stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
o τυπος απολυτε ειναι μαχιμος σε ολες τις κατηγοριες !!!!τυπε ολα τα ζακια της ομονοιας ξερεις εσυ τελικα
o τυπος απολυτε ειναι μαχιμος σε ολες τις κατηγοριες !!!!τυπε ολα τα ζακια της ομονοιας ξερεις εσυ τελικα
τυπε ολα τα ζακια της ομονοιας ξερεις εσυ τελικα
με ειδικοτητα τα πρεζακια τυπεo τυπος απολυτε ειναι μαχιμος σε ολες τις κατηγοριες !!!!
εμενα η ειδικοτητα μου ειναι οι μαυρες κορασιδες !!!με ειδικοτητα τα πρεζακια τυπε
ειναι τυπος ο χανιωτης
Καλό, καλό γκομενάκι. Τα σκουπίδια είναι οι γύφτισσες τριγύρωΤόσο άθλια είναι ? ? ?
Βλέπετε καθόλου ?
μαυρες εχω να δω απο περσυ προπερσυ καπου εκει...καμμια μαυρη ειδες;
το περιμεναμαυρες εχω να δω απο περσυ προπερσυ καπου εκει...
φιλε ολα τα καφενεια στο τριγωνο (σχεδον ολα) ειναι πρεζοκαφενια πηγενουν μονο πρεζακια εκει....και παιρνουν μαζι την δοση τους... για αυτο το λογο πολλες φορες κανει μπαμ και η αστυνομια σε αυτα τα μερη...τα λεμε και πρεζοκαφενιαμαγκες χαμος σημερα στην βαθης..λιγο πιο πανω απο το ελυζιουμμ,..αρχιζω..στο ελυζιουμ ειχε 3-4 μικρες σε ηλικια απο 20-30..μιας και ειμαι πιτσιρικας..19 χρονων..μου φωναζανε απο απεναντι παμε???και γελαγαμε οταν πηγα απο κοντα μου πιασε το στηθος καια υτο ειναι ολο..μια απο αυτες το κανε...λοιπον πιο πανω απο την βαθης στο καφενειο οχι το πρωτο αλλα ενα που ειναι μεσα σε ενα στενο..εκει γινοτανε τις οσιας γαμιολας!!! παιζει να ειχε 10-15 πουτανες σε αυτο το στενο και οσο βραδιαζε ακομα και πιο πολυ...δε θελω να το πενευτω αλλα στο καφενειο που αραζουνε οι πουτανες στο στενο μεσα..πηρα μια μπυρα ξερω γω και μου λεει η υπευθυνη/barwoman καφετζου τελοςπαντων που θα κατσεις και λεω εμ..θα δω και μου λεει μπορεις και εδω μεσα ..καιμου κανει χωρο μια πουτανα και με ψιλοχαιδευε στην πλατη και στα χερια και μου λεγε εισαι μικρος μην πνεις μπυρα...χαχαχ ρε τις πουτανες..ειχε αρκετα ζακια στο στενο αλλα καλες εμφανισεις !!ειδικα ενα γκιλφ που ητανε στο αλλο καφενειο το ακριανο..οπως κατεβενεις για ελυζιουμ στην βαθης ...γενικα καλα ξεκολλα...αλλα ρε φιλε ολες εχω παρατηρησει οτι ειναι κατι σαν χτυπημενες κατι σαν να εχουνε μελανιες...η βρωμα ειναι..ξερω γω τι σκατα..παντως εχουνε αρκετες aids και συνεζιζουν την πιατσα μονο για την δωσει τους...επισης ειδα μια ιεροδουλη που την ειχανε πιασει παλια και την ειχανε βγαλει στην τηλεοραση τις φωτογραφιες φηλαδη ..να παρτε την,, αυτη ειναι... nomizwwhttp://www.google.gr/imgres?um=1&ne...nh=145&tbnw=324&start=34&ndsp=38&tx=130&ty=59ειανι η 7η με την μακρια μπλουζα ασπρη...α μαγκες επισης ειδα μια κινεζα χωρια μονη της με γυαλακια...
παλια στην σωκρατους γινοτανε τις οσιας γαμιολας..ητανε η χωρα των μαυριδερων κοριτσιων!!τωρα μον εχω πετυχει στο δρομο που παει πλατεια αμερικης απο ομονοια..δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος..ρε μαγκες θα με τρελανεται,δεν εχει μαυρες σχεδον καθε βραδυ στην διασταυρωση καποδιστριου-αριστοτελους ??? εγω σχεδον καθε βραδυ βλεπω οταν περναω απο την περιοχη
αξιζουν;εχεις κανει καμμια φορτωτικη;αν ειναι να ξεκινησω απο αυριο με την αδεια μουρε μαγκες θα με τρελανεται,δεν εχει μαυρες σχεδον καθε βραδυ στην διασταυρωση καποδιστριου-αριστοτελους ??? εγω σχεδον καθε βραδυ βλεπω οταν περναω απο την περιοχη
Καλό, καλό γκομενάκι. Τα σκουπίδια είναι οι γύφτσσες τριγύρο
αδερφακι μου για αυτο δεν πηρα καφε ρε συ..γιατι τα πινουνε ολες με το aids και συχενομαι ..πηρα μια heineken 2.50 εχει !!ειναι και σφραγισμενη για αυτο;) μην παρεις καφε τον φτιαχνει πολυ σκατα και τον βαζει σε κατι κολοποτηρα..σε αυτο το καφενεια ειναι ασφαλες να πεις καφε? η θα εχουν φτυσει μεσα?
εχω μιλησει μονο μαζι τους.δεν εχω παρει καμοια απο εκει φιλε.οταν θελω μαυρη παιρνω τηλεφωνο εχω τα στανταρακια μου ! για κανε την αρχη συναγωνιστη !αξιζουν;εχεις κανει καμμια φορτωτικη;αν ειναι να ξεκινησω απο αυριο με την αδεια μου
σορρυ αν ειναι αφελεις οι ερωτησεις μου αλλα δεν σκαμπαζω για πες απο τι ωρα ξεκινανε να ξεκινησω απο τα βαθειαεχω μιλησει μονο μαζι τους.δεν εχω παρει καμοια απο εκει φιλε.οταν θελω μαυρη παιρνω τηλεφωνο εχω τα στανταρακια μου ! για κανε την αρχη συναγωνιστη !
χαιρω πολυ δημητριος το ξερουμε ολοι την γινονταν πριν μερικα χρονια στην σωκρατους ! την ειχαμε ζησει την κατασταση και εμεις !!!παλια στην σωκρατους γινοτανε τις οσιας γαμιολας..ητανε η χωρα των μαυριδερων κοριτσιων!!τωρα μον εχω πετυχει στο δρομο που παει πλατεια αμερικης απο ομονοια..δε θυμαμαι πως λεγεται ο δρομος..