apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μονο οι μαυρες και τα ζακια κανουν υπαιθριααπολυτε εσύ δεν εισαι του υπαίθριου;;;;;
δεν κανουν τετοια τα γκρανια στο τριγωνο ρε τυπε :SΚανά γκρανι δεν πήρες ποτε υπαιθρα;;;
...σου ζητησαν λεφτα που φυλαγαν τσιλιες τυπε...?ναι και εγω θυμαμαι υπαιθρια πιπα που μου εκανε εβελινα γαζελα στη σωκρατους στο ενδιαμεσο στα σκαλακια στα ορθια πανω απο το παρκινγκ διπλα απο την αγορα,και ητανε 2 ακομα γαζελινες και κοιταγανε μιην τυχον ερθει κανα καρουμπαλο να τρεξουν..πσσσσσσσσ,τι ξαλαφρωμα ειχα κανει στις χειλαρες της μου ειχαν κοπει τα γονατα απο παρακμιακη καυλα
ναι και εγω θυμαμαι υπαιθρια πιπα που μου εκανε εβελινα γαζελα στη σωκρατους στο ενδιαμεσο στα σκαλακια στα ορθια πανω απο το παρκινγκ διπλα απο την αγορα,και ητανε 2 ακομα γαζελινες και κοιταγανε μιην τυχον ερθει κανα καρουμπαλο να τρεξουν..πσσσσσσσσ,τι ξαλαφρωμα ειχα κανει στις χειλαρες της μου ειχαν κοπει τα γονατα απο παρακμιακη καυλα
ναι και εγω θυμαμαι υπαιθρια πιπα που μου εκανε εβελινα γαζελα στη σωκρατους στο ενδιαμεσο στα σκαλακια στα ορθια πανω απο το παρκινγκ διπλα απο την αγορα,και ητανε 2 ακομα γαζελινες και κοιταγανε μιην τυχον ερθει κανα καρουμπαλο να τρεξουν..πσσσσσσσσ,τι ξαλαφρωμα ειχα κανει στις χειλαρες της μου ειχαν κοπει τα γονατα απο παρακμιακη καυλα
ποιες ειναι οι κατηγοριες σου απολυτε ? πολυ θα ηθελα να ακουσω !!τυπε μονο οι μαυρες και τα ζακια κανουν υπαιθρια
δεν μαρεσουν αυτες οι 2 κατηγοριες :S
φαφουτικα γκρανια με παραμορφωσεις και δυσμορφιες τυπεποιες ειναι οι κατηγοριες σου απολυτε ? πολυ θα ηθελα να ακουσω !!
φαφουτικα γκρανια με παραμορφωσεις και δυσμορφιες τυπε
αλλα επειδη ειναι δυσκολο να βρεις τετοιες
ριχνω τα στανταρ μου :S
τοσο χαμηλα ??? :Sφαφουτικα γκρανια με παραμορφωσεις και δυσμορφιες τυπε
αλλα επειδη ειναι δυσκολο να βρεις τετοιες
ριχνω τα στανταρ μου :S