ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
ναί αυτή ειναι και νόμιμα μασκότ με την υπογραφή απο ευελπίδων
Tυπε πανω απο 60 μπορει να εχει ξεχασει τη μασελα στο σπιτι.....πιο πολυ ενιδαφερομαι μεγαλες σε ηλικια 40-60 η και πιο πανω..
που βρισκονται τα χοντος σεντερ και τι ωρα τις βρισκωποιο κατω απο το χοντος σεντερ στα 100 μετρα ειναι η πλατεια λαυριου εκει θα βρεις 40+
Συνήθως από 11 το πρωί μέχρι το απόγευμα παίζουν τα μεγάλα κορίτσια διορθώστε με οι πιο ειδικοί της περιοχής αν κάνω λάθοςπου βρισκονται τα χοντος σεντερ και τι ωρα τις βρισκω
ρε παιδια βοηθεια..που ειναι η χαλκοκονυδλη δωστε πληροφοριες..ομονοια δεν εχω δει καθολου πιατσες μονο βαθης κατι τραβελια και κατι τελειωμενες γυφτισεες και πρεζουδες..ομονοια πανω στην πλατεια καμοια φορα η και στον πεζοδρομο..που αλλου εχει πουτανες..πιο πολυ ενιδαφερομαι μεγαλες σε ηλικια 40-60 η και πιο πανω..
3ης σεπτεμ και χακοκονδυλη εχει αυτο που ψαχνεις τυπερε παιδια βοηθεια..που ειναι η χαλκοκονυδλη δωστε πληροφοριες..ομονοια δεν εχω δει καθολου πιατσες μονο βαθης κατι τραβελια και κατι τελειωμενες γυφτισεες και πρεζουδες..ομονοια πανω στην πλατεια καμοια φορα η και στον πεζοδρομο..που αλλου εχει πουτανες..πιο πολυ ενιδαφερομαι μεγαλες σε ηλικια 40-60 η και πιο πανω..
πρεζου ειναι τυπεΚαμμιά 10ριά κορίτσια σήμερα, μόνο η γλυκειά ρωσιδούλα άξιζε, αλλά μου φάνηκε πολύ αδυνατισμένη κι όποιος κάηκε στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.
ασε να μπει ο απολυτος να σου δειξει αναλυτικως τον χαρτη
3ης σεπτεμ και χακοκονδυλη εχει αυτο που ψαχνεις τυπε
απο 10 το πρωι μεχρι 6 το απογευμα
μετα πανε τα γκρανια να μουλιασουν την μασελα
παιδες η μιμα ειναι αυτη η ομορφουλα με μαυρο μακρυ ισιο μαλλι σχετικα ασπρη επιδερμιδα και κολλαρα(μαλον για αλβανιδα μου μοιαζει) που φοραει τωρα τελευταια ενα κολαν μεχρι το γονατο και καθεται στο joys ,αλλοτε μεσα και αλλοτε εξω;
Ξερεις και καμια που να μην εχει καποιον "δικο" της εκει κοντα, για ωρα αναγκης? Συμφωνω παντως οτι πολυ λογος εχει γίνει για την συγκεκριμενη. Στην πληρη απουσια ομως εναλλακτικων λυσεων, τελικα για αυτην θα γινεται κουβεντα. Με λιγα λογια, οπως λεει και η παροιμια..."στην αναβροχια, καλο και το χαλαζι". Κι ας ειναι ακριβο το "χαλαζι", ειδικα οταν εχουν παρελασει πραγματικα δροσερες παρουσιες, με αντιστοιχο κοστος.Επισης να ξερετε καλο ειναι να μην κανετε μαγκιες κλπ στην Μιμα ή να της λετε οτι εχει αρρωστιες κλπ .
Στην συνεχεια της χαλκοκονδυλη στο καφενειο ή απεναντι εξω απο τα "φρουτακια" καθετε και παρακολουθει ο γκομενος της .
Ειναι ενας τυπας με μια μηχανη 900cc CBR .
Και δεν ειναι μονος ειναι μαζιε με αλλους νταβαδες και οταν πεσει σημα στην πεφτουν .
Και τελικα ξεκολληστε με την καργιολα την μιμα ή δοκιμαστε μια φορα και θα την κανετε απο μονοι σας