Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
απο το ρεπορταζ που κανω κατα καιρους στο τριγωνο με τις ΄΄ζωντανες εικονες΄΄ εχω εξασφαλιζει διαφορες φωτος της μιμα με τα μινια της ! την μια ημερα με μαυρο,την αλλη με κοκκινο την αλλη με ασπρο και παει κατα τα λοιπα...

δωσε υλικο στο πληθος να  :bigdick:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

Συνημμένα

• paypal.jpg
    paypal.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 32

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
πέρασμα απο τριγωνο 12.30-1 για ρεπορτάζ και όχι για άδειασμα....σολωνος ενα καστανοξανθο γνωστο μπαζακι,καποδιστριου τίποτα,ελυσιουμ η καρμεν και ένα πιπινι  που λέγεται Άννα νομίζω,σωκρατους πιο κατω κατι ζακια αθλια,λαυριου οι  κλασικες  δυο γριες στη  στάση,Πατησίων απο κολιατσου μέχρι πάρκο 5 μαυρα τεμάχια μετρια-μπαζα,νεκρά και εκεί,στο κατεβασμα στουρναρη και Πατησίων είδα απο μακριά τεμαχιο με λευκό μίνι,αλλά το πρόλαβε συναγωνιστής,κάνω μια γυρα και το βρίσκω στη θέση του,όπως το έκοψα απο το σώματοτυπο ήταν ζακι,αλλά φαινόταν καλό στη φάτσα με το που πλησίασα και μίλησε φοβήθηκα,τελειωμένο ζακι,φαφουτικο με το ζόρι έβγαινε φωνή,άθλια,κάποτε θα ήταν ωραία κοπέλα απ ότι έδειχνε,η πρεζα όμως έχει κάνει τη δουλειά της...το ζακι ήθελε 20 με χοτελ,10 πιπα στο πάρκινγκ...

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Αφιερομενω στον παιχτη που τον εδινε σημερα στης 5¨30 στο στομα στην μαυρουλα καποδιστριου και 3ης σεμτεμβριου εισε μεγαλος παιχτης τοσα χρονια στην γυρα δεν το εχω ξαναδει

kosmas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
28
Πόντοι
10
σε ευχαριστω φιλε μου!! αυτο εχω παθει και γω....Την βλεπω εξω και καβλωνω.... Ισως σημερα την επισκεγτω!!!!

μηλαγα στο τηλ με μια κορασιδα και δεν προσεξα το μηνημα του φιλε του συναγωνιστη ! νομιζα οτι αναφερονταν στην αρωστη με την φωτο ! μετα διαβασα το μνμ πιο προσεκτικα και καταλαβα οτι αναφερονταν στην μιμα !  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφιερομενω στον παιχτη που τον εδινε σημερα στης 5¨30 στο στομα στην μαυρουλα καποδιστριου και 3ης σεμτεμβριου εισε μεγαλος παιχτης τοσα χρονια στην γυρα δεν το εχω ξαναδει
υπαιθρια πιπα τυπε?

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
και τα 5 ευρω για ξενοδοχειο ειναι πολλα λεφτα αυτη την εποχη :grin:

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
υπαιθρια πιπα τυπε?
δεν λεει να πληρωσεις χοτελ για μια πιπα,εγω ειμαι φαν της υπαιθριας πιπας,το τελευταιο 3μηνο εχω δωσει 4 υπαιθριες,στο παρκο στη πατησιων,σε ενα γκαραζ στην καβαλας,στο παρκινγκ στο χημειο απεναντι και στη σολωμου πριν τη συμβολη με πατησιων,αλλα ο τυπος εδωσε παρασταση σε κεντρικο σημειο γ' σεπτεμβριου και καποδιστριου γωνια,ειχε θρασος!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δεν λεει να πληρωσεις χοτελ για μια πιπα,εγω ειμαι φαν της υπαιθριας πιπας,το τελευταιο 3μηνο εχω δωσει 4 υπαιθριες,στο παρκο στη πατησιων,σε ενα γκαραζ στην καβαλας,στο παρκινγκ στο χημειο απεναντι και στη σολωμου πριν τη συμβολη με πατησιων,αλλα ο τυπος εδωσε παρασταση σε κεντρικο σημειο γ' σεπτεμβριου και καποδιστριου γωνια,ειχε θρασος!!
:cool2: :cool2: :cool2:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εχω δωσει και εγω αρκετες υπαιθριες  :pipa1: πιο παλια με τις μαυρες στην σωκρατους πριν τις διωξουνε.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
εχω δωσει και εγω αρκετες υπαιθριες  :pipa1: πιο παλια με τις μαυρες στην σωκρατους πριν τις διωξουνε.
στη σωκρατους και εγω υπαιθριες τις εδινα και περναγε και κοσμος και ζευγαρια και χειροκροτουσαν τι θα παθουμε θα μας χαλασει η καριερα

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
στη σωκρατους και εγω υπαιθριες τις εδινα και περναγε και κοσμος και ζευγαρια και χειροκροτουσαν τι θα παθουμε θα μας χαλασει η καριερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom