περασμα πριν απο λιγο απ το τριγωνο με πολλες παρουσιες , ονοματα δε θυμαμαι αλλα ειχε μπολικο πραμα οπως και μια οροθετικια που ειχα δει στις εφημεριδες απο τοτε....
στο περιπτερο στην γωνια εκανε πιατσα και η γνωστη μιμα η οποια αρνειται οτι λενε μιμα και οτι την λενε ευα, φορουσε ενα ροζ κολλητο φορεμα και φαινονταν οι μπουταρες της,
δεχτηκε 40+10 για το ξενοδοχειο και μου ανακοινωσε 30 λεπτα γαμησι ολες τις στασεις πιπα και κωλο....της ειπα οτι δε θα ανεχτω τιποτα λιγοτερο απο αυτα στο δωματιο και μου ειπε οκ !!
ακουλουθησε εισοδος στο πορνοχοτελι, της τον εδωσα ορθιος στο στομα και σπρωχνοντας και το κεφαλι της για πιο βαθια, ακοουθησε χαρντ σεξ σε κανονικη σταση ,πλαγιαστα και σφυροκοπημα στα τεσσερα..
το μουνι της εγινε υγρο σα να ειχε κατουρηθει...εγλειφα τις βυζαρες της με μανια και χουφτωνα τις μπουταρες της....στο εικοσαλεπτο πανω αρχισε τα χυσε μωρο μου κλπ.
τοτε της ειπα να στηθει για να τον παρει στον κωλο και δυσανχετησε λεγοντας μου οτι δεν εχει φερει την κρεμα της, της ειπα να βαλει σαλιο και να αφησει τα πουστικα,
σαλιωσε την κωλοτρυπα της, την εβαλα με τις πατουσες στον ωμο και ακολουθησε κωλο-εισοδος με το πεος μου να μπαινει τερμα μεσα και αυτη να φωναζει και να με γρατσουναει ..ο ρυθμος επεσε για να συμπληρωθει το δεκαλεπτο και ακολουθησε ρομαντικο χυσιμο μεσα στην κωλαρα της.... συμπερασματικα τα 40 γιουργια που εδωσα για την μιμα για μισαωρο γαμησι και με κωλο επιασαν τοπο και εχω ησυχη την πορνοσυνειδηση μου οτι δεν τα εκλαψα...