stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
μολις αρχισει να σκωτινιαζει.....σορρυ αν ειναι αφελεις οι ερωτησεις μου αλλα δεν σκαμπαζω για πες απο τι ωρα ξεκινανε να ξεκινησω απο τα βαθεια
μολις αρχισει να σκωτινιαζει.....σορρυ αν ειναι αφελεις οι ερωτησεις μου αλλα δεν σκαμπαζω για πες απο τι ωρα ξεκινανε να ξεκινησω απο τα βαθεια
οκμολις αρχισει να σκωτινιαζει.....
παω απο τα 16 μου μεταξουργειο φιλε δε θελω να το πενευτω αλλα πριν 3 χρονια το μεταξουργειο ητανε η χειροτερη αλητεια..μου την εχουνε πεσει 2 φορες στο μεταξουργειο και δε μασησα ανταπεδωσα ετσι οπως επρεπε!! δε τα εχασα..καταλαβε αδερφε οτι 16 χρονων τοτε ημουνα 60 κιλα και αγυμναστος χωρις ογκο..σιγα σιγα εμαθα την αθηνα και ξεπερασα τον φοβο μου γιατι στα 6 μου δεν παταγα βαθης χεζομουνα ,,ωστε που ηρθε μια στιγμη και ξεπερασα τον φοβο μου..γιατι με κοροιδυεουν οι γκομενες ρε συ??με πειραξανε απλα..επειδη με ιδανε μικροτερο να κοβω βολτες στην περιοχη..ευκολος στοχος γιατι??εδω πανε παπουδες με μαγκουρες που ειναι ψωφιοι..δε φοβουνται αυτοι αμα τους πειραξουνε και θα φοβηθω εγω??δε το περνω πανω μου απλα σου λεω αδερφε μου..εσυ φιλε 19 χρονων και πηγενεις μονος σου το βραδυ σε τετοιες περιοχες και πας κιολας και μεσα στα πρεζοκαφενεια και σε κοροιδευουν και οι γκομενες που κανουν πιατσα εξω απο το elyssium ....εισαι ευκολος στοχος φιλε,προσεχε τουλαχιστον ελπιζω να μην εχεις γεματη τσεπη οταν πηγενεις σε αυτα τα μερη γιατι εισαι μικρος....
την πηρες και εσυ ??? πως ξερεις οτι εννοεις την ιδια με αυτη που λεει ο συναγωνιστης πιο πανω ???
εσυ την μαζεψες απο τα σκουπιδια,σου ειπε και ευχαριστω οταν την εχυσες και ηρθε και ο γκομενος της πανω να ζητησει τα 20 ευρω και αυτη του ειπε οτι τα 10 ειναι δικα της ????
καλα ξηγηθηκες τυπεπαω απο τα 16 μου μεταξουργειο φιλε δε θελω να το πενευτω αλλα πριν 3 χρονια το μεταξουργειο ητανε η χειροτερη αλητεια..μου την εχουνε πεσει 2 φορες στο μεταξουργειο και δε μασησα ανταπεδωσα ετσι οπως επρεπε!! δε τα εχασα..καταλαβε αδερφε οτι 16 χρονων τοτε ημουνα 60 κιλα και αγυμναστος χωρις ογκο..σιγα σιγα εμαθα την αθηνα και ξεπερασα τον φοβο μου γιατι στα 6 μου δεν παταγα βαθης χεζομουνα ,,ωστε που ηρθε μια στιγμη και ξεπερασα τον φοβο μου..γιατι με κοροιδυεουν οι γκομενες ρε συ??με πειραξανε απλα..επειδη με ιδανε μικροτερο να κοβω βολτες στην περιοχη..ευκολος στοχος γιατι??εδω πανε παπουδες με μαγκουρες που ειναι ψωφιοι..δε φοβουνται αυτοι αμα τους πειραξουνε και θα φοβηθω εγω??δε το περνω πανω μου απλα σου λεω αδερφε μου..
εγω παντα αληθειες λεω ρε συ...
τι φτυαρι εισαι ρε;
αφου εισαι τυποςεγω παντα αληθειες λεω ρε συ...
αυτο εννοουσα οτι σε πειραξανε με την καλη εννοια οχι οτι σε κοροηδευαν....... και εγω απο τα 16 ειμαι στον ''αγωνα της αθηνας''παω απο τα 16 μου μεταξουργειο φιλε δε θελω να το πενευτω αλλα πριν 3 χρονια το μεταξουργειο ητανε η χειροτερη αλητεια..μου την εχουνε πεσει 2 φορες στο μεταξουργειο και δε μασησα ανταπεδωσα ετσι οπως επρεπε!! δε τα εχασα..καταλαβε αδερφε οτι 16 χρονων τοτε ημουνα 60 κιλα και αγυμναστος χωρις ογκο..σιγα σιγα εμαθα την αθηνα και ξεπερασα τον φοβο μου γιατι στα 6 μου δεν παταγα βαθης χεζομουνα ,,ωστε που ηρθε μια στιγμη και ξεπερασα τον φοβο μου..γιατι με κοροιδυεουν οι γκομενες ρε συ??με πειραξανε απλα..επειδη με ιδανε μικροτερο να κοβω βολτες στην περιοχη..ευκολος στοχος γιατι??εδω πανε παπουδες με μαγκουρες που ειναι ψωφιοι..δε φοβουνται αυτοι αμα τους πειραξουνε και θα φοβηθω εγω??δε το περνω πανω μου απλα σου λεω αδερφε μου..
τυπε κουβαλας τιποτα πανω σου? ;)η μαλακια ξερετε ποια ειναι ρε μαγκες..που στην βαθης εχει ολα τα κλεφτρονια κ τους εμπορους..και τους καθε λογεις αλητες;) ενω διπλα ειναι το αστυνομικο τμημα..και δεν κανει τιποτα..εγω πιστευω αν η περιοχη τους μαζευψει ολους αυτους θα νε καλυτερα να προχωραμε ανενοχλητοι..χωρις να εχουμε το νου μας;) να μεινουνε μονο οι πουτανες και οι πελατες τον πουτανες ;)
ολοι πρεπει να επιβιωσουνε μικρε !!!η μαλακια ξερετε ποια ειναι ρε μαγκες..που στην βαθης εχει ολα τα κλεφτρονια κ τους εμπορους..και τους καθε λογεις αλητες;) ενω διπλα ειναι το αστυνομικο τμημα..και δεν κανει τιποτα..εγω πιστευω αν η περιοχη τους μαζευψει ολους αυτους θα νε καλυτερα να προχωραμε ανενοχλητοι..χωρις να εχουμε το νου μας;) να μεινουνε μονο οι πουτανες και οι πελατες τον πουτανες ;)
ρε φιλε ειναι τοσο απιθανο σε μια τοσο γαμηνενη περιοχη να στην πεσει ενας???τη δεν πιστευετε δηλαδη??ημουνα πιο μικρος απο αυτον και αυτος ητανε πιο ανεπτυγμενος ..ε και μου την επεσε ρε φιλε...τι μυθοπλασια και μαλακιες που λετε στο φορουμ!!!μυθοπλασια τυπε ?
εννοητε μικρε !!! οι σωστες επαγγελματιες πουτανες δινουν αριθμο !!! ωστε να μπορεις να της βρεις οποτε θες-οπου θες !!! μπορει να εχει αλλαξει πιατσα-μερος και εσυ να μην την βρισκεις ! παιρνεις τηλ και μαθενεις !!!καλα η πουτανες ανταλαζουν και αριθμους??εξελιγμενα πραγματα..για να εχουεν τον πελατη απο κοντα..ειδα και μια αλλη πουτανα κατω στην ομονοια στην αφετερια στην πειραιως στον πεζοδρομο...την εψηνε παπους ντυμενη στα μπλε φορεματακι..
θα με πεθανεις απολυτετυπε κουβαλας τιποτα πανω σου? ;)
κανα σπαθακι
εγω μιας και ειμαι μικρος..ψαχνω μονο μεγαλες..δηλαδη απο 50 και πανω..ουτε μεταξουργειο ουτε πουθενα δε βρισκω..ειδα ενα γκιλφ αλλα δε μπορουσα να ρωτησω ητανε στο γωνιακο καφενειο με ενανε και ντροπομουνα να μιλησω μιας και ειμαι 19 καια τυη 55+ εξαλου την εψηνε ο μαλακας και θα ητανε μαλακια αν μιλουσα...εννοητε μικρε !!! οι σωστες επαγγελματιες πουτανες δινουν αριθμο !!! ωστε να μπορεις να της βρεις οποτε θες-οπου θες !!! μπορει να εχει αλλαξει πιατσα-μερος και εσυ να μην την βρισκεις ! παιρνεις τηλ και μαθενεις !!!
τυπε ειναι πολυ δυσπιστοι σε αυτο το φορουμ :Sρε φιλε ειναι τοσο απιθανο σε μια τοσο γαμηνενη περιοχη να στην πεσει ενας???τη δεν πιστευετε δηλαδη??ημουνα πιο μικρος απο αυτον και αυτος ητανε πιο ανεπτυγμενος ..ε και μου την επεσε ρε φιλε...τι μυθοπλασια και μαλακιες που λετε στο φορουμ!!!
τυπε του την εχουν πεσει 3 φορεςθα με πεθανεις απολυτε
τυπε του την εχουν πεσει 3 φορες
πρεπει να ειναι ετοιμος