stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
τυπε ποσο κανει η μερα?
εχει και πρωινο μεσα στην τιμη?
τυπε ποσο κανει η μερα?
Μαλλον εχει και μπουφέ με σαμπάνια. Παρέχεται και σάουνα με υδρομασάζ!!!τυπε ποσο κανει η μερα?
για ενα 24ωρο εχει 20 ευρω. εαν πας για ξεπετα με γκομενα ποσα πληρωνεις ??? 5 η 10 ευρω........ αυτο λεγεται κλεψια !!!20 το δωμάτιο έχει..σιγά μήν έχει και πρωινά τι το πέρασες hilton
το κριστιανα εχει 5 ευρω τυπεγια ενα 24ωρο εχει 20 ευρω. εαν πας για ξεπετα με γκομενα ποσα πληρωνεις ??? 5 η 10 ευρω........ αυτο λεγεται κλεψια !!!
οχι φιλε εξαλου ολα αυτα εκει ειναι μπουρδελοξενοδοχεια ! ποιος λογικος ανθρωπος θα παει να μεινει εκει ???
για ενα 24ωρο εχει 20 ευρω. εαν πας για ξεπετα με γκομενα ποσα πληρωνεις ??? 5 η 10 ευρω........ αυτο λεγεται κλεψια !!!
Μαλλον εχει και μπουφέ με σαμπάνια. Παρέχεται και σάουνα με υδρομασάζ!!!
το κριστιανα εχει 5 ευρω τυπε
το κριστιανα εχει 5 ευρω τυπε
Αν θες και τζακούζι παει πιο ακριβα!!!το κριστιανα εχει 5 ευρω τυπε
χαλκοκονδυλη τυπε ειναι νομιζω !τύπε για θύμισε μου πού ειναι το ξενοδοχέιο ακτιον έχω μιά δουλεία εκεί για αυτό
χαλκοκονδυλη τυπε ειναι νομιζω !
Καλησπερα apolyte !!!
Στο υπερκείμενο ξενοδοχειο η μικροτερη κατσαριδα σερνει κρεβατι!!!τύπε για θύμισε μου πού ειναι το ξενοδοχέιο ακτιον έχω μιά δουλεία εκεί για αυτό
Eιχα βγει σε ερευνιτικο ψαχτηρι μαυρης ηδονης...,αλλα ματαια...εκανα και αιφνιδιαστικους ελεγχους σε ατακτα χρονικα διαστηματα γιατι ηθελε αλλο ενα φιλαρακι μου να του διαλεξω κανα καλο να ριξει..,αλλα ειχε πολυ ,και βγηκε αρνητικο το αποτελεσμα,δεν σε εχω ξεχασει...με το πρωτο θα χεις αμεση ενημερωση εγκυρη για θεμα Γαζελας ;)soukeras τι εγινε εβγαλες κανα λαβρακι;απο αυτο το σκ εχω αδεια και απλετο χρονο και χρειαζομαι καθοδηγηση
axaxxaxa τρελε εισαι νεος και δεν ξερεις ! αριστοτελους ειναι οι κορασιδες μετα την σωκρατους.εαν δεν γνωριζεις απο οδους μπορω να σε παω εγω ο ιδιος σε αυτες ......