Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
εσυ φιλε 19 χρονων και πηγενεις μονος σου το βραδυ σε τετοιες περιοχες και πας κιολας και μεσα στα πρεζοκαφενεια και σε κοροιδευουν και οι γκομενες που κανουν πιατσα εξω απο το elyssium ....εισαι ευκολος στοχος φιλε,προσεχε τουλαχιστον ελπιζω να μην εχεις γεματη τσεπη οταν πηγενεις σε αυτα τα μερη γιατι εισαι μικρος....
παω απο τα 16 μου μεταξουργειο φιλε δε θελω να το πενευτω αλλα πριν 3 χρονια το μεταξουργειο ητανε η χειροτερη αλητεια..μου την εχουνε πεσει 2 φορες στο μεταξουργειο και δε μασησα ανταπεδωσα ετσι οπως επρεπε!! δε τα εχασα..καταλαβε αδερφε  οτι 16 χρονων τοτε ημουνα 60 κιλα και αγυμναστος χωρις ογκο..σιγα σιγα εμαθα την αθηνα και ξεπερασα τον φοβο μου γιατι στα 6 μου δεν παταγα βαθης χεζομουνα ,,ωστε που ηρθε μια στιγμη και ξεπερασα τον φοβο μου..γιατι με κοροιδυεουν οι γκομενες ρε συ??με πειραξανε απλα..επειδη με ιδανε μικροτερο να κοβω βολτες στην περιοχη..ευκολος στοχος γιατι??εδω πανε παπουδες με μαγκουρες που ειναι ψωφιοι..δε φοβουνται αυτοι αμα τους πειραξουνε και θα φοβηθω εγω??δε το περνω πανω μου απλα σου λεω αδερφε μου..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.978
Πόντοι
6.515
την πηρες και εσυ ??? πως ξερεις οτι εννοεις την ιδια με αυτη που λεει ο συναγωνιστης πιο πανω ???  :uglystupid:
εσυ την μαζεψες απο τα σκουπιδια,σου ειπε και ευχαριστω οταν την εχυσες και ηρθε και ο γκομενος της πανω να ζητησει τα 20 ευρω και αυτη του ειπε οτι τα 10 ειναι δικα της ????

:2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παω απο τα 16 μου μεταξουργειο φιλε δε θελω να το πενευτω αλλα πριν 3 χρονια το μεταξουργειο ητανε η χειροτερη αλητεια..μου την εχουνε πεσει 2 φορες στο μεταξουργειο και δε μασησα ανταπεδωσα ετσι οπως επρεπε!! δε τα εχασα..καταλαβε αδερφε  οτι 16 χρονων τοτε ημουνα 60 κιλα και αγυμναστος χωρις ογκο..σιγα σιγα εμαθα την αθηνα και ξεπερασα τον φοβο μου γιατι στα 6 μου δεν παταγα βαθης χεζομουνα ,,ωστε που ηρθε μια στιγμη και ξεπερασα τον φοβο μου..γιατι με κοροιδυεουν οι γκομενες ρε συ??με πειραξανε απλα..επειδη με ιδανε μικροτερο να κοβω βολτες στην περιοχη..ευκολος στοχος γιατι??εδω πανε παπουδες με μαγκουρες που ειναι ψωφιοι..δε φοβουνται αυτοι αμα τους πειραξουνε και θα φοβηθω εγω??δε το περνω πανω μου απλα σου λεω αδερφε μου..
καλα ξηγηθηκες τυπε :grin:

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
η μαλακια ξερετε ποια ειναι ρε μαγκες..που στην βαθης εχει ολα τα κλεφτρονια κ τους εμπορους..και τους καθε λογεις αλητες;) ενω διπλα ειναι το αστυνομικο τμημα..και δεν κανει τιποτα..εγω πιστευω αν η περιοχη τους μαζευψει ολους αυτους θα νε καλυτερα να προχωραμε ανενοχλητοι..χωρις να εχουμε το νου μας;) να μεινουνε μονο οι πουτανες και οι πελατες τον πουτανες ;)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αυτο εννοουσα οτι σε πειραξανε με την καλη εννοια οχι οτι σε κοροηδευαν....... και εγω απο τα 16 ειμαι στον ''αγωνα της αθηνας''
συνεχισε ετσι στους ιδιους ρυθμους !!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η μαλακια ξερετε ποια ειναι ρε μαγκες..που στην βαθης εχει ολα τα κλεφτρονια κ τους εμπορους..και τους καθε λογεις αλητες;) ενω διπλα ειναι το αστυνομικο τμημα..και δεν κανει τιποτα..εγω πιστευω αν η περιοχη τους μαζευψει ολους αυτους θα νε καλυτερα να προχωραμε ανενοχλητοι..χωρις να εχουμε το νου μας;) να μεινουνε μονο οι πουτανες και οι πελατες τον πουτανες ;)
τυπε κουβαλας τιποτα πανω σου? ;)
κανα σπαθακι

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ολοι πρεπει να επιβιωσουνε μικρε !!!

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
μυθοπλασια τυπε ?   :think:
ρε φιλε ειναι τοσο απιθανο σε μια τοσο γαμηνενη περιοχη να στην πεσει ενας???τη δεν πιστευετε δηλαδη??ημουνα πιο μικρος απο αυτον και αυτος ητανε πιο ανεπτυγμενος ..ε και μου την επεσε ρε φιλε...τι μυθοπλασια και μαλακιες που λετε στο φορουμ!!!

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
καλα η πουτανες ανταλαζουν και αριθμους??εξελιγμενα πραγματα..για να εχουεν τον πελατη απο κοντα..ειδα και μια αλλη πουτανα κατω στην ομονοια στην αφετερια στην πειραιως στον πεζοδρομο...την εψηνε παπους ντυμενη στα μπλε φορεματακι..
εννοητε μικρε !!! οι σωστες επαγγελματιες πουτανες δινουν αριθμο !!! ωστε να μπορεις να της βρεις οποτε θες-οπου θες !!! μπορει να εχει αλλαξει πιατσα-μερος και εσυ να μην την βρισκεις ! παιρνεις τηλ και μαθενεις !!!

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
εννοητε μικρε !!! οι σωστες επαγγελματιες πουτανες δινουν αριθμο !!! ωστε να μπορεις να της βρεις οποτε θες-οπου θες !!! μπορει να εχει αλλαξει πιατσα-μερος και εσυ να μην την βρισκεις ! παιρνεις τηλ και μαθενεις !!!
εγω μιας και ειμαι μικρος..ψαχνω μονο μεγαλες..δηλαδη απο 50 και πανω..ουτε μεταξουργειο ουτε πουθενα δε βρισκω..ειδα ενα γκιλφ αλλα δε μπορουσα να ρωτησω ητανε στο γωνιακο καφενειο με ενανε και ντροπομουνα να μιλησω μιας και ειμαι 19 καια τυη 55+ εξαλου την εψηνε ο μαλακας και θα ητανε μαλακια αν μιλουσα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε φιλε ειναι τοσο απιθανο σε μια τοσο γαμηνενη περιοχη να στην πεσει ενας???τη δεν πιστευετε δηλαδη??ημουνα πιο μικρος απο αυτον και αυτος ητανε πιο ανεπτυγμενος ..ε και μου την επεσε ρε φιλε...τι μυθοπλασια και μαλακιες που λετε στο φορουμ!!!
τυπε ειναι πολυ δυσπιστοι σε αυτο το φορουμ :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom