Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Σημερα επιασα κουβεντα με την νεαρα που περιγραφω παρακατω ( προσπαθουσε να με ψησει να την ξαναπηδηξω ).
Μου ειπε οτι εχει μεγαλη περαση τωρα τελευταια και οτι παει με πολλους Ελληνες που ζητανε ακαποτο γαμήσι .
Καλα υπαρχουν τοσο μαλακες ρε παιδες ?
Διαβαζουν εδω μεσα οτι κανει ακαποτα και πανε για αυτο το λογο ?
Ημαρτον  ρε ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ

aKkQLO8.gif
φοβερο μουνι βαρεσες τυπε :grin:

απορω που ζηταει μονο 20 κι οχι 50 :grin:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πόσοι σουρωμένοι μετά από μερικά ποτάκια και πάνω στις καύλες πάνε και την γαμάνε ακάποτα και όταν την άλλη μέρα συνέρχονται τρελένονται.
«Έλα μωρέ τώρα, βάλτον μέσα να το ευχαριστηθείς! Χύσε με μέσα! Τι καπότες και μαλακίες!»

:headbang:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι τυπε,εχει πολυ καλυτερες

αυτη εκτος απο μπαζο,γελαει και σαν καθυστερημενη οποτε σε κοιταει :grin:

τρελη μουτσουνα :grin:
την εχω πετυχει μπροστα στο λητω τυπε
μου εστελνε φιλακια μπας και την παρω αλλα την απαξιωσα εντελως :badair:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
εγω μαγκες την πηδηξα ενοειται με καποτα αν και επεμενε να την παρω χωρις.συνεχεια πηγενε να βγαλει την καποτα και μου ελεγε δεν θες να τα δωσεις ολα μεσα σε τετοιο μουνι.μαγκες η γομενα ειναι επικινδυνη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω μαγκες την πηδηξα ενοειται με καποτα αν και επεμενε να την παρω χωρις.συνεχεια πηγενε να βγαλει την καποτα και μου ελεγε δεν θες να τα δωσεις ολα μεσα σε τετοιο μουνι.μαγκες η γομενα ειναι επικινδυνη
:2funny: :2funny:

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
:knockinb: :s&m_3:
:2funny: :2funny: :2funny: έπρεπε να την πλακωσεις στις κλωτσιες φίλε μετά το γαμησι,για να επιμένει για ακαποτα είναι τραγικά ηλίθια ή έχει κάποιο νοσημα και θέλει να κολλήσει κόσμο,α ρε λοβερδε που είσαι να καθαρίσεις τον τόπο!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:knockinb: :s&m_3: :2funny: :2funny: :2funny: έπρεπε να την πλακωσεις στις κλωτσιες φίλε μετά το γαμησι,για να επιμένει για ακαποτα είναι τραγικά ηλίθια ή έχει κάποιο νοσημα και θέλει να κολλήσει κόσμο,α ρε λοβερδε που είσαι να καθαρίσεις τον τόπο!!!
τυπε αν ηταν ο λοβερδος τωρα στα πραγματα αυριο κιολας θα την ειχε μαζεψει και θα την διαπομπευε σαν ενδειξη παραδειγματισμου :grin:

kosmas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
28
Πόντοι
10
περασμα πριν απο λιγο απ το τριγωνο με πολλες παρουσιες , ονοματα δε θυμαμαι αλλα ειχε μπολικο πραμα οπως και μια οροθετικια που ειχα δει στις εφημεριδες απο τοτε....
στο περιπτερο στην γωνια εκανε πιατσα και η γνωστη μιμα η οποια αρνειται οτι λενε μιμα και οτι την λενε ευα, φορουσε ενα ροζ κολλητο φορεμα και φαινονταν οι μπουταρες της,
δεχτηκε 40+10 για το ξενοδοχειο και μου ανακοινωσε 30 λεπτα γαμησι ολες τις στασεις πιπα και κωλο....της ειπα οτι δε θα ανεχτω τιποτα λιγοτερο απο αυτα στο δωματιο και μου ειπε οκ !!
ακουλουθησε εισοδος στο πορνοχοτελι, της τον εδωσα ορθιος στο στομα και σπρωχνοντας και το κεφαλι της για πιο βαθια, ακοουθησε χαρντ σεξ σε κανονικη σταση ,πλαγιαστα και σφυροκοπημα στα τεσσερα..
το μουνι της εγινε υγρο σα να ειχε κατουρηθει...εγλειφα τις βυζαρες της με μανια και χουφτωνα τις μπουταρες της....στο εικοσαλεπτο πανω αρχισε τα χυσε μωρο μου κλπ.
τοτε της ειπα να στηθει για να τον παρει στον κωλο και δυσανχετησε λεγοντας μου οτι δεν εχει φερει την κρεμα της, της ειπα να βαλει σαλιο και να αφησει τα πουστικα,
σαλιωσε την κωλοτρυπα της, την εβαλα με τις πατουσες στον ωμο και ακολουθησε κωλο-εισοδος με το πεος μου να μπαινει τερμα μεσα και αυτη να φωναζει και να με γρατσουναει ..ο ρυθμος επεσε για να συμπληρωθει το δεκαλεπτο και ακολουθησε ρομαντικο χυσιμο μεσα στην κωλαρα της.... συμπερασματικα τα 40 γιουργια που εδωσα για την μιμα για μισαωρο γαμησι και με κωλο επιασαν τοπο και εχω ησυχη την πορνοσυνειδηση μου οτι δεν τα εκλαψα...

φιλε απο τσιμπουκι τι ελεγε?Τιν βλεπω συνεχια εξω και με εχει πρηξει να περασω μαζι της και οτι δεν θα το μετανιωσω κανει μου λεει τρελο τσιμπιουκι. Ισως αυριο το επιχιρισω  αλλα τα 50Ε μου φενοντε παρα πολα.

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
:knockinb: :s&m_3: :2funny: :2funny: :2funny: έπρεπε να την πλακωσεις στις κλωτσιες φίλε μετά το γαμησι,για να επιμένει για ακαποτα είναι τραγικά ηλίθια ή έχει κάποιο νοσημα και θέλει να κολλήσει κόσμο,α ρε λοβερδε που είσαι να καθαρίσεις τον τόπο!!!
μαγκες ενα ειναι το σιγουρο οτι η γκομενα κατι θα εχει και θελει να κολησει κοσμο και προσοχη σε αυτους που θα την παρουν κανει αποπειρες να βγαλει την καποτα

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
:2on1: :pipa3:
τυπε αν ηταν ο λοβερδος τωρα στα πραγματα αυριο κιολας θα την ειχε μαζεψει και θα την διαπομπευε σαν ενδειξη παραδειγματισμου :grin:
περιφορά στους αμαρτωλους δρόμους  του τριγωνου και εξευτελισμος και μετά κρεμασμα στη πλατεία λαυριου και  :s&m_3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαγκες ενα ειναι το σιγουρο οτι η γκομενα κατι θα εχει και θελει να κολησει κοσμο και προσοχη σε αυτους που θα την παρουν κανει αποπειρες να βγαλει την καποτα
τυπε με αυτην δεν θα εκανε παρανομα εξτραδακια ουτε ο λιονταρης :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16

aKkQLO8.gif

[/quote]

Συνημμένα

• warning2.jpg
    warning2.jpg
    17,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • ακ.jpg
    ακ.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 61

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ
ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ

Συνημμένα

• ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ..jpg
    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ..jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • ΠΡΟΣΟΧΗ 2.gif
    ΠΡΟΣΟΧΗ 2.gif
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

:headbang2:

Συνημμένα

• HIV.jpg
    HIV.jpg
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom