Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε για να περασεις απο εκει θα εχεις να αντιμετωπισεις 3 θανασιμες παγιδες
οπως εκανε ο ιντιανα τζοουνς για να βρει το αγιο δισκοποτηρο :grin:
στην υγεια σου απολυτε  :rockon:

URL]]

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
τυπε για να περασεις απο εκει θα εχεις να αντιμετωπισεις 3 θανασιμες παγιδες
οπως εκανε ο ιντιανα τζοουνς για να βρει το αγιο δισκοποτηρο :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:  Γερανιου είναι Αυτή η παρακμη,τρελό γκέτο......το τρίγωνο είναι εκκλησία μπροστά σ αυτή τη φωτό...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Τύπε είναι πολύ γαμάτο χοτέλι και πολύ ρομαντικά το βράδυ. Η θέα είναι υπέροχη. Όλα δίπλα σου τα έχεις χαμάμ τσοντοσινεμά. Τι άλλο θες;
Τέλεια!!!

:tits2::kissass2: :tits2:

Και μαλαπέρδες να περιμένουν για το κωλαράκι σου στο χαμάμ... Ή δεν το ξέρεις ότι δουλεύει έτσι; Επίσης είναι γνωστό το ποιος "μεγάλος" ηθοποιός δούλευε κάποτε εκεί σαν ζιγκολό...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Πέρασμα σήμερα απ' τις πιάτσες του Κέντρου γύρω στις 5:30. Στην Καποδιστρίου στη συμβολή με Γ' Σεπτεμβρίου ξανθιά νταρντάνα ώριμη ενδιαφέρουσα. Καποδιστρίου κι Αριστοτέλους μια συμπαθητική μαυρούλα. Στο τρίγωνο οι γνωστές φάτσες, η Μίμα μόλις είχε φύγει, είδα μια ομορφούλα μελαχροινή αδύνατη δεν την είχα ξαναπροσέξει. Ζήνωνος και Γερανίου μια μελαχροινή αδύνατη αδιάφορη Αλβανίδα κι άλλη μία ψηλή μαυρομάλλα νταρντάνα παχουλή χωρίς τεράστιο βυζί με εντυπωσιακότατο τατουάζ σε ολόκληρο το αριστερό πόδι, ό,τι πρέπει για όσους δεν ενοχλούνται από παραπανίσια κιλά.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ηρωες :grin: εχετε γαμησει στο ζενιθ χοτελ στη ξουθου?
...οχι αλλα εχουμε γαμησει σε πολυ χειροτερα ("οιτη" ,"βαλκανια" ,"σερραιον" ,"ξου-βου" ,"σαβογια" και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα),μια φορα μαλιστα θυμαμαι ειχα μπει στο "σερραιον" κι ο ρεσεψιονιστας (μια σκατοφατσα) μου'χε δωσει ενα δωματιο που βρωμουσε κατουρλιο ,τα πηρα στο κρανιο ,κατεβηκα κατω και ζητησα αλλο στο δευτερο οροφο που ητανε πιο καθαρο μια που τα νοικιαζαν και ως κανονικα δωματια ,τα αλλα του πρωτου οροφου δεν τα καθαριζαν ποτε φαινεται ,ευτυχως που το κλεισαν το ρημαδι...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
...οχι αλλα εχουμε γαμησει σε πολυ χειροτερα ("οιτη" ,"βαλκανια" ,"σερραιον" ,"ξου-βου" ,"σαβογια" και αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα),μια φορα μαλιστα θυμαμαι ειχα μπει στο "σερραιον" κι ο ρεσεψιονιστας (μια σκατοφατσα) μου'χε δωσει ενα δωματιο που βρωμουσε κατουρλιο ,τα πηρα στο κρανιο ,κατεβηκα κατω και ζητησα αλλο στο δευτερο οροφο που ητανε πιο καθαρο μια που τα νοικιαζαν και ως κανονικα δωματια ,τα αλλα του πρωτου οροφου δεν τα καθαριζαν ποτε φαινεται ,ευτυχως που το κλεισαν το ρημαδι...
ηρωας παντα αξιος :rockon: επισης μουυ αρεσε και το ''κοσμικον'' χοτελ σωκρατους :rockon:  :grin:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ηρωας παντα αξιος :rockon: επισης μουυ αρεσε και το ''κοσμικον'' χοτελ σωκρατους :rockon:  :grin:
...α ναι μου διεφυγε ,κι αυτο απο τα χειροτερα ηταν ,σ' αυτο ειχα παει για πρωτη φορα με  μαυρη πριν γεμισει η σωκρατους μ αυτες γυρω στο '93 ,ξεπετα κανονικη ουτε το σουτιεν δεν εβγαζε, φολα , :headbang:...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
σουκ η σημερα το βραδυ η αυριο θα κανω καταδρομικη εκει που ανεφερες την ωρα που ανεφερες.Εξαρταται ποτε θα μπορεσει να την κοπανησει ο φιλος μου :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
περασμα πριν απο λιγο απ το τριγωνο με πολλες παρουσιες , ονοματα δε θυμαμαι αλλα ειχε μπολικο πραμα οπως και μια οροθετικια που ειχα δει στις εφημεριδες απο τοτε....
στο περιπτερο στην γωνια εκανε πιατσα και η γνωστη μιμα η οποια αρνειται οτι λενε μιμα και οτι την λενε ευα, φορουσε ενα ροζ κολλητο φορεμα και φαινονταν οι μπουταρες της,
δεχτηκε 40+10 για το ξενοδοχειο και μου ανακοινωσε 30 λεπτα γαμησι ολες τις στασεις πιπα και κωλο....της ειπα οτι δε θα ανεχτω τιποτα λιγοτερο απο αυτα στο δωματιο και μου ειπε οκ !!
ακουλουθησε εισοδος στο πορνοχοτελι, της τον εδωσα ορθιος στο στομα και σπρωχνοντας και το κεφαλι της για πιο βαθια, ακοουθησε χαρντ σεξ σε κανονικη σταση ,πλαγιαστα και σφυροκοπημα στα τεσσερα..
το μουνι της εγινε υγρο σα να ειχε κατουρηθει...εγλειφα τις βυζαρες της με μανια και χουφτωνα τις μπουταρες της....στο εικοσαλεπτο πανω αρχισε τα χυσε μωρο μου κλπ.
τοτε της ειπα να στηθει για να τον παρει στον κωλο και δυσανχετησε λεγοντας μου οτι δεν εχει φερει την κρεμα της, της ειπα να βαλει σαλιο και να αφησει τα πουστικα,
σαλιωσε την κωλοτρυπα της, την εβαλα με τις πατουσες στον ωμο και ακολουθησε κωλο-εισοδος με το πεος μου να μπαινει τερμα μεσα και αυτη να φωναζει και να με γρατσουναει ..ο ρυθμος επεσε για να συμπληρωθει το δεκαλεπτο και ακολουθησε ρομαντικο χυσιμο μεσα στην κωλαρα της.... συμπερασματικα τα 40 γιουργια που εδωσα για την μιμα για μισαωρο γαμησι και με κωλο επιασαν τοπο και εχω ησυχη την πορνοσυνειδηση μου οτι δεν τα εκλαψα...

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
43
Πόντοι
1
περασμα πριν απο λιγο απ το τριγωνο με πολλες παρουσιες , ονοματα δε θυμαμαι αλλα ειχε μπολικο πραμα οπως και μια οροθετικια που ειχα δει στις εφημεριδες απο τοτε....
στο περιπτερο στην γωνια εκανε πιατσα και η γνωστη μιμα η οποια αρνειται οτι λενε μιμα και οτι την λενε ευα, φορουσε ενα ροζ κολλητο φορεμα και φαινονταν οι μπουταρες της,
δεχτηκε 40+10 για το ξενοδοχειο και μου ανακοινωσε 30 λεπτα γαμησι ολες τις στασεις πιπα και κωλο....της ειπα οτι δε θα ανεχτω τιποτα λιγοτερο απο αυτα στο δωματιο και μου ειπε οκ !!
ακουλουθησε εισοδος στο πορνοχοτελι, της τον εδωσα ορθιος στο στομα και σπρωχνοντας και το κεφαλι της για πιο βαθια, ακοουθησε χαρντ σεξ σε κανονικη σταση ,πλαγιαστα και σφυροκοπημα στα τεσσερα..
το μουνι της εγινε υγρο σα να ειχε κατουρηθει...εγλειφα τις βυζαρες της με μανια και χουφτωνα τις μπουταρες της....στο εικοσαλεπτο πανω αρχισε τα χυσε μωρο μου κλπ.
τοτε της ειπα να στηθει για να τον παρει στον κωλο και δυσανχετησε λεγοντας μου οτι δεν εχει φερει την κρεμα της, της ειπα να βαλει σαλιο και να αφησει τα πουστικα,
σαλιωσε την κωλοτρυπα της, την εβαλα με τις πατουσες στον ωμο και ακολουθησε κωλο-εισοδος με το πεος μου να μπαινει τερμα μεσα και αυτη να φωναζει και να με γρατσουναει ..ο ρυθμος επεσε για να συμπληρωθει το δεκαλεπτο και ακολουθησε ρομαντικο χυσιμο μεσα στην κωλαρα της.... συμπερασματικα τα 40 γιουργια που εδωσα για την μιμα για μισαωρο γαμησι και με κωλο επιασαν τοπο και εχω ησυχη την πορνοσυνειδηση μου οτι δεν τα εκλαψα...
:rockon: :rockon: :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εχω παθει σοκ ! θελω μισο κιλο χορτο τωρα για να σηνελθω. στειλε pm

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Σημερα επιασα κουβεντα με την νεαρα που περιγραφω παρακατω ( προσπαθουσε να με ψησει να την ξαναπηδηξω ).
Μου ειπε οτι εχει μεγαλη περαση τωρα τελευταια και οτι παει με πολλους Ελληνες που ζητανε ακαποτο γαμήσι .
Καλα υπαρχουν τοσο μαλακες ρε παιδες ?
Διαβαζουν εδω μεσα οτι κανει ακαποτα και πανε για αυτο το λογο ?
Ημαρτον  ρε ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ

aKkQLO8.gif

Κακα μαντατα για την αναφερόμενη απο μενα κορασιδα .
Μου "σφυριξαν" οτι εχει ξεκινήσει και τα ακαποτα γαμησια ( εκτος απο τα τσιμπουκια ) με χυσιμο μεσα χυμα ολα ( δεν της αρεσει λεει η γευση στο στωμα και προτιμα μεσα ) και ανευ κολπικου καθαρισμού μετα την πραξη .
Με ενημερωσε "άρρωστος" για τα ακαποτα φιλος  ( πιστευει μαλλον στην θεωρια Μαρη) .
Το διαπιστωσα ο ιδιος σημερα που ζητησα ακαποτο και μου ειπε κανενα προβλημα ΟΚ( δεν πηγα μαζι της φυσικα αλλα την εκανα με το μηχανακι ).
Και δεν το κανει για παραπανω φραγκα ( δεν ζητησε παραπανω ) αλλα απο μαλακια στο μυαλο .
Οποιος δεν πιστευει απλα ας την ρωτησει να δει τι θα του πει .

Το νου σας παιδες .............

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Σημερα επιασα κουβεντα με την νεαρα που περιγραφω παρακατω ( προσπαθουσε να με ψησει να την ξαναπηδηξω ).
Μου ειπε οτι εχει μεγαλη περαση τωρα τελευταια και οτι παει με πολλους Ελληνες που ζητανε ακαποτο γαμήσι .
Καλα υπαρχουν τοσο μαλακες ρε παιδες ?
Διαβαζουν εδω μεσα οτι κανει ακαποτα και πανε για αυτο το λογο ?
Ημαρτον  ρε ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ

aKkQLO8.gif

αυτη σιγουρα καποιο προβλημα υγειας σοβαρο θα εχει ωστε να μη φοβαται οτι θα κολλησει κατι χειροτερο απο αυτο, εκτος αν ειναι απο κανα χωριο και δεν εχει ακουσει οτι o HIV ΘΕΡΙΖΕΙ.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αυτη σιγουρα καποιο προβλημα υγειας σοβαρο θα εχει ωστε να μη φοβαται οτι θα κολλησει κατι χειροτερο απο αυτο, εκτος αν ειναι απο κανα χωριο και δεν εχει ακουσει οτι o HIV ΘΕΡΙΖΕΙ.
προφανως δεν θα ξερει καν τι ειναι το HΙV ! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom