αποβολη του χοτζα ειναι απτις 8 το πρωι εκει τυπε
κουραζεται :grin:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Την προσβαλες τυπε. Δεν επρεπε να τις πεις κατι τετοιο, δεν εχεις αρχες, δεν σεβεσαι ?
Επειδη ειναι εκδιδομενη πρεπει να επιτιθεσαι στο εσωτερικο της εγω ?  :uglystupid:

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
μια που φοραει κολαν συνεχεια λεσ τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom