Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημερα ρε μαγκες..δεν μου λετε επειδη ειμαι νεος σχετικα εδω οταν καποιος θελει να ανοιξει ενα νεο  θεμα πως γινεται?  :S

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Επισης να ξερετε καλο ειναι να μην κανετε μαγκιες κλπ στην Μιμα ή να της λετε οτι εχει αρρωστιες κλπ .
Στην συνεχεια της χαλκοκονδυλη στο καφενειο ή απεναντι εξω απο τα "φρουτακια" καθετε και παρακολουθει ο γκομενος της .
Ειναι ενας τυπας με μια μηχανη 900cc CBR .
Και δεν ειναι μονος ειναι μαζιε με αλλους νταβαδες και οταν πεσει σημα στην πεφτουν .
Και τελικα ξεκολληστε με την καργιολα την μιμα ή δοκιμαστε μια φορα και θα την κανετε απο μονοι σας

Ναι άμα είναι να κολλήσουμε κονδυλώματα άσ' το καλύτερα, να μας λείπει η δοκιμή... Γι' αυτό ρωτάμε εδώ πέρα και περιμένουμε μια έγκυρη απάντηση για το θέμα της υγείας της από κάποιον/κάποιους που να την έχουν πάρει αλλά όλοι άφαντοι είναι κι ας την έχουν πάρει τόσοι, μόνο υποψίες αφήνονται να αιωρούνται...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Σήμερα που πέρασα κατα τις τρεις εξω από Elyssium ήταν μπαστακωμενοι 2 σκατομπατσοι και είχαν και μια στρουμφιτα  :police: με κοτσιδα για μόστρα επιπλέον  :s&m_3:
Τελικά πρέπει να αλλάξει ο τίτλος του νηματος και να ονομαστεί μπατσοπιατσες Αθήνας  :cheesy:

Εκδιδόταν; Προσωπικά ευχαρίστως θα την τιμούσα :sunglasses:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Δυστυχώς δεν κάνει πλάκα. 50 με κώλο βέβαια, χωρίς κώλο το διαπραγματεύεσαι αλλά πιστεύω ότι αν σε ξεπετάει η συγκεκριμένη με το 50άρικο φαντάσου να της κάνεις και παζάρια...

Ρε παιδιά ισχύει τελικά αυτό ή το έγραψε μόνο ένας; Μπορεί κάποιος να μας το επιβεβαιώσει;
σιγα τη μιμα...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
θυμαμαι το κοντοπουτανο το αλβανακι που καθοταν τα βραδυα εξω απο το γερμανο μου ξεφευγει το ονομα...ε ρε τι κρυο τρωγαμε...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στη σολωνος η αλλη η κολαρα περυσι απο τη βουλγαρια...

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
θυμαμαι το κοντοπουτανο το αλβανακι που καθοταν τα βραδυα εξω απο το γερμανο μου ξεφευγει το ονομα...ε ρε τι κρυο τρωγαμε...
Την Ισαβελλα λες φιλαρακι. Πραγματικα, ωραιο κορμι. Προς το τελος ειχε σκασει μυτη παρεα με μια αλλη ιδιων προδιαγραφων, σε βαθμο που να αναρωτιεσαι για συγγενεια με την λεγαμενη.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.175
Πόντοι
1.106
Τι έγινε συναγωνιστη? εντοπισες να κινειται τιποτα??  :rolleyes:

εγω δεν ξαναπερασα απο τοτε....
Καλησπέρα
Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην παραλιακη γίνεται της πουτ@ν@ς

:2funny: :2funny: :2funny:

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Ναι άμα είναι να κολλήσουμε κονδυλώματα άσ' το καλύτερα, να μας λείπει η δοκιμή... Γι' αυτό ρωτάμε εδώ πέρα και περιμένουμε μια έγκυρη απάντηση για το θέμα της υγείας της από κάποιον/κάποιους που να την έχουν πάρει αλλά όλοι άφαντοι είναι κι ας την έχουν πάρει τόσοι, μόνο υποψίες αφήνονται να αιωρούνται...

τι να σου πούμε ρε φίλε ... τη γαμήσαμε ... δεν της κάναμε εξέταση...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Την Ισαβελλα λες φιλαρακι. Πραγματικα, ωραιο κορμι. Προς το τελος ειχε σκασει μυτη παρεα με μια αλλη ιδιων προδιαγραφων, σε βαθμο που να αναρωτιεσαι για συγγενεια με την λεγαμενη.
ναι και κολο εδινε αλλα με 100 δε το τιμησα καθολου,χαθηκε...την εχει δει κανεις;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καμια αλλη κολαρα υπαρχει πρωινες ωρες αναφερομαι..;;;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.163
Πόντοι
506
καμια αλλη κολαρα υπαρχει πρωινες ωρες αναφερομαι..;;;

Υπάρχει μια Αλβανίδα μελαχροινή, αράζει στο Joys ή σουλατσάρει πλ. Λαυρίου (στη στάση του τρόλεϋ Νο 6). Καλό πρόσωπο και σώμα, φοράει στενό, ελαστικό κολάν που διαγράφει την κωλάρα της. Μετα τις 9 το πρωί. Δεν την έχω πάρει.

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Καλή σας μέρα καυλιάρηδες έχω κανά χρόνο σχεδόν να μπω γαμώ τα οικονομικά μου!!! Μου λείψατε ρεεεε χαχαχαχα

Τι νέα κουβαλάτε από το άτακτο τρίγωνο και τα πέριξ;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλή σας μέρα καυλιάρηδες έχω κανά χρόνο σχεδόν να μπω γαμώ τα οικονομικά μου!!! Μου λείψατε ρεεεε χαχαχαχα

Τι νέα κουβαλάτε από το άτακτο τρίγωνο και τα πέριξ;
ελα ρε τυπε
που χαθηκες εσυ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χτες απο απογευμα ως βραδυ γαμηθηκαν να μαζευουν πουτανες οι μπατσοι