Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
οπως πολλοι συναγωνιστες θα εχουν παρατηρησει καθε βραδυ στην γωνια μεταξυ καματερου-χαλκοκονδυλη κανει πιατσα ενα ζακι,αδυνατο,μαυρομαλικο που φοραρει συνεχως τακουνια...βεβαια στην συγκεκριμενη γωνια κανουν και αλλα ζακια πιατσα. πριν λιγες ημερες πηρα το πρωτο στα 20 ευρω(+5 το χοτελι), μονο για ακαποτη πιπα και χυσιμο στην μαπα(CIF)...

dωσε και καμια πληροφορια για το τεμαχιο :grin: κανει καλο :pipa2:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
dωσε και καμια πληροφορια για το τεμαχιο :grin: κανει καλο :pipa2:
ναι ικανοποιηθηκα πληρως.ειναι οτι πρεπει εαν ψαχνεις κατι καλο και φτηνο για να ''ξεφορτοσεις την αντλια σου''........
η συγκεκριμενη ειναι παντα καθε βραδυ στο σημειο που προανεφερα και πολλες φορες ειδικα της πρωτες πρωινες ωρες κανει παιχνιδι μονη της στο συγκεκριμενο σημειο....

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ναι ικανοποιηθηκα πληρως.ειναι οτι πρεπει εαν ψαχνεις κατι καλο και φτηνο για να ''ξεφορτοσεις την αντλια σου''........
η συγκεκριμενη ειναι παντα καθε βραδυ στο σημειο που προανεφερα και πολλες φορες ειδικα της πρωτες πρωινες ωρες κανει παιχνιδι μονη της στο συγκεκριμενο σημειο....
8a to timiso :rockon: θα της το δωσω ακα τελειωτικο να την τονοσο :rockon: :pipa2: :pipa1:

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Μεσημεριανη βολτα απο το τριγωνο. Σχεδον ολες απουσες απο τον δρομο, λογω αφορητης ζεστης πιθανον.
Εκτος απο τις υπερηλικιωμενες οι οποιες δεν καταλαβαινουν τιποτα, ουτε κρυο ουτε ζεστη, μιας και εχει χαλασει ο θερμοστατης πλεον. μαζεμενες στην γωνια της Eurobank δροσιζονταν αρειμανιως.
Στο Elysium οι γνωστες γυφτοφατσες, κυριως μεσα απο την τζαμαρια. Πολλα ..ζακια, λογω ζεστης μαλιστα ειχαν αποκτησει και μεγαλυτερη ευλυγισια, σχεδον ακουμπουσε το μετωπο στην ασφαλτο χωρις να πεφτουν (πως το κανουν ααυτο το ζογκλερικο....?.

Στο Χριστιανα πληρης απουσια αξιολογων κορασιδων. Μονο το πρεζογυφτακι, και μερικες ακομα μισοτελειωμενες που απεγνωσμενα εψαχναν πιθανοτητα χρηματων για να εξασφαλισουν την δοση τους.

Αρκετες μαζεμενες στο Joy, το aircondition ναναι καλα. Μεγαλες μικρες εκει, χαβαλεδιαζαν με τους θαμωνες.Ξεχωρισε η παρουσια της μελαχρινης με τον ωραιο πισινο (τον χειμωνα σε κολαν, τωρα σε μικροσκοπικο σορτσακι). Απιστευτο σκηνικο με γεροντα υπερερεθισμενο που την επεσε στην νεαρα περιπτερου στις στασεις των λεοφωρειων, θεωροντας οτι ειναι και αυτη του "επαγγελματος".Στο παρα δυο απεφυγε τα κλωτσομπουνιδια απο την κοπελια και τον περιπτερα φιλο της.
Στην 3ης Σεπτεμβριου και Χαλκοκονδυλη η γνωστη milf (προς gilf) με το γριζογαλαζο καρρε μαλλι, και το υπεροχο κορμι για την ηλικια της.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
και εγω βολτα πριν απο λιγο οπου διαπιστωσα οσα ανεφερε ο φιλος πιο πανω!Γεμησε ο τοπος ζακια και ΓΚΡΑΝΙΑ πληρης απογοητευση!!

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
και εγω βολτα πριν απο λιγο οπου διαπιστωσα οσα ανεφερε ο φιλος πιο πανω!Γεμησε ο τοπος ζακια και ΓΚΡΑΝΙΑ πληρης απογοητευση!!

Ε και εσύ στην ομόνοια πιατσάρεις τι το πέρασες ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σε τετοιες δυσκολες καιρικες συνθηκες μονο αυτα τα ειδη επιβιωνουν τυπε :grin:

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πολλα ..ζακια, λογω ζεστης μαλιστα ειχαν αποκτησει και μεγαλυτερη ευλυγισια, σχεδον ακουμπουσε το μετωπο στην ασφαλτο χωρις να πεφτουν (πως το κανουν ααυτο το ζογκλερικο....?.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακες ώρες ώρες δεν παίζεστε λέμε

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ειναι ολα τα λεφτα...με αυτη την ζεστη στο μαγευτικο τριγωνο της αθηνας ,, :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εχει περασει κανεις να μας πει αν εχει κανα μαυρακι τωρα?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
επειδη ξερω οτι περιμενατε ενημερωση,
Αναφερω λοιπον,τωρα μπηκα σπιτι και οπως καταλαβατε γυρισα απο ττριγωνο,
παρακληση μην μου ρωτησετε για ονοματα μονο,.Λοιπον. 3 σεπτεμβριου και καπποδιστριου....μια κωλογρια στα κοκκινα πρεζου παρε μαζι με μια αλλη μελαχροινη με σορτσακι...για οροθετικια μου εκανε.....,εξω απο λιτο η κατερινα η ξανθια που κανει παρεα μαζι με την καρμεν στα 30 ευρω,γωνια αριστοτελους-καπποδιστριου μια ψηλη μελχροινη(δεν την εχω ξαναδει) με μεγαλη μυτη δεν μου αρεσε,ακριβως απεναντι στη γωνια 2 τσιγγανακια πολυτελειας ντυμενα στα ασπρα με τα βυζακια εξω και τα μπουτακια,στριβοντας εξω απο ελλυσιουμ αλλα μια ψηλη με μαυρα μαλλια με γυαλια...μια στρουμπουλουλα που βγηκε με εταιρο συναγωνιστη απο  ξενοδοχειο...και στο στυλο καθοτανε αλλο ενα μωρακι εντελως καυλα με σορτσακι τζινακι γλυκια φατσουλα ψιλοξανθο-καστανουλι δεν την θυμαμε ουτε αυτην .πολυ ευγενικη μικρη στην ηλικια 30 ευρω και αυτη,ηθελα παρα πολυ να την γαμησω ηταν παρα πολυ καλο,εν συνεχεια στη γωνια στο φαναρι ενα τσιγγανακι με σορτσακι και ακουστικα στο αυτι ψιλοχορευε....ΑΑΑΑ ειδα και την καρμεν και μιλαγε στο κιν...και σταματησα μου μιλησε και μου λεει δεν θα με γαμησεις ετσι θα φυγεις :rockon:
[move]Οσο για μαυρακια....ουτε αφρικανικη μυγα δεν κυκλοφορουσε[/move]
Σουκερικη ενημερωση
Τα σεβη μου προς ολους. :rockon:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
soukera μαζι μαλλον γυριζαμε αποψε τις πιατσες!και εγω πριν απο λιγο γυρισα σπιτι!πηρα με 30 την ΓΚΑΛΙΝΑ στο αμαξι που κανει πιατσα στον κηφισο.ΑΡΚΕΤΑ ΑΔΥΑΝΑΤΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΕ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ.ΑΠΟ ΦΑΤΣΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!στο γαμησι καλη ητανε ποκυ καθαρη ,δεχοταν δαχτυλιασμα στο μουνι της για την ακριβεια τρια δαχτυλα της εβαλα!αλλα οπως καταλαβαινεται μουνι πηγαδι!καποια στιγμη που το κοιταξα ειχε ανοιξει σαν την σπηλια του νταβελη!!!γενικα πιστευω αν σας αρεσουν τα αδυνατα ειναι καλη ευκαιρια αν βεβαια δεν εχετε προβλημα με την μουναρα της!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
οι μαυρες ρε γαμωτο τι εγινε;πως τις εξαφανισαν ετσι; :S

Stories

Νέο!

Stories