Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
την εχω πετυχει μπροστα στο λητω τυπε
μου εστελνε φιλακια μπας και την παρω αλλα την απαξιωσα εντελως :badair:
πρεπει να την εχω πετυχει και εγω λογικα τυπε στο λητω. θυμαμαι και εμενα μου εδινε καποια φιλακια απο το λητω αλλα δεν ανταποκριθηκα. μαγκες οταν σας λεει πουτανα να την γαμησετε χωρις καποτα ή να την βγαλετε παει να πει οτι θελει να σας γεμησει τιποτα !!! αυτες οι γυναικες ειναι αρρωστες και ειναι για σκοτωμα ! φτενε βεβαια και οι μαλακες που πηγενουν μαζι τους αφυλακτα .

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
φιλε απο τσιμπουκι τι ελεγε?Τιν βλεπω συνεχια εξω και με εχει πρηξει να περασω μαζι της και οτι δεν θα το μετανιωσω κανει μου λεει τρελο τσιμπιουκι. Ισως αυριο το επιχιρισω  αλλα τα 50Ε μου φενοντε παρα πολα.
καλα εδω σου λεμε οτι ειναι ψυχοανωμαλη και θελει να κολαει κοσμο και εσυ σκεφτεσαι να πας μαζι της ???? ουτε με προφυλαξη δεν αξιζει αφου ειναι αρρωστη στο μυαλο !
μην εισαι μαλακας !  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
φιλε απο τσιμπουκι τι ελεγε?Τιν βλεπω συνεχια εξω και με εχει πρηξει να περασω μαζι της και οτι δεν θα το μετανιωσω κανει μου λεει τρελο τσιμπιουκι. Ισως αυριο το επιχιρισω  αλλα τα 50Ε μου φενοντε παρα πολα.

αμα της πεις οτι εχεις μονο ενα πενηνταρι μαζι σου σου θα σε παρει και με 40+10 εκτος αν το εννοεις ετσι πολλα, οποτε παω πασο, πιπα δε δεχεται ακαποτα (απο περιεργεια ρωτησα) αλλα οχι κατι ιδιαιτερο σαν πιπα απλα πραγματα, εγω με το που μπηκαμε στο δωματιο την εβαλα κατω και τη βιασα λεμε...αντεχει δυνατο γαμησι και χαστουκια στα κωλομερια,

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αμα της πεις οτι εχεις μονο ενα πενηνταρι μαζι σου σου θα σε παρει και με 40+10 εκτος αν το εννοεις ετσι πολλα, οποτε παω πασο, πιπα δε δεχεται ακαποτα (απο περιεργεια ρωτησα) αλλα οχι κατι ιδιαιτερο σαν πιπα απλα πραγματα, εγω με το που μπηκαμε στο δωματιο την εβαλα κατω και τη βιασα λεμε...αντεχει δυνατο γαμησι και χαστουκια στα κωλομερια,
εισαι μαχιμος εσυ τυπε γαμας καθε ημερα στο τριγωνο ! πως γινεται να μην κανει ακαποτο τσιμπουκι και να ΚΑΝΕΙ ακαποτο γαμισι ????  :think:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
μαλλον εχεις μπερδευτει λιγο με τις κοπελες....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εισαι μαχιμος εσυ τυπε γαμας καθε ημερα στο τριγωνο ! πως γινεται να μην κανει ακαποτο τσιμπουκι και να ΚΑΝΕΙ ακαποτο γαμισι ????  :think:
για αλλη λεει τυπε
αλλα φαντασου να υπηρχε μια τετοια? :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ζητω συγγνωμη για το μπερδεμα !!! δεν διαβασα καλα ! κανω διαφορα πραγματα συχρονως αυτη την στιγμη στο λαπτοπ και δεν ειδα ενα μηνυμα για ποια κοπελα αναφερονταν !!! συμβενουν αυτα !!! ζητω και παλη συγγνωμη !  :rolleyes: :P

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
ζητω συγγνωμη για το μπερδεμα !!! δεν διαβασα καλα ! κανω διαφορα πραγματα συχρονως αυτη την στιγμη στο λαπτοπ και δεν ειδα ενα μηνυμα για ποια κοπελα αναφερονταν !!! συμβενουν αυτα !!! ζητω και παλη συγγνωμη !  :rolleyes: :P

τι αλλο κανεις τυπε ?  :bigdick: :bigdick:  :dancing:  (φιλικα)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ειχες παει κουμπωμενος τυπε ???  :tooth: :tooth: :tooth:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τοτε δεν αξιζει σε καμοια περιπτωση το 40αρικο ή το 50ρικο. δεν το σηζηταμε καν !!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ψοφουσες για εξαερωση δικε μου :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

τι αλλο κανεις τυπε ?  :bigdick: :bigdick:  :dancing:  (φιλικα)
μηλαγα στο τηλ με μια κορασιδα και δεν προσεξα το μηνημα του φιλε του συναγωνιστη ! νομιζα οτι αναφερονταν στην αρωστη με την φωτο ! μετα διαβασα το μνμ πιο προσεκτικα και καταλαβα οτι αναφερονταν στην μιμα !  :P

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
σε στουντιο με 50ε σιγουρα γαμας καλυτερη, αλλα ειναι καυλιαρα η πουτανα την βλεπεις και με τα μινια της και αναβεις....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
σε στουντιο σιγουρα γαμας καλυτερη, αλλα ειναι καυλιαρα η πουτανα την βλεπεις και με τα μινια της και αναβεις....
απο το ρεπορταζ που κανω κατα καιρους στο τριγωνο με τις ΄΄ζωντανες εικονες΄΄ εχω εξασφαλιζει διαφορες φωτος της μιμα με τα μινια της ! την μια ημερα με μαυρο,την αλλη με κοκκινο την αλλη με ασπρο και παει κατα τα λοιπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom