Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
απολυτε δεν ξερω εγω οταν περναω απο το τριγωνο δεν την βλεπω να την ''φορτωνει'' κανεις. την βλεπω συνεχως να ειναι διπλα απο το περιπτερο και να σκοτωνει μυγες ή να αγοραζει τσιχλες............
:2funny: :2funny: :2funny:

Ή να τρώει λιόσπορους, μια φορά που με είδε να περπατάω στο απέναντι πεζοδρόμιο κι ενώ είχαμε ξαναμιλήσει και με θυμόταν ήρθε και μου προσέφερε μια χούφτα και μετά άρχισε το γνωστό ψήσιμο να περάσω μαζί της στο δωμάτιο :)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ή να τρώει λιόσπορους, μια φορά που με είδε να περπατάω στο απέναντι πεζοδρόμιο κι ενώ είχαμε ξαναμιλήσει και με θυμόταν ήρθε και μου προσέφερε μια χούφτα και μετά άρχισε το γνωστό ψήσιμο να περάσω μαζί της στο δωμάτιο :)
ηταν αλατισμενοι-κονδυλατωμενοι ηλιοσποροι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
πριν καμια ωρα απο τριγωνο μονο μπαζα!και πολλα πολλα ζακια!ακομα και η μιμα ελειπε !ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.... :S :S :S :S

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Όχι φυσικά αλλά εγώ ας πούμε τώρα τελευταία ψήνομαι να τη ρωτήσω αν δέχεται να μου πάρει μία πίπα και να τη χύσω στα βυζιά με κανα 30άρι μαζί με το χοτέλι έτσι για να μου φύγει η κάψα μαζί της...
ουτε καν να μπεις στο κοπο να ρωτησεις.......

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Μάλλον κάποια άτομα τα μάζέψε το αυτοκίνητο του Δήμου Αθηναίων.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
πριν καμια ωρα απο τριγωνο μονο μπαζα!και πολλα πολλα ζακια!
Δες το πιο σουρεαλιστικά το θέμα. Την χαρά στο τρίγωνο ψάχνουν τα παιδιά. ROCK και HIPPIS η κατάσταση!!!  :sunglasses:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
οπως πολλοι συναγωνιστες θα εχουν παρατηρησει καθε βραδυ στην γωνια μεταξυ καματερου-χαλκοκονδυλη κανει πιατσα ενα ζακι,αδυνατο,μαυρομαλικο που φοραρει συνεχως τακουνια...βεβαια στην συγκεκριμενη γωνια κανουν και αλλα ζακια πιατσα. πριν λιγες ημερες πηρα το πρωτο στα 20 ευρω(+5 το χοτελι), μονο για ακαποτη πιπα και χυσιμο στην μαπα(CIF)...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αλλα αντισταθηκες δυνατα,σωστα τυπε ?  :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ηταν αλατισμενοι-κονδυλατωμενοι ηλιοσποροι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εγω λεω να βαλουμε ΟΛΟΙ μαζι ΕΔΩ μεσα μια μικρη συνδρομη ο καθενας,ωστε να παει να βγαλει επιτελους τα κωνδυλωματα της....  :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
πριν καμια ωρα απο τριγωνο μονο μπαζα!και πολλα πολλα ζακια!ακομα και η μιμα ελειπε !ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.... :S :S :S :S
οταν η μιμα απουσιαζει απο το ποστο της τοτε βρισκεται σιγουρα σε ενα απο τα δυο ακολουθα σημεια:
1) στην λιοσιων κοντα στο υψος με την μαρνη σε ενα αραβικο φαστ-φουντ,καφενε και καθεται εκει μαζι με τον γκομενο της και κανενα αλλο-δυο μαλακες φιλοι του γκομενου της
ή
2)στο σπιτι της στην οδο μακεδονιας....

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
οπως πολλοι συναγωνιστες θα εχουν παρατηρησει καθε βραδυ στην γωνια μεταξυ καματερου-χαλκοκονδυλη κανει πιατσα ενα ζακι,αδυνατο,μαυρομαλικο που φοραρει συνεχως τακουνια...βεβαια στην συγκεκριμενη γωνια κανουν και αλλα ζακια πιατσα. πριν λιγες ημερες πηρα το πρωτο στα 20 ευρω(+5 το χοτελι), μονο για ακαποτη πιπα και χυσιμο στην μαπα(CIF)...

Ήρωα... σε ζάκι ακάποτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom