You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Ολα ολα μεσα....Το στίγμα. Όπως αναβαίνουμε Μάρνης για Πατησίων. αριστερά είναι η Βάθης ακριβώς απέναντι από την Βάθης πάνω στο φανάρι στη Καματερού. Έχει και ένα καφενείο και ένα περίπτερο και πολλά παρκαρισμένα μηχανίακια. Εκεί την ήδα αλλά πρέπει να περιφέρεται σε όλη την περιοχή Σωκράτους, πάνω στο τρίγωνο κλπ. Μάλλον θα το σπρώξω γιατί είναι τελείως ξέκωλη και μου άρεσε. Η φάτσα βέβαια ήταν λίγο χαμένη από την πρέζα, αλλά τι σημασία έχει.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
Τωρατι ωρα πριπου φιλε συναγωνιστη??
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
ΤωραΕγώ την πέτυχα κατά τις 23:00 - 23:30.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Σήμερα κατά τις μία το μεσημέρι, απέναντι από την πλατεία Βάθης μου την έπεσε μία skinny βουλγάρα ονόματι Σοφία με αρκετά όμορφο πρόσωπο, σώμα, λευκόδερμη με μαύρα μακρυά μαλλιά (τσιγγανοφέρνει λίγο). Φόραγε ένα πολύ κοντό πράσινο μπλουζάκι, χαμηλοκάβαλο τζην παντελόνι και τσαντάκι κρεμαστό. Είπε ότι είναι 24 αλλά πάνω από 20 δεν είναι σε καμία περίπτωση. Μου ζήτησε 20 ευρώ και το ξενοδοχείο 5 ευρώ. Είχε δυνατές πιπιλιές στο λαιμό και μου φάνηκε καινούρια στην περιοχή αν και είχα να περάσω καιρό από το μέρος. Το ξέρει κανείς το παιδί, το έχει σπρώξει κανένας;
Πού έχεις χαθεί εσύ;
Το στίγμα. Όπως αναβαίνουμε Μάρνης για Πατησίων. αριστερά είναι η Βάθης ακριβώς απέναντι από την Βάθης πάνω στο φανάρι στη Καματερού. Έχει και ένα καφενείο και ένα περίπτερο και πολλά παρκαρισμένα μηχανίακια. Εκεί την ήδα αλλά πρέπει να περιφέρεται σε όλη την περιοχή Σωκράτους, πάνω στο τρίγωνο κλπ. Μάλλον θα το σπρώξω γιατί είναι τελείως ξέκωλη και μου άρεσε. Η φάτσα βέβαια ήταν λίγο χαμένη από την πρέζα, αλλά τι σημασία έχει.
κομάντο!!!
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Την ξέρεις; Εχθές είχε και δυνατές δαγκωματιές στο λαιμό, πρέπει να τον είχε φάει άγρια. Προσφέρει και άφιλτρο και όλα μέσα. Μου το τόνισε όμως ιδιαιτέρως ότι δεν κάνει ακάποτο γαμ.....Ήταν και ένας φτιαγμένος μαζί της σκουρόχρωμος. Ψάχνανε για φράγκα για να φτιαχτούνε. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ωραίο γκομενάκι. Φυσικά θα φορέσω ολόσωμη καπότα. Αν την έχεις πάρει, πες λεπτομέριες να ξέρουμε.γάμισε την αν σου αρέσει αλλά πρόσεχε μονο ότι κάνεις με σκουφάκι
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Έλα ρε, γεια. Έκανα παύση λόγω οικονομικής κρίσης. Τώρα όμως που σκότωσα ένα οικοπεδάκι στο Καπανδρίτι, είπα να τα κάνω επένδυση στον Παυλάρα πριν τα σκάσω πάλι στη κωλοεφορία και τα χαράτσιαΠού έχεις χαθεί εσύ;
κομάντο!!!
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Σωστός, αυτή τη τοποθεσία εννούσα κι΄εγώαυτη εδω ειναι τυπε..
pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.613
- Πόντοι
- 10.751
τι ωρα πριπου φιλε συναγωνιστη??
Οπως ειπε κι ο φιλος παραπανω, εγω τις ειδα λιγο πριν τις 00:00.
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ωραιο πραγμα το αφιλτρο τυπε....αλλα με προσοχη ειναι μονο για ''σκληρους καπνιστες '' ;)Την ξέρεις; Εχθές είχε και δυνατές δαγκωματιές στο λαιμό, πρέπει να τον είχε φάει άγρια. Προσφέρει και άφιλτρο και όλα μέσα. Μου το τόνισε όμως ιδιαιτέρως ότι δεν κάνει ακάποτο γαμ.....Ήταν και ένας φτιαγμένος μαζί της σκουρόχρωμος. Ψάχνανε για φράγκα για να φτιαχτούνε. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ωραίο γκομενάκι. Φυσικά θα φορέσω ολόσωμη καπότα. Αν την έχεις πάρει, πες λεπτομέριες να ξέρουμε.
Συνημμένα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
Θα το εκτυπωσω, και θα το βαλω στο ντουλαπακι του αυτοκινητου
Α. Την μελαχρινη @ρχιδι@ δεν την είδα ηταν μια άλλη που χει σκάσει μύτη κάναμε 2 βδομάδες αλλά δε μου γεμίζει το μάτι..αυτά κατα τις 3μιση
Β. Με την άλλη πήραμε τ @ρχιδι@ μας..(Μινειρο)..αυτά κατα τις 4μιση...
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...αυτα καπνιζε ο Χριστος και πεθανε ...ωραιο πραγμα το αφιλτρο τυπε....αλλα με προσοχη ειναι μονο για ''σκληρους καπνιστες '' ;)
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.618
- Πόντοι
- 266
...αυτα καπνιζε ο Χριστος και πεθανε ...
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
αυτη η δικηγορος που εχει καλεσμενη ο σπινος πολλα ξερει για τις πιατσες
χαλκοκονδυλη
3ης σεπτ
μαλλον θα εχει πελατακια τις πρεζουδες τυπε
Α. Την μελαχρινη @ρχιδι@ δεν την είδα ηταν μια άλλη που χει σκάσει μύτη κάναμε 2 βδομάδες αλλά δε μου γεμίζει το μάτι..αυτά κατα τις 3μιση
Β. Με την άλλη πήραμε τ @ρχιδι@ μας..(Μινειρο)..αυτά κατα τις 4μιση...
Κριμα :-
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
Καμιννη
Εδιωξες το μωρο ρε αλητη! Κι ήρθε στη θέση του και μπαζο!
Κι όλο σκαβουνε!
Εδιωξες το μωρο ρε αλητη! Κι ήρθε στη θέση του και μπαζο!
Κι όλο σκαβουνε!
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
Για τη Μινειρο ε;;
Ε ναι
Παρόμοια θέματα