Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Το στίγμα. Όπως αναβαίνουμε Μάρνης για Πατησίων. αριστερά είναι η Βάθης ακριβώς απέναντι από την Βάθης πάνω στο φανάρι στη Καματερού. Έχει και ένα καφενείο και ένα περίπτερο και πολλά παρκαρισμένα μηχανίακια. Εκεί την ήδα αλλά πρέπει να περιφέρεται σε όλη την περιοχή Σωκράτους, πάνω στο τρίγωνο κλπ. Μάλλον θα το σπρώξω γιατί είναι τελείως ξέκωλη και μου άρεσε. Η φάτσα βέβαια ήταν λίγο χαμένη από την πρέζα, αλλά τι σημασία έχει. 

Εκεί ρε φίλε, είναι στέκι ναρκομανών . . . . .
Δεν αγγίζουμε ! ! !

:woldman:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
Πριν λιγο πέρασμα απο ellysium οπου ηταν  δυο μπαζακια ενα Ζακι και η Μίμα.Πρεπει να πω οτι την είχα αδικησει (Μίμα)λέγοντας ότι είναι βρωμόμουνο και μπάζο σαφως επηρρεασμένος απο κριτικές τρίτων γιατι σήμερα παρατηρώντας την απο κοντά διέκρινα ένα πολυ ωραίο προσωπο και καλο κορμάκι(αν δεν έιχε κοιλια θα ήταν παρα πολυ καλο!)!Ισως την δοκιμασω...ποσα ζηταει?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.291
Πόντοι
3.656
Τα μεσημέρια στη Ζήνωνος, ανάμεσα στις κοπέλες που πιατσάρουν, έχω ξεχωρίσει μια μελαχροινή με όμορφο πρόσωπο και λίγα κιλά παραπάνω και μια ξανθιά σκυλόφατσα, αλλά με πολύ καλό σώμα, γύρω στο 1,70 ύψος. Αν κάποιος συνάδελφος έχει πάρει κάποια, ας γράψει τιμές, πόση ώρα κάθονται και τι προσφέρουν στο κρεββάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
Εκεί ρε φίλε, είναι στέκι ναρκομανών . . . . .
Δεν αγγίζουμε ! ! !

:woldman:
Εγώ να σου πω την αλήθεια, σ΄εκείνο το σημείο και γενικά σε όλη τη περιοχή, έπαιρνα μόνο την Ισαμπέλα την αλβανίδα μέχρι και πρόπερσι που έκανε πιάτσα μετά τις 11 το βράδυ. Αν την θυμάσαι ήταν ένα ξανθό ξέκωλο. Την είχα πάρει καμιά 10αριά φορές. Έκτοτε σταμάτησα να ασχολούμε με δαύτες λόγω βρωμιάς. Όσο γι΄αυτή που ανέφερα προχθές, πράγματι είναι πρεζού. 

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
έχουν γράψει πολλές φορές ότι αυτή ειναι άρρωστη έχει κονδυλώματα :rockon:
ναι πραγματι τις έχω διαβασει όλες αυτες τις αρνητικες κριτικες!Παρολα αυτα για να ζηταει 50 παει να πει πως καποιοι τις τα δινουν!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
Εγώ να σου πω την αλήθεια, σ΄εκείνο το σημείο και γενικά σε όλη τη περιοχή, έπαιρνα μόνο την Ισαμπέλα την αλβανίδα μέχρι και πρόπερσι που έκανε πιάτσα μετά τις 11 το βράδυ. Αν την θυμάσαι ήταν ένα ξανθό ξέκωλο. Την είχα πάρει καμιά 10αριά φορές. Έκτοτε σταμάτησα να ασχολούμε με δαύτες λόγω βρωμιάς. Όσο γι΄αυτή που ανέφερα προχθές, πράγματι είναι πρεζού. 

Και εγώ δεν είμαι του αθλήματος.
Σπάνια και αυτό έτσι,  για αλλαγή.

Δύο Άννες και μια Αρούρα πρόλαβα να δοκιμάσω πριν την απόλυτη διαγραφή ! ! !
Ήταν όμως καθαρές και καλές στο έργο. . . .

Κρίμα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και εγώ δεν είμαι του αθλήματος.
Σπάνια και αυτό έτσι,  για αλλαγή.

Δύο Άννες και μια Αρούρα πρόλαβα να δοκιμάσω πριν την [glow=red,2,300]απόλυτη διαγραφή [/glow]! ! !
Ήταν όμως καθαρές και καλές στο έργο. . . .

Κρίμα

Συνημμένα

• Photo0.jpg
    Photo0.jpg
    71,9 KB · Εμφανίσεις: 28

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
102
Like
2.208
Πόντοι
9.575
όπως πάντα . . . . . .  . . ...  . . . . . . άψογος ! ! !

:rockon:                :rockon:                    :rockon:

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Στην ανοδο της Εθνικης Οδου Αθηνων - Θεσσαλονικης, στην εξοδο προς Πατησια (οδος Βικελα) ειχε σημερα 2 τεμαχια ξεκωλα σε πολυ καλο επιπεδο. Αν δεν συνοδευομουν θα εγραφα κριτικη τωρα! Πρωτη φορα ειδα εκει πιατσα, και περναω συχνα. Η μια μελαχρινη, η αλλη καστανη, και οι δυο με πολυ ωραια σωματα, πιτσιρικες εκτος πρεζας φανηκαν.. Οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει.
Ειναι καιρο εκει..... 2 τεμαχια βουλγαροτσιγγανακια [μελαχροινο + ξανθο} απο 10.30 εως 1.00 το βραδυ....πιπα 20ε και γκαμιση 30ε αμαξι.....εχει και καπακι παρκινγκ για συνουσια....καλο βολι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015

Δυστυχώς δεν κάνει πλάκα. 50 με κώλο βέβαια, χωρίς κώλο το διαπραγματεύεσαι αλλά πιστεύω ότι αν σε ξεπετάει η συγκεκριμένη με το 50άρικο φαντάσου να της κάνεις και παζάρια...

έχουν γράψει πολλές φορές ότι αυτή ειναι άρρωστη έχει κονδυλώματα :rockon:

Ρε παιδιά ισχύει τελικά αυτό ή το έγραψε μόνο ένας; Μπορεί κάποιος να μας το επιβεβαιώσει;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Τα μεσημέρια στη Ζήνωνος, ανάμεσα στις κοπέλες που πιατσάρουν, έχω ξεχωρίσει μια μελαχροινή με όμορφο πρόσωπο και λίγα κιλά παραπάνω και μια ξανθιά σκυλόφατσα, αλλά με πολύ καλό σώμα, γύρω στο 1,70 ύψος. Αν κάποιος συνάδελφος έχει πάρει κάποια, ας γράψει τιμές, πόση ώρα κάθονται και τι προσφέρουν στο κρεββάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν εννοείς αυτή στην οποία είχα αναφερθεί κι εγώ πριν λίγο καιρό είναι κόλαση (από εμφάνιση, γιατί από υπηρεσίες δεν ξέρω). Μου είχε πει και το όνομά της όταν την είχα ρωτήσει αλλά δεν το θυμάμαι. 25 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο ζητάνε, τζάμπα, αλλά μ' αυτήν την τιμή μάλλον δεν πρέπει να περιμένεις και πολλά πράγματα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Πέρασμα σήμερα κατά τις 10:00 από το τρίγωνο. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Πέρασμα ξανά κατά τις 2:30 και στέκονταν στην Καποδιστρίου συγκεκριμένα δύο ευδιάθετες μαυρούλες, πιάσαμε και κουβέντα, δεν ήθελα κάτι παραπάνω γιατί δεν ήταν του γούστου μου.

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
33
Πόντοι
1
Για ενα μελαχρινο Βούλγαροειδες ονόματι Εβα εξω από Elyssium έχει κάποιος απόψη;ζητάει 50 όπως και η Μιμα που αναφέρθηκε πιο πάνω.μηπως είναι η ίδια κορασίδα; :huh:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.712
Πόντοι
266
περασμα πριν μια ωρα απο ellysioum τα ιδια μπαζακια και η μιμα!καλα ρε παιδια αυτη η μιμα βρεξει χιονισει βρισκεται παντα εκει...!ουτε τα εννιαμερα δεν τηρει αν είναι δυνατον...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
δέν γίνεται να λέιπει η μασκότ της χαλκοκονδύλη.. :sunglasses:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.291
Πόντοι
3.656
δέν γίνεται να λέιπει η μασκότ της χαλκοκονδύλη.. :sunglasses:
Δεν είναι η μόνη μασκότ. Αυτή που σε ενδιαφέρει, με το απόλυτο παράσημο στο AIDS, ήταν έξω από το CHRISTIANA στις 22.00. Στη συνέχεια μου ζήτησε να της δώσω τσιγάρο, ενώ μάλλον εννοούσε ότι ήθελε πίπα. Φόραγε φούστα και αθλητικά παπούτσια, μου θύμισε ποδοσφαιριστή, τελικά μάλλον τις πιάνει η θεραπεία γατί τα μπούτια της ήταν καλοθρεμμένα. Προσποιηθηκα ότι δεν την ξέρω και δήλωσα άκαπνος. Καμμιά 10ριά κορίτσια σήμερα, μόνο η γλυκειά ρωσιδούλα άξιζε, αλλά μου φάνηκε πολύ αδυνατισμένη κι όποιος κάηκε στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom