αυτη ειναι για ερασιτεχνες τυπε
ο στιβ θελει πιο δυνατο εργαλειο
Απο κάπου ξεκινάνε ολοι οι μεγαλοι παπαρατσι τυπε
αυτη ειναι για ερασιτεχνες τυπε
ο στιβ θελει πιο δυνατο εργαλειο
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει
...ρε τυπε οι περισσοτερες μαυρες που βλεπω (εβλεπα) στην καποδιστριου μπι μπι βι ηταν ,δεν σου κανουν ? μηπως ψαχνεις κατι σε εξ εξ μπι μπι βι δηλαδη απο 175 κιλα και ανω...?ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΧΟΝΤΡΗ BBW ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΑΤΣΑ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΕΣ ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ BBW
συμφωνω απολυτα πρεπει να επενδυσουμε ολοι μας !!Να βαλουμε απο 10 ευρω να παρουμε μια www.plaisio.gr/fotografia-video/fotografikes-mixanes/compact/Olympus-Digital-Camera-SP-620UZ-Black-V103040BE000.htm]21Χ[/url] στον συναγωνιστη
λες να ειναι κλωνος του bbwlover τυπε...ρε τυπε οι περισσοτερες μαυρες που βλεπω (εβλεπα) στην καποδιστριου μπι μπι βι ηταν ,δεν σου κανουν ? μηπως ψαχνεις κατι σε εξ εξ μπι μπι βι δηλαδη απο 175 κιλα και ανω...?
...η κλωνος του ,η οπαδος του ...λες να ειναι κλωνος του bbwlover τυπε
ΚΛΩΝΟΣ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ SSBBW ΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ BBW ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Η ΜΑΥΡΗ ΣΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΑΧΝΩ ΒΙΤΣΙΟ ΠΕΣ ΤΟ ΤΡΕΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙλες να ειναι κλωνος του bbwlover τυπε
ΚΛΩΝΟΣ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ SSBBW ΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ BBW ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Η ΜΑΥΡΗ ΣΤΟ VIDEO ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΑΧΝΩ ΒΙΤΣΙΟ ΠΕΣ ΤΟ ΤΡΕΛΑ ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ
συναγωνιστη τα εχω δει αυτα τα 2 μωρα που κανουν πιατσα μπροστα απο το χοτελι.... επισης σημερα στην γωνια καποδιστριου και 3ης σεμπτεμβριου κανουν πιατσα κατι αλλα ρωσικα-ουκρανικα μιλφ...Εχθές πέρασα (3 φορές) από κέντρο (Καποδιστρίου). Την πρώτη γύρω στις 12.00 στο φανάρι με την Γ΄Σεπτεμβρίου αριστερά κατεβαίνοντας πέτυχα ένα πολύ γαμεύσιμο ξανθό ''ζευγάρι'' .
Και τα δύο ''κομάτια'' είναι ξανθά, μαυρισμένα έντονα, το ένα ποιο πολύ και με κάπως κυριλέ εμφάνιση ντύσιμο.
Είχα δουλειά και δεν έμεινα, αλλά φυσικά μπήκε η περίπτωση στο μικροσκόπιο για επίσκεψη αργότερα όταν θα ήμουν μόνος.
Γύρω στις 13.30 ξαναπέρασα και πέτυχα την ώρα επιβίβασης τις μιας από τις δύο αλλά και σχεδόν ταυτόχρονη επίσκεψη νέων-μπάτσων με όχημα του κουτιού.
Έκανα μια (αργή) βόλτα και περίπου σε 15 λεπτά επέστρεψα. Το ένα ξανθό ( το..κυριλέ) ήταν ξανά εκεί αλλά πλέον είχε προλάβει συνάδελφος να το πλησιάσει και τελικά να το πάρει και να φύγουν.
Δεν κατάφερα να μάθω ονόματα και τα σχετικά, όμως είμαι σίγουρος πως πρόκειται για αυτές των 60/30 min που αναφέρθηκε ο συναγωνιστής λίγο ποιο πίσω.
Αλλοδαπά, πιθανόν ρώσικης ή ουκρανικής καταγωγής, τέτοιες προδιαγραφές εμφάνισης έχουν.
Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα ''σχετικός'' με το θέμα... νομίζω ότι τουλάχιστον αξίζει να πάει η κάμερα και προς τα εκεί!
και φυσικα ο φακος θα παει και απο εκει μετα την αιτηση του συναγωνιστη !!!Εχθές πέρασα (3 φορές) από κέντρο (Καποδιστρίου). Την πρώτη γύρω στις 12.00 στο φανάρι με την Γ΄Σεπτεμβρίου αριστερά κατεβαίνοντας πέτυχα ένα πολύ γαμεύσιμο ξανθό ''ζευγάρι'' .
Και τα δύο ''κομάτια'' είναι ξανθά, μαυρισμένα έντονα, το ένα ποιο πολύ και με κάπως κυριλέ εμφάνιση ντύσιμο.
Είχα δουλειά και δεν έμεινα, αλλά φυσικά μπήκε η περίπτωση στο μικροσκόπιο για επίσκεψη αργότερα όταν θα ήμουν μόνος.
Γύρω στις 13.30 ξαναπέρασα και πέτυχα την ώρα επιβίβασης τις μιας από τις δύο αλλά και σχεδόν ταυτόχρονη επίσκεψη νέων-μπάτσων με όχημα του κουτιού.
Έκανα μια (αργή) βόλτα και περίπου σε 15 λεπτά επέστρεψα. Το ένα ξανθό ( το..κυριλέ) ήταν ξανά εκεί αλλά πλέον είχε προλάβει συνάδελφος να το πλησιάσει και τελικά να το πάρει και να φύγουν.
Δεν κατάφερα να μάθω ονόματα και τα σχετικά, όμως είμαι σίγουρος πως πρόκειται για αυτές των 60/30 min που αναφέρθηκε ο συναγωνιστής λίγο ποιο πίσω.
Αλλοδαπά, πιθανόν ρώσικης ή ουκρανικής καταγωγής, τέτοιες προδιαγραφές εμφάνισης έχουν.
Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα ''σχετικός'' με το θέμα... νομίζω ότι τουλάχιστον αξίζει να πάει η κάμερα και προς τα εκεί!
μπα δεν συμφερει!!θα ησουν συνεχως μες την καυλα και σου φευγαν ολα σου τα λεφτα!εμενα τουλαχιστον...αυτα ειναι.... να καθεσαι σπιτι σου...και να βλεπεις Live εξω απο τα ''χοτελια τριγωνου''
Η μια απο αυτες πρεπει να ειναι γυφτισσα ( βουλγαρογυφτισσα ) και ειναι καβλα.εχει σοκολατι χρωμα και καστανοξανθα μαλλια.την πλησιασα και μου ειπε οτι περνει 60 ευρω μαζι με το χοτελι και την 1 ωρα 100 ευρω μαζι με το χοτελι.εχωντας δουλεια και υποχρεωσεις εφυγα και μην εχωντας ορεξη για σεξ μερα μεσημερι ! την εχει παρει κανεις αυτη ??? σοκολατι χρωμα με καστανοξανθα μαλλια.εαν την εχει παρει κανεις ας πει εντυπωσεις και υπηρεσιες και εαν ειναι value for money γιατι σκεφτομαι σοβαρα να την παρω στις προσεχεις ημερες. ειναι καβλα και το ξερει,εξαλου αυτο μου ειπε και η ιδια !!!
να τονισω οτι η τελευταια που αναφερα δουλευειε μονο πρωινες-απογευματινες ωρες. απο το μεσημερι κυριως μεχρι τις 5-6 ωρα το απογευμα !
αυτο σκεφτηκα και εγω ρε φιλε.πως γινετε και ζηταει 60 ευρω συνολο μαζι με χοτελι ??? μας δουλευει ??? μηπως προσφερει ελευθερο στοματικο και χισιμο στην μαπα/στομα ??
δεν μπορω να καταλαβω αλλιως γιατι ζηταει τοσο πολλα......κατι δεν παει καλα........
Ρε Στηβ μήπως είσαι κανάς sniper και είπες να τραβήξεις και καμιά φωτό τις κοπέλες για να περάσει η ώρα;