Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πέρασα και εγώ κατά τις 23:00.

Είχε κάποια κίνηση.

Λοιπόν, Σόλωνος χαμηλά, γωνία Σόλωνος/Μπόταση/Καποδιστρίου 2 νεαρές. Η μία μουνάρα αδύνατη ξανθιά με μαύρο μίνι φορεματάκι. Ελέω κίνησης, δεν μπορούσα να σταματήσω να ρωτήσω. Μάλλον θα είναι η φόλα που προανέφερε ένας συνάδελφος . . . Και μια μελαχρινή σε πετρόλ/θαλασσί φορεματάκι, λίγο πιο γεματούλα.
Καποδιστρίου και 3ης Σεπτ. μια μέτρια μελαχρινή μιλφ με σορτσάκι τζιν. Περνώντας έξω από το Λιτό, είδα ένα ξανθό να μπαίνει στο ασανσέρ με λευκό μακρύ φόρεμα και κόκκινα λουλούδια. Μου φάνηκε καλό, αλλά 2-3 φορές που πέρασα στο καπάκι δεν το ξαναείδα.
Λίγο πιο κάτω , πρίν το φανάρι εμφανίστηκε από το πουθενά ένα μπαμπάτσικο μαυράκι και κώλυσε στο τζάμι.
Στροφή στη Σωκράτους και όσο το φανάρι ήταν κόκκινο είδα: έξω από το Ελύσιουμ 3-4 κοπελιές. Μια (νομίζω) Άννα η καστανόξανθη γλυκιά/χαμογελαστή κοπέλα που λέει και ο soukeras. Αυτή παίζει από το πρωί εκεί. Μια ψηλή άσχημη με γυαλιά, ένα ξανθό αλλά μέτριο και ένα-δύο άλλα τσιγγανομπαζάκια (ένα με ένα λευκό μίνι φόρεμα και τα παχάκια να ξεχειλίζουν και ένα άλλο από απέναντι με το μαγαζί με τις επιγραφές με σορτσάκι και τιραντέ φανελάκι)

Φεύγοντας, δεξιά στην 3ης Σεπτ, μεταξύ Καποδ και Σολωμού εμφανίστηκε αδύνατο ξανθό (με αγορέ φράτζα μαλλί) μιλφ (ζάκι ? ? ?), με τζιν σορτσάκι και κόκκινο τιραντέ φανελάκι.

Αυτά

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266

Είχε κάποια κίνηση.

Λοιπόν, Σόλωνος χαμηλά, γωνία Σόλωνος/Μπόταση/Καποδιστρίου 2 νεαρές. Η μία μουνάρα αδύνατη ξανθιά με μαύρο μίνι φορεματάκι. Ελέω κίνησης, δεν μπορούσα να σταματήσω να ρωτήσω. Μάλλον θα είναι η φόλα που προανέφερε ένας συνάδελφος . . . Και μια μελαχρινή σε πετρόλ/θαλασσί φορεματάκι, λίγο πιο γεματούλα.
Καποδιστρίου και 3ης Σεπτ. μια μέτρια μελαχρινή μιλφ με σορτσάκι τζιν. Περνώντας έξω από το Λιτό, είδα ένα ξανθό να μπαίνει στο ασανσέρ με λευκό μακρύ φόρεμα και κόκκινα λουλούδια. Μου φάνηκε καλό, αλλά 2-3 φορές που πέρασα στο καπάκι δεν το ξαναείδα.
Λίγο πιο κάτω , πρίν το φανάρι εμφανίστηκε από το πουθενά ένα μπαμπάτσικο μαυράκι και κώλυσε στο τζάμι.
Στροφή στη Σωκράτους και όσο το φανάρι ήταν κόκκινο είδα: έξω από το Ελύσιουμ 3-4 κοπελιές. Μια (νομίζω) Άννα η καστανόξανθη γλυκιά/χαμογελαστή κοπέλα που λέει και ο soukeras. Αυτή παίζει από το πρωί εκεί. Μια ψηλή άσχημη με γυαλιά, ένα ξανθό αλλά μέτριο και ένα-δύο άλλα τσιγγανομπαζάκια (ένα με ένα λευκό μίνι φόρεμα και τα παχάκια να ξεχειλίζουν και ένα άλλο από απέναντι με το μαγαζί με τις επιγραφές με σορτσάκι και τιραντέ φανελάκι)

Φεύγοντας, δεξιά στην 3ης Σεπτ, μεταξύ Καποδ και Σολωμού εμφανίστηκε αδύνατο ξανθό (με αγορέ φράτζα μαλλί) μιλφ (ζάκι ? ? ?), με τζιν σορτσάκι και κόκκινο τιραντέ φανελάκι.

Αυτά
ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ...!!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Πέρασα την Πέμπτη κατά τια 12:30 και υπήρχε μόνο ένα μπάζο-ζάκι-ώριμο λίγο κάτω από το Πανεπιστήμιο στην Σόλωνος.
Ούτε καν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω... μάλλον πήγα νωρίς, μετά τις 1:00 βγαίνουν.

pav9540

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0

Είχε κάποια κίνηση.

Στροφή στη Σωκράτους και όσο το φανάρι ήταν κόκκινο είδα: έξω από το Ελύσιουμ 3-4 κοπελιές. [glow=red,2,300]Μια (νομίζω) Άννα η καστανόξανθη γλυκιά/χαμογελαστή κοπέλα που λέει και ο soukeras[/glow]. Αυτή παίζει από το πρωί εκεί. Μια ψηλή άσχημη με γυαλιά, ένα ξανθό αλλά μέτριο και ένα-δύο άλλα τσιγγανομπαζάκια (ένα με ένα λευκό μίνι φόρεμα και τα παχάκια να ξεχειλίζουν και ένα άλλο από απέναντι με το μαγαζί με τις επιγραφές με σορτσάκι και τιραντέ φανελάκι)

Αυτά

συναγωνιστες,εχω ξαναρωτησει,την εχει παρει κανεις αυτην την αννα?απο καθαριοτητα/υπηρεσιες λεει τιποτα?γιατι ειναι καλο καυλακι,και δεν ειναι πρεζακι με τιποτα.κανεις που να ξερει?

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια,περασα και γω απο τριγωνο 12.30-1 εκανα 4 γυρες,οπως τα ειπε ο soukeras ηταν τα πραγματα,να προσθεσω μονο οτι σωκρατους και σατωβριανδου ηταν ενας τραβελος που τον εχω πετυχει και στο καφενειο διπλα απο το ακτιον αρκετες φορες μεσημερια..επισης δεν ειδα την κλασικη ξανθια γρια πρεζου που κειτεται καθε βραδυ κστη χαλκοκονδυλη στη σταση....
σολωνος ειχε στο παλιο χημειο μια ξανθια μουμια,μπορει να ηταν και τραβελι,στη συμβολη με χαριλαου τρικουπη η κλασικη σιτεμενη παχουλη και πιο κατω τη μια φορα δεν πετυχα τιποτα και τη δευτερη ειδα δυο σαβουρες που δεν εχω ξαναδει,η μια ηταν ζακι..
πατησιων ψηλα λιγα πραγματα,την ειχαν στησει οι μπατσοι πριν το παρκο και δεν ειχε τιποτα εκει,3-4 μαυρες ηταν 300-400 μετρα πριν την κολιατσου στο ρευμα προς κεντρο...
ψηνομαι να ξανακατεβω και τωρα μια να δω τι παιζει..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οι μαυρες ρε γαμωτο τι εγινε;πως τις εξαφανισαν ετσι; :S
εμπολα τυπε :-
tumblr_lqn99ypQ3O1qipt5no1_400.jpg

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
οπως πολλοι συναγωνιστες θα εχουν παρατηρησει καθε βραδυ στην γωνια μεταξυ καματερου-χαλκοκονδυλη κανει πιατσα ενα ζακι,αδυνατο,μαυρομαλικο που φοραρει συνεχως τακουνια...βεβαια στην συγκεκριμενη γωνια κανουν και αλλα ζακια πιατσα. πριν λιγες ημερες πηρα το πρωτο στα 20 ευρω(+5 το χοτελι), μονο για ακαποτη πιπα και χυσιμο στην μαπα(CIF)...

Ακάποτη πίπα με ζάκι :headbang: :headbang: :headbang:

αλλα αντισταθηκες δυνατα,σωστα τυπε ?  :grin:

Χρόνια τώρα...

εγω λεω να βαλουμε ΟΛΟΙ μαζι ΕΔΩ μεσα μια μικρη συνδρομη ο καθενας,ωστε να παει να βγαλει επιτελους τα κωνδυλωματα της....  :grin:

Και να ρίξει και τις τιμές... Ουρές μετά έξω απ' το Elyssium για να γαμήσουν τη Μίμα αλλά βλέπεις δεν έχει μυαλό.

οταν η μιμα απουσιαζει απο το ποστο της τοτε βρισκεται σιγουρα σε ενα απο τα δυο ακολουθα σημεια:
1) στην λιοσιων κοντα στο υψος με την μαρνη σε ενα αραβικο φαστ-φουντ,καφενε και καθεται εκει μαζι με τον γκομενο της και κανενα αλλο-δυο μαλακες φιλοι του γκομενου της
ή
2)στο σπιτι της στην οδο μακεδονιας....

Τώρα εσύ πώς έμαθες και πού μένει;

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ακάποτη πίπα με ζάκι :headbang: :headbang: :headbang:

Χρόνια τώρα...

Και να ρίξει και τις τιμές... Ουρές μετά έξω απ' το Elyssium για να γαμήσουν τη Μίμα αλλά βλέπεις δεν έχει μυαλό.

Τώρα εσύ πώς έμαθες και πού μένει;
τι σκ@τ@ ρεπορταζ κανω τοτε εαν δεν ξερω που μενει η καθε κορασιδα ?? :think:
:rockon: :rockon: :rockon:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πριν από καμιά ώρα που πέρασα ήταν ένα ωραίο αρχοντικό ΜΙΛΦ ξανθό με καρέ μαλλάκι,  φορούσε παντελόνα υφασμάτινη και διαγραφόταν η κωλάρα της.
Καθόταν στην γωνία Καπ. και 3ης.

Επίσης, απέναντι από το Λιτό, 2 πατσουρο-γκιλφ ξανθά . .

Δεν είχα χρόνο  για ερωτήσεις . .. .

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Πριν από καμιά ώρα που πέρασα ήταν ένα ωραίο αρχοντικό ΜΙΛΦ ξανθό με καρέ μαλλάκι,  φορούσε παντελόνα υφασμάτινη και διαγραφόταν η κωλάρα της.
Καθόταν στην γωνία Καπ. και 3ης.

Επίσης, απέναντι από το Λιτό, 2 πατσουρο-γκιλφ ξανθά . .

Δεν είχα χρόνο  για ερωτήσεις . .. .
οταν εννοεις γκιλφ τι ηλικια δηλαδη????

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
οπως πολλοι συναγωνιστες θα εχουν παρατηρησει καθε βραδυ στην γωνια μεταξυ καματερου-χαλκοκονδυλη κανει πιατσα ενα ζακι,αδυνατο,μαυρομαλικο που φοραρει συνεχως τακουνια...βεβαια στην συγκεκριμενη γωνια κανουν και αλλα ζακια πιατσα. πριν λιγες ημερες πηρα το πρωτο στα 20 ευρω(+5 το χοτελι), μονο για ακαποτη πιπα και χυσιμο στην μαπα(CIF)...
Δεν είσαι μόνο εσύ με το CIF. Κι΄εγώ το ίδιο κάνω με μία βουλγάρα (Σοφία). Τη μαζεύω από τα σκουπίδια και τη πάω σε κείνο το κωλοξενοδοχείο στη Βάθης, απόναντι από το πρών xdrem και τη χύνω στη μάπα και μέσα στο στώμα και μου λέει και ευχαριστώ από πάνω. Μια μέρα που είχαμε μπει στο δωμάτιο, ανέβηκε ο γκόμενος της, ένας άθλιος τύπος  :zombie: :zombie:, χτύπησε τη πόρτα και της ζήτησε τα 20 ευρώ που της είχα προκαταβάλει. Αυτή του είπε, τα δέκα είναι δικά μου. Άσε πολύ λιγούρια. Πάντως εγώ τη κρατάω κάθε φορά μέσα στο δωμάτιο κανένα μισάωρο με 20 ευρώ, και της αλλάζω τα φώτα στα μουνοδάχτυλα (αρκετά στενομούνα) και στη πίπα + τρομερό αρχιδορούφυγμα.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Δεν είσαι μόνο εσύ με το CIF. Κι΄εγώ το ίδιο κάνω με μία βουλγάρα (Σοφία). Τη μαζεύω από τα σκουπίδια και τη πάω σε κείνο το κωλοξενοδοχείο στη Βάθης, απόναντι από το πρών xdrem και τη χύνω στη μάπα και μέσα στο στώμα και μου λέει και ευχαριστώ από πάνω. Μια μέρα που είχαμε μπει στο δωμάτιο, ανέβηκε ο γκόμενος της, ένας άθλιος τύπος  :zombie: :zombie:, χτύπησε τη πόρτα και της ζήτησε τα 20 ευρώ που της είχα προκαταβάλει. Αυτή του είπε, τα δέκα είναι δικά μου. Άσε πολύ λιγούρια. Πάντως εγώ τη κρατάω κάθε φορά μέσα στο δωμάτιο κανένα μισάωρο με 20 ευρώ, και της αλάζω τα φώτα στα μουνοδάχτυλα (αρκετά στενομούνα) και στη πίπα + τρομερό αρχιδορούφυγμα.

:rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Δεν είσαι μόνο εσύ με το CIF. Κι΄εγώ το ίδιο κάνω με μία βουλγάρα (Σοφία). Τη μαζεύω από τα σκουπίδια και τη πάω σε κείνο το κωλοξενοδοχείο στη Βάθης, απόναντι από το πρών xdrem και τη χύνω στη μάπα και μέσα στο στώμα και μου λέει και ευχαριστώ από πάνω. Μια μέρα που είχαμε μπει στο δωμάτιο, ανέβηκε ο γκόμενος της, ένας άθλιος τύπος  :zombie: :zombie:, χτύπησε τη πόρτα και της ζήτησε τα 20 ευρώ που της είχα προκαταβάλει. Αυτή του είπε, τα δέκα είναι δικά μου. Άσε πολύ λιγούρια. Πάντως εγώ τη κρατάω κάθε φορά μέσα στο δωμάτιο κανένα μισάωρο με 20 ευρώ, και της αλλάζω τα φώτα στα μουνοδάχτυλα (αρκετά στενομούνα) και στη πίπα + τρομερό αρχιδορούφυγμα.
που μπορουμε να την βρουμε την εν λογο κορασιδα ???? στειλε PM

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom