You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μετα τις 10.30 ειναι εκει...τωρα αν επεσε σημα και τισ μαζεψανε,,,αλλου παπα ευαγγελιο...παιδια τι γινεται με τη καινουρια πιατσα που εχει αναφερθει στο τριγωνο της οδου βικελα(κατω πατησια)?3 μερες σερι εχω περασει και δεν εχω δει τιποτα..μηπως ξερει κανεις τι παιζει?
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
καλα κανουν τυπε αν ειναι χύμα ;) ;) ;)χτες απο απογευμα ως βραδυ γαμηθηκαν να μαζευουν πουτανες οι μπατσοι
μετα τις 10.30 ειναι εκει...τωρα αν επεσε σημα και τισ μαζεψανε,,,αλλου παπα ευαγγελιο...
και εγω πιστευω να τις μαζεψανε φιλε συναγωνιστη,αλλα λεω μηπως κανω εγω λαθος και παω αλλου.βγαινω απο την εθνικη στην εξοδο λιοσιων-πατησια,και εκει στο τριγωνακι της βικελα ειναι και ενα μαγαζι με 4x4 ετσι δεν ειναι?πες μου αν κανω λαθος
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαυρες εχει εκει τυπε?παιδια τι γινεται με τη καινουρια πιατσα που εχει αναφερθει στο τριγωνο της οδου βικελα(κατω πατησια)?3 μερες σερι εχω περασει και δεν εχω δει τιποτα..μηπως ξερει κανεις τι παιζει?
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...παιδια τι γινεται με τη καινουρια πιατσα που εχει αναφερθει στο τριγωνο της οδου βικελα(κατω πατησια)?3 μερες σερι εχω περασει και δεν εχω δει τιποτα..μηπως ξερει κανεις τι παιζει?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 74.981
- Πόντοι
- 12.756
μαυρες εχει εκει τυπε?
μια φορα εχω πετυχει εκει μαυρη , και πηγα να την πατησω ετσι οπως εβγαινα με φορα απο την εθνικη οδο
Η πιατσα δεν ειναι urban legend τυποι , απλα ειναι πολυ περιεργα τα ωραρια επειδη περναω καθε μερα απο εκει και καποιες φορες ειναι και καποιες οχι ...αλλα ποτε πανω απο 2 τεμαχια , και καμια φορα κρυβονται τα πουτανακια μεσα στον χωματοδρομο που εχει πριν το μαγαζι μετα 4χ4 , και πεταγονται σαν τα τσακαλια μεσα απο τα δεντρα ...Κομαντα πρεπει να ειναι αυτες
Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ομως
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 1.106
μια φορα εχω πετυχει εκει μαυρη , και πηγα να την πατησω ετσι οπως εβγαινα με φορα απο την εθνικη οδο
Η πιατσα δεν ειναι urban legend τυποι , απλα ειναι πολυ περιεργα τα ωραρια επειδη περναω καθε μερα απο εκει και καποιες φορες ειναι και καποιες οχι ...αλλα ποτε πανω απο 2 τεμαχια , και καμια φορα κρυβονται τα πουτανακια μεσα στον χωματοδρομο που εχει πριν το μαγαζι μετα 4χ4 , και πεταγονται σαν τα τσακαλια μεσα απο τα δεντρα ...Κομαντα πρεπει να ειναι αυτες
Δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ομως
Σωστός,,,
Και δεν βλέπονται και σουργελα μοιάζουν..
Για την ιστορία οποιοι μπαίνουν απο ΕΟ δεν τις βλέπουν εύκολα πρέπει να κάνουν το τετραγωνο
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 1.106
Εχουμε ανασχηματισμό
Παραλιακη στο σχολείο πήγε αυτη με το Clio που πριν χρόνια ηταν αρχές Σολωνος-για την ιστορία τρ.. ειναι;
ΒP πήγαν αυτές του Μαρμαριδη
της πουτ@νας δηλαδης...
Σολωνος αναβουνε;
Παραλιακη στο σχολείο πήγε αυτη με το Clio που πριν χρόνια ηταν αρχές Σολωνος-για την ιστορία τρ.. ειναι;
της πουτ@νας δηλαδης...
Σολωνος αναβουνε;
glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Εχουμε ανασχηματισμό
της πουτ@νας δηλαδης...
Σολωνος αναβουνε;
Φίλε , λές για την Αννούλα , με το Κλειώ.
Παληα καραβάνα στη Σόλωνος , εγω την επαιρνα τη δεκαετια του 80 για να καταλάβεις.....Εχει γραψει πολυ χιλιόμετρο και μπροστα και πίσω....
Οχι δεν ειναι τραβεστι , γυναικα είναι , κάποτε ομορφη θα έλεγα , αλλα ο ατιμος ο χρόνος...κακός τεχνίτης.....
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 1.106
Χαχα ωραία το εθεσες...Φίλε , λές για την Αννούλα , με το Κλειώ.
Παληα καραβάνα στη Σόλωνος , εγω την επαιρνα τη δεκαετια του 80 για να καταλάβεις.....Εχει γραψει πολυ χιλιόμετρο και μπροστα και πίσω....
Οχι δεν ειναι τραβεστι , γυναικα είναι , κάποτε ομορφη θα έλεγα , αλλα ο ατιμος ο χρόνος...κακός τεχνίτης.....
Επιφυλασομαι για να ενημερώσω...
Είχε γενικό μπλακ αουτ στα φώτα χτες και δεν έβλεπες τίποτα..
Μπορεί να ηταν σύμπτωση...
Χτες πάντως είχε
trelamenoscorfu
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει μια Αλβανίδα μελαχροινή, αράζει στο Joys ή σουλατσάρει πλ. Λαυρίου (στη στάση του τρόλεϋ Νο 6). Καλό πρόσωπο και σώμα, φοράει στενό, ελαστικό κολάν που διαγράφει την κωλάρα της. Μετα τις 9 το πρωί. Δεν την έχω πάρει.
Μήπως εχει κανεις το κινητό της?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 1.106
Ανασχηματισμός:
Η άβυζη μελαχρινη που άραζε ΒΡΑΔΙΑ στη ΒΡ (προ Αλιμου) τώρα ειναι εκεί ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Τη θέση της στο φανάρι πήρε η ξανθιά της στάσης στην Αμφιθεας-Ποσειδωνος (προς Γλυφάδα)
Εκεί (στη στάση δηλαδη)έμεινε η μαύρομαλλα με το κοντό καρέ μαλλί
Απουσιάζουν κατα τα λοιπά οι του Μαρμαριδη...
Η στάση Σελλ (προ Κιτσεν Μπαρ) καταργήθηκε..
Απέναντι όμως στο Cocomat ενισχύθηκε το μαλλι κι εχει πλέον 2 (τεμάχια όχι στρώματα)
Αν ολίγοις πουτανα τα χουν κάνει στην παραλιακη...
Υ.Γ.1 Καλά τα Cocomat δε λέω αλλά λίγο ακριβά..Με ίδια υλικά φθηνότερα τα Candia και με ίδια εγγύηση τεχνολογια.. Τα υπόλοιπα υπερτιμημενα (ακριβά κι αυτά αλλά τουλάχιστον τα κοκοκαντια σου πουλάνε και μια τεχνολογια και καλά).Ειναι χαρακτηριστικό πως το ίδιο στρώμα εταιρείας στο σκοπευτηριο εχει 200€ ακριβότερη τιμή απο το δικό της private label στα πρακτικε.
Υ.Γ.2 Σολωνος αναβουνε
Υ.Γ3 Μονο εγώ γράφω στο θρεντ; Πρέπει να ανησυχώ...
Η άβυζη μελαχρινη που άραζε ΒΡΑΔΙΑ στη ΒΡ (προ Αλιμου) τώρα ειναι εκεί ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Τη θέση της στο φανάρι πήρε η ξανθιά της στάσης στην Αμφιθεας-Ποσειδωνος (προς Γλυφάδα)
Εκεί (στη στάση δηλαδη)έμεινε η μαύρομαλλα με το κοντό καρέ μαλλί
Απουσιάζουν κατα τα λοιπά οι του Μαρμαριδη...
Η στάση Σελλ (προ Κιτσεν Μπαρ) καταργήθηκε..
Απέναντι όμως στο Cocomat ενισχύθηκε το μαλλι κι εχει πλέον 2 (τεμάχια όχι στρώματα)
Αν ολίγοις πουτανα τα χουν κάνει στην παραλιακη...
Υ.Γ.1 Καλά τα Cocomat δε λέω αλλά λίγο ακριβά..Με ίδια υλικά φθηνότερα τα Candia και με ίδια εγγύηση τεχνολογια.. Τα υπόλοιπα υπερτιμημενα (ακριβά κι αυτά αλλά τουλάχιστον τα κοκοκαντια σου πουλάνε και μια τεχνολογια και καλά).Ειναι χαρακτηριστικό πως το ίδιο στρώμα εταιρείας στο σκοπευτηριο εχει 200€ ακριβότερη τιμή απο το δικό της private label στα πρακτικε.
Υ.Γ.2 Σολωνος αναβουνε
Κάποιος πρέπει να κανει τον ρεπορτερ τυπε
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 1.106
Κάποιος πρέπει να κανει τον ρεπορτερ τυπε
Σημερα θα χει και απογευματινό ρεπορτάζ!
enormous
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 116
- Πόντοι
- 1
Τελικα, από ρεπορτάζ μια χαρά παμε. Να 'χαμε και καμια καλή "κοπελα" να συνευρεθουμε...οεο....
Σημερα θα χει και απογευματινό ρεπορτάζ!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495