Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.978
Πόντοι
6.515
ρε φιλε ειναι τοσο απιθανο σε μια τοσο γαμηνενη περιοχη να στην πεσει ενας???τη δεν πιστευετε δηλαδη??ημουνα πιο μικρος απο αυτον και αυτος ητανε πιο ανεπτυγμενος ..ε και μου την επεσε ρε φιλε...τι μυθοπλασια και μαλακιες που λετε στο φορουμ!!!

μην το παιρνεις προσωπικα λεμε και καμμια βλακεια να περναει η ωρα  :)

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
δε παρεξηγουμαι γιατι ειστε ολοι πειραχτηρια  :grin: να σας πω πεζει καμοια 55+??εως 65 η και 45 50 ;)κ που

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
και με γκλομπ και με σπρευ να σε βρουνε παλι τον ηπιες
το ξερω αν οντως φοβασαι ..και δεν εχεις τι να κανεις πρεπει να παρεις κλομπ..με το κλομπ θα φας 2 χρονια με το οπλο τα διπλασια και τα 3πλα;) το σπρευ αν εκπνεει δε θα του κανει τιποτα γιατι θα βγαζει αερα δεν θα βαζει !!και σιγα μην τον προλαβεις..καλυτερα παρε ενα σπρευ μπογιας να του βαψεις την μουρη να μην βλεπει χαχαχααχαχ

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
το ξερω αν οντως φοβασαι ..και δεν εχεις τι να κανεις πρεπει να παρεις κλομπ..με το κλομπ θα φας 2 χρονια με το οπλο τα διπλασια και τα 3πλα;) το σπρευ αν εκπνεει δε θα του κανει τιποτα γιατι θα βγαζει αερα δεν θα βαζει !!και σιγα μην τον προλαβεις..καλυτερα παρε ενα σπρευ μπογιας να του βαψεις την μουρη να μην βλεπει χαχαχααχαχ
τυπε μιλαω για παραλαιζερ οχι για την μαλακια με το πιπερι

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
καληνυχτα παιδια  :grin: να και το τραγουδακι που ακουω τωρα..
ασχετο  :rockon: :rockon: :rockon:

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν πέρασμα απο κέντρο 2.30-3.30...
σολωνος ένα  ξανθο στο χημειο,μάλλον τραβελι(10 ευρώ για  :pipa2: στο παρκινγκ),πιο κάτω ένα γνωστό Κομοδινο και απέναντι της ένα μελαχρινο που το είδα πρώτη φορά,ήθελε 50 ευρώ για  :pipa2:,δν πρέπει να καταλάβαινε καλά ελληνικά.....καποδιστριου και Πατησίων ανέβαινε ένα μελαχρινο τούμπανο με μαύρο φόρεμα,πήγαινε προς σολωνος(εκεί πιατσαρει γνωστή φατσα)..καπδιστριου και γ Σεπτεμβρίου 2 αδιάφορα μαύρα,έξω απο το λιτό δυο ξανθές γνωστές φάτσες η μια ζακι η άλλη καλή...σε εκείνη τη φάση κατέβηκαν απο ένα σεατ Αλβανοί και οι μαύρες εξαφανίστηκαν!!!!!καποδιστριου και  σωκρατους 4-5 μαυρακια,ελυσιουμ αρκετές αδιαφορες και ειδικά ένα μελαχρινο πολύ δυνατό με σούπερ μίνι,χαλκοκονδυλη η γνωστή γριά μιλούσε  με μια σάπια στη σταση..καματερου ζακια και σαυρες....Πατησίων παρά πολλές μαύρες ,λίγο πιο πάνω απ πλατεία Αμερικής εώς το γνωστό πάρκο πάνω απο 20 τεμάχια με τιμή 15 ευρώ γαμήσι
στο πάρκο...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.691
Πόντοι
3.656
αξιζουν;εχεις κανει καμμια φορτωτικη;αν ειναι να ξεκινησω απο αυριο με την αδεια μου :grin:
Γουστάρω πολύ τα νέγρικα σώματα. Δυστυχώς οι ελάχιστες νέγρες που έχουν απομείνει, εκτός του ότι είναι μπάζα πλην μιας με πολύ γλυκό πρόσωπο (δήλωσε Μονίκ) δεν ξέρουν/θέλουν/προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν, έκλαψα τα λεφτά μου όσες φορές πήρα νέγρα τελευταία. Έξω από το ξενοδοχείο είναι γλυκομίλητες και όλο χαμόγελα. Μέσα προσπαθούν να μη βγάλουν τα ρούχα τους, μη μου πιάνεις τα βυζιά, εδώ θα πίνει γάλα το μωρό μου, δεν βάζουν λιπαντικό αλλά μόνο το σάλιο τους που στεγνώνει και σε κάνουν να νοιώθεις άβολα, καμμία σχέση με τη συμπεριφορά που είχαν πριν τα πογκρόμ του Λοβέρδου. Επισημαίνω ότι γουστάρω τις νέγρες, αλλά η συμβουλή μου είναι να μην τις πάρεις. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να σε γουστάρουν σαν άντρα και να σου δοθούν. Δεν το λέω κοροιδευτικά, το εννοώ. Μπορεί να συμβεί, αλλά θα είσαι η τυχερή εξαίρεση.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Συναδελφοι μαυρακια μονο πατησιων παιζουν?
Απ οτι ωρα?παιζει να ναι κ μερα εκει?
Ευχαριστω

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...στη γερανιου το πρωι εχει ξανα πιατσα ,εκει στη γωνια ζηνωνος και μενανδρου διπλα στο βρωμοξενοδοχειο ,πιατσαρουν κατι... μαλλον αλβανιδες ,αλλα ειναι χοντρες και μπαζα ,γενικα εκει κυκλοφορουν πολλες γεωργιανες γιατι εχει κατι πρακτορια μεταφορων διπλα ,αλλα δεν ειναι πουτανες ,προσεξτε για να μη σας βρισουν...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συναγωνηστες καλησπερα!!Θελω τα φωτα σας,σημερα ωρα 1το μεσημερι παιρνοντας απο την οδο σωκρατους στο νουμερο 69 ακριβος που εχει κοντα και ενα φαρμακειο ειδα ενα τρομερις ομορφιας τρανσεξουαλ!!ηταν ψηλη μαυρομαλλα πιασμενα τα μαλλια της αλογοουρα,ειχε εντονο μακιγιαζ μελαχρινι,τουμπανο βυζαρες,μακρυα ποδια ωραιο κολαρακι ειχε και ταττου στην μεση της αυτα θυμαμε!!Δυστηχος ειμουν με αυτοκινητο και πηγαινα σε μια δουλεια και δεν μπορουσα να σταματησο να την ψαρεψο  Banging Head Against a Wall Μετα απο μια ωρα περασα απο κει πεζος, αλλα δυστηχος δεν καταφερα να την βρω  Banging Head Against a Wall ανεβοκατεβηκα ολη την σωκρατους μπας και εχει παει σε αλλο σημειο αλλα τζιφος!!!Στανταρ καποιος πελατης την ψαρεψε και δεν προλαβα!Εφαγα σκαλομα μολης την ειδα μαγκες!!!Οποιος καταλαβε για πια λεω,η την εχει δοκιμαση ας γραψει εδω η ας μου στηλη π.μ οτι νομιζι..Ευχαρηστο εκ τον προτερον τυποι μου!!! Headbaning!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Συναγωνηστες καλησπερα!!Θελω τα φωτα σας,σημερα ωρα 1το μεσημερι παιρνοντας απο την οδο σωκρατους στο νουμερο 69 ακριβος...

έχει ανακαλύψει μηχάνημα μεταφοράς στον χρόνο.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Γουστάρω πολύ τα νέγρικα σώματα. Δυστυχώς οι ελάχιστες νέγρες που έχουν απομείνει, εκτός του ότι είναι μπάζα πλην μιας με πολύ γλυκό πρόσωπο (δήλωσε Μονίκ) δεν ξέρουν/θέλουν/προσπαθούν να σε ικανοποιήσουν, έκλαψα τα λεφτά μου όσες φορές πήρα νέγρα τελευταία. Έξω από το ξενοδοχείο είναι γλυκομίλητες και όλο χαμόγελα. Μέσα προσπαθούν να μη βγάλουν τα ρούχα τους, μη μου πιάνεις τα βυζιά, εδώ θα πίνει γάλα το μωρό μου, δεν βάζουν λιπαντικό αλλά μόνο το σάλιο τους που στεγνώνει και σε κάνουν να νοιώθεις άβολα, καμμία σχέση με τη συμπεριφορά που είχαν πριν τα πογκρόμ του Λοβέρδου. Επισημαίνω ότι γουστάρω τις νέγρες, αλλά η συμβουλή μου είναι να μην τις πάρεις. Βέβαια, υπάρχει περίπτωση να σε γουστάρουν σαν άντρα και να σου δοθούν. Δεν το λέω κοροιδευτικά, το εννοώ. Μπορεί να συμβεί, αλλά θα είσαι η τυχερή εξαίρεση.
δεν γαμιεται θα το δοκιμασω αρκει να βρω καποια που να βλεπεται :grin:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αυτο εμενα μου εγινε στην νηγηρια. τωρα εδω στην ελλαδα το θεωρω απιθανο φιλε.πιο πιθανο να κερδισεις το κινο............

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
καμμια εικονα τωρα απο το τριγωνικο μετωπο?μεσα σε κλοιο αφορητης ζεστης? :rolleyes: :rolleyes: :rockon: :rockon:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
καμμια εικονα τωρα απο το τριγωνικο μετωπο?μεσα σε κλοιο αφορητης ζεστης? :rolleyes: :rolleyes: :rockon: :rockon:
δυστυχως ειμαι εκτος αθηνων αδελφε και δεν μπορω να κανω ρεπορταζ απο εδω που ειμαι τωρα.....

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
τυπε το βραδυ παω για καταδρομικη απο καποδιστριου και χαλκοκονδυλη.Εσυ τι γνωμη εχεις; :grin:

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
καλημερα τυπαδες...ακομα να μου πει καπιος που ειναι το λητω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom