stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ισως θα πρεπει να την τιμησω !προσφερει παντως την κωλαρα της
ισως θα πρεπει να την τιμησω !προσφερει παντως την κωλαρα της
απο το ρεπορταζ που κανω κατα καιρους στο τριγωνο με τις ΄΄ζωντανες εικονες΄΄ εχω εξασφαλιζει διαφορες φωτος της μιμα με τα μινια της ! την μια ημερα με μαυρο,την αλλη με κοκκινο την αλλη με ασπρο και παει κατα τα λοιπα...
δωσε υλικο στο πληθος να
μηλαγα στο τηλ με μια κορασιδα και δεν προσεξα το μηνημα του φιλε του συναγωνιστη ! νομιζα οτι αναφερονταν στην αρωστη με την φωτο ! μετα διαβασα το μνμ πιο προσεκτικα και καταλαβα οτι αναφερονταν στην μιμα !
σε ευχαριστω φιλε μου!! αυτο εχω παθει και γω....Την βλεπω εξω και καβλωνω.... Ισως σημερα την επισκεγτω!!!!
υπαιθρια πιπα τυπε?Αφιερομενω στον παιχτη που τον εδινε σημερα στης 5¨30 στο στομα στην μαυρουλα καποδιστριου και 3ης σεμτεμβριου εισε μεγαλος παιχτης τοσα χρονια στην γυρα δεν το εχω ξαναδει
δεν λεει να πληρωσεις χοτελ για μια πιπα,εγω ειμαι φαν της υπαιθριας πιπας,το τελευταιο 3μηνο εχω δωσει 4 υπαιθριες,στο παρκο στη πατησιων,σε ενα γκαραζ στην καβαλας,στο παρκινγκ στο χημειο απεναντι και στη σολωμου πριν τη συμβολη με πατησιων,αλλα ο τυπος εδωσε παρασταση σε κεντρικο σημειο γ' σεπτεμβριου και καποδιστριου γωνια,ειχε θρασος!!υπαιθρια πιπα τυπε?
δεν λεει να πληρωσεις χοτελ για μια πιπα,εγω ειμαι φαν της υπαιθριας πιπας,το τελευταιο 3μηνο εχω δωσει 4 υπαιθριες,στο παρκο στη πατησιων,σε ενα γκαραζ στην καβαλας,στο παρκινγκ στο χημειο απεναντι και στη σολωμου πριν τη συμβολη με πατησιων,αλλα ο τυπος εδωσε παρασταση σε κεντρικο σημειο γ' σεπτεμβριου και καποδιστριου γωνια,ειχε θρασος!!
και τα 5 ευρω για ξενοδοχειο ειναι πολλα λεφτα αυτη την εποχη
οχι ρε τυπεεχω δωσει και εγω αρκετες υπαιθριες πιο παλια με τις μαυρες στην σωκρατους πριν τις διωξουνε.
ειναιν πιο ωραια οταν υπαρχει ρισκο τυπε !οχι ρε τυπε
εκει υπαρχει αλητεια :S
ειναιν πιο ωραια οταν υπαρχει ρισκο τυπε !
και ποτε ενας αλήτης δεν ''ενοχλει'' τον αλλο αλητη !
στη σωκρατους και εγω υπαιθριες τις εδινα και περναγε και κοσμος και ζευγαρια και χειροκροτουσαν τι θα παθουμε θα μας χαλασει η καριεραεχω δωσει και εγω αρκετες υπαιθριες πιο παλια με τις μαυρες στην σωκρατους πριν τις διωξουνε.
στη σωκρατους και εγω υπαιθριες τις εδινα και περναγε και κοσμος και ζευγαρια και χειροκροτουσαν τι θα παθουμε θα μας χαλασει η καριεραεχω δωσει και εγω αρκετες υπαιθριες πιο παλια με τις μαυρες στην σωκρατους πριν τις διωξουνε.