Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συναγωνηστες καλησπερα!!Θελω τα φωτα σας,σημερα ωρα 1το μεσημερι παιρνοντας απο την οδο σωκρατους στο νουμερο 69 ακριβος που εχει κοντα και ενα φαρμακειο ειδα ενα τρομερις ομορφιας τρανσεξουαλ!!ηταν ψηλη μαυρομαλλα πιασμενα τα μαλλια της αλογοουρα,ειχε εντονο μακιγιαζ μελαχρινι,τουμπανο βυζαρες,μακρυα ποδια ωραιο κολαρακι ειχε και ταττου στην μεση της αυτα θυμαμε!!Δυστηχος ειμουν με αυτοκινητο και πηγαινα σε μια δουλεια και δεν μπορουσα να σταματησο να την ψαρεψο  :headbang: Μετα απο μια ωρα περασα απο κει πεζος, αλλα δυστηχος δεν καταφερα να την βρω  :headbang: ανεβοκατεβηκα ολη την σωκρατους μπας και εχει παει σε αλλο σημειο αλλα τζιφος!!!Στανταρ καποιος πελατης την ψαρεψε και δεν προλαβα!Εφαγα σκαλομα μολης την ειδα μαγκες!!!Οποιος καταλαβε για πια λεω,η την εχει δοκιμαση ας γραψει εδω η ας μου στηλη π.μ οτι νομιζι..Ευχαρηστο εκ τον προτερον τυποι μου!!! :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επισης προτεινω οι ψηφοφοριες να ειναι με το συστημα 2-2-2-3-3
σε θεμα ημερων
αν ο τελικος ή ο μικρος τελικος στους διαγωνιζομενους υπαρξει διαφορα πανω απο 30 ψηφους να τελειωνει εκει ο αγωνας
αν ισοβαθμισουν θα υπαρχει ο ξαφνικος θανατος του μαλακα με 1 μερα εξτρα ψηφοφοριας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
οχι φιλε εξαλου ολα αυτα εκει ειναι μπουρδελοξενοδοχεια ! ποιος λογικος ανθρωπος θα παει να μεινει εκει ???  :think:

Μην το λες ξέρω άνθρωπο που τώρα είναι επιστήμονας ο οποίος σε κάποια φάση της ζωής του ήταν τόσο λούμπεν ώστε όταν έπαιρνε πουτάνα για μπουρδελοξενοδοχείο, αφού γαμούσε καθόταν και κοιμόταν για 2-3 ώρες μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος της ημιδιαμονής που είχε πληρώσει :grin:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Συναγωνιστή steve μιας και είσαι ακριβώς απέναντι από ellysioum από ότι βλέπω στις φωτογραφίες τράβα και καμία από τα δωμάτια όλο και κάποιος θα έχει αφήσει ανοιχτά παράθυρα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μην το λες ξέρω άνθρωπο που τώρα είναι επιστήμονας ο οποίος σε κάποια φάση της ζωής του ήταν τόσο λούμπεν ώστε όταν έπαιρνε πουτάνα για μπουρδελοξενοδοχείο, αφού γαμούσε καθόταν και κοιμόταν για 2-3 ώρες μέχρι να συμπληρωθεί ο χρόνος της ημιδιαμονής που είχε πληρώσει :grin:
αυτο το εχω κανει και εγω...,να κοιμαμε μετα για να συμπληρωθει ο χρονος.. :grin: εχω ριξει 2 ωρακια :sleeping: εγω στο Λιτο :rockon:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
αυτο το εχω κανει και εγω...,να κοιμαμε μετα για να συμπληρωθει ο χρονος.. :grin: εχω ριξει 2 ωρακια :sleeping: εγω στο Λιτο :rockon:

Οτι πληρωνεις, καλο ειναι και να το απολαμβανεις !!!  ;) :'(

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ετσι πρεπει να πανε χαλαλι τα φραγκα που δινεις.....

xxx.gataki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
10
Εξω απο το ελισιουμ οποτε περασω μεσημερι ειναι μονο ενα ξανθο ζακι και 2 γυφτακια. Για μαυρουλα ακομα ψαχνω. Η μια απο τις 2 γυφτισες ειναι αρκετα καλη, καστανομαλα με μεγαλα βυζια. Την εχει παρει κανεις? Τι χρεωνει ?

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Εξω απο το ελισιουμ οποτε περασω μεσημερι ειναι μονο ενα ξανθο ζακι και 2 γυφτακια. Για μαυρουλα ακομα ψαχνω. Η μια απο τις 2 γυφτισες ειναι αρκετα καλη, καστανομαλα με μεγαλα βυζια. Την εχει παρει κανεις? Τι χρεωνει ?
γιατην μιμα μαλλον λες!ειναι πολυ ακριβη και εχουν ακουστει διαφορα για το βρωμικο μουνακι της.....

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγωνιστες
βλεπω τα πραγματα εχουν αλλαξει στο φορουμ με δορυφορικες αναμεταδοσεις και photos :grin: :grin: :grin: :grin:   το επομενο βημα θα ειναι να δουμε και live streaming απο τριγωνο :grin: :grin: :grin: λογω διακοπων εχω να κανω περασμα απο τριγωνο εδω και δυο εβδομαδες περιπου..τελευταιο περασμα στις 10/7 βραδυ με ενα φιλο,ειχε μονο ζακια και αρκετα μαυρακια και ανεβηκαμε μεχρι πατησιων που ειχε αρκετες μαυρες,ειδικα στο γνωστο παρκο που τσιμπουκωναν οι γαζελες κατι 17χρονα,τελικα στο κατεβασμα στο τριγωνο ταιμπουκωσαμε μια μαυρη που την ειχα πετυχει πρωτη φορα,πολυ καλο μουνι,κατσαρομαλα με ανταυγειες κοκκινοξανθες και πολυ ωραιο σωμα, μετα απο διαπραγματευσεις επεσε στο 10ευρο για πιπα,την τσιμπουκωσα στη σολωμου εξω απο μια πολυκατοικια αναμεσα σωκρατους και πατησιων και μετα την τιμησε και ο φιλος,μετριο τσιμπουκι αλλα πολυ ωραιο μωρο,το ονομα της ηταν ντενις αν θυμαμαι καλα..

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Σε καποια πουτανοπιατσα της Αθηνας το 1980...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ΜΙΜΑ λεγεται και εχουν ακουστει απο διαφορους οτι κανει ξεπετα και οτι εχει κονδυλωματα. για την ιστορια 60 το μισαωρο,100 η μια ωρα (παντα συμπεριλαμβανετε και το χοτελι στην τιμη).για μαυρες υπαρχουν 4-5 κοματια καθε βραδυ στην διαυσταρωση αριστοτελους-καποδιστριου.....

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
καλησπερα συναγωνιστες
βλεπω τα πραγματα εχουν αλλαξει στο φορουμ με δορυφορικες αναμεταδοσεις και photos :grin: :grin: :grin: :grin:   το επομενο βημα θα ειναι να δουμε και live streaming απο τριγωνο :grin: :grin: :grin: λογω διακοπων εχω να κανω περασμα απο τριγωνο εδω και δυο εβδομαδες περιπου..τελευταιο περασμα στις 10/7 βραδυ με ενα φιλο,ειχε μονο ζακια και αρκετα μαυρακια και ανεβηκαμε μεχρι πατησιων που ειχε αρκετες μαυρες,ειδικα στο γνωστο παρκο που τσιμπουκωναν οι γαζελες κατι 17χρονα,τελικα στο κατεβασμα στο τριγωνο ταιμπουκωσαμε μια μαυρη που την ειχα πετυχει πρωτη φορα,πολυ καλο μουνι,κατσαρομαλα με ανταυγειες κοκκινοξανθες και πολυ ωραιο σωμα, μετα απο διαπραγματευσεις επεσε στο 10ευρο για πιπα,την τσιμπουκωσα στη σολωμου εξω απο μια πολυκατοικια αναμεσα σωκρατους και πατησιων και μετα την τιμησε και ο φιλος,μετριο τσιμπουκι αλλα πολυ ωραιο μωρο,το ονομα της ηταν ντενις αν θυμαμαι καλα..
ωραια ιδεα μας εβαλες......  :rolleyes: ;) :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
για την ιστορια 60 το μισαωρο,100 η μια ωρα (παντα συμπεριλαμβανετε και το χοτελι στην τιμη).
URL]]

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.huebis-laufforum.de/images/users/u1/7165/smilies/2010012111_total_lacher.gif[/img[/URL]]
[/quote]
ντιβα πεζοδρομιου απολυτε !  :headbang3:
μην παραξενεφτεις εαν την δεις καμοια ημερα και στο WWE !!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ντιβα πεζοδρομιου απολυτε !  :rockon:
μην παραξενεφτεις εαν την δεις καμοια ημερα και στο WWE !!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε πραγματικα τωρα υπαρχουν ατομα που δινουν σε αυτην την κονδυλωμενη γυφτισσα 100 ευρω? :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τυπε πραγματικα τωρα υπαρχουν ατομα που δινουν σε αυτην την κονδυλωμενη γυφτισσα 100 ευρω? :2funny:
απολυτε δεν ξερω εγω οταν περναω απο το τριγωνο δεν την βλεπω να την ''φορτωνει'' κανεις. την βλεπω συνεχως να ειναι διπλα απο το περιπτερο και να σκοτωνει μυγες ή να αγοραζει τσιχλες............
:2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015

Όχι φυσικά αλλά εγώ ας πούμε τώρα τελευταία ψήνομαι να τη ρωτήσω αν δέχεται να μου πάρει μία πίπα και να τη χύσω στα βυζιά με κανα 30άρι μαζί με το χοτέλι έτσι για να μου φύγει η κάψα μαζί της...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom