Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.293
Πόντοι
1.106
μου το εστειλε με πμ ρε ...
αντε στο δινω και εσενα και σε ολους ... Παρασκευη αργα το βραδυ Κιλμες ασο ALL IN ΛΕΜΕ !!! ... τα ξημερωματα withdraw και φουλαρουμε βενζινη για πουτανοτσαρκες !!!
Ωχ...πάλι με τα πόδια μας βλέπω...
:2funny:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.293
Πόντοι
1.106
BlackHawk

:rockon:
Εδωσες ρέστα με το μελαχρινο γιατί το χα βάλει στις αναζητήσεις αλλά τζίρος!
Στην επόμενη βόλτα δώσε βάση στα εξής σημεία:

Α.Σταση πριν το Κρεολη -ξανθιά αδύνατη όχι τη χοντρή
Β.Φαναρι Κρεολη & παρκάκι-σπανιότερα καστανο προκλητικό ντύσιμο απουσιάζει
Γ.Φαναρι μετά το παρκάκι (ξενοδοχείο Φοινιξ) ξανθιά ωραία μινια-τακουνια
Δ. Οταν ανοίξει ο καιρός μετά το Εβερεστακι και ΠΡΙν τη Σελλ-αξιόλογο μελαχρινο(σε σώμα)
Ε. Σελλ-μαγκιωρα αφρατουλα μη αξια γκαζωνε
ΣΤ.Ανατολικο πριν τα Χιτ ντογκ - γκαζωνε
ΙΑ. Φανάρι πριν τη ΒΡ στ αρχιδιας γκαζωνε
ΙΒ. Φανάρι μετά τη ΒΡ -καντο να σε πιάσει κόκκινο Σαρα αξιόλογη
ΙΓ.  Στάση 3ΧΧ- Κοψε γιατί δεν φαίνεται καλουτσικο τραγικές στυλ ιατρικές επιλογές όμως
ΙΔ. Μαρμαριδης - άμα σ αρέσουν οι iron maiden αφιέρωσε της κανά τραγουδάκι αλλιώς πουλο
ΙΕ. Σχολείο-Μερικοί έχουν κόλλημα με τα γαλλικά αυτοκίνητα εγώ τα Clio δεν τα γουστάρω
ΙΟ. Στάση pilates- Η μια ΣΤΑΝΤΑΡ δεν εχει ιδέα τι ειναι δίαιτα όχι τα Pilates-η άλλη άμα δε ζαλίσει απο το γύρω γύρω στο stop ρωτά την αν τα παίρνει στην μαπα (εχει ακμή)
ΙΚ. Στάση τράπεζα - η ξανθιά το χει φάει το φαγητό της αλλά παίρνει τσάι Καπιλαριμ
ΙΠ. Δε στριβεις Αμφιθεας γιατί εχει μπάζα στην ευθεία;-τζάμπα βενζίνη
ΙΦ. Φυσικά τα ΙΑ, ΙΦ κτλ ειναι στην τύχη
ΙΨ. 4 βγαίνει μια πουτανα - άμα δεν βγει θα την γαμησω (Ατλετικο Μινειρο)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
BlackHawk

:rockon:
Εδωσες ρέστα με το μελαχρινο γιατί το χα βάλει στις αναζητήσεις αλλά τζίρος!
Στην επόμενη βόλτα δώσε βάση στα εξής σημεία:

Α.Σταση πριν το Κρεολη -ξανθιά αδύνατη όχι τη χοντρή
Β.Φαναρι Κρεολη & παρκάκι-σπανιότερα καστανο προκλητικό ντύσιμο απουσιάζει
Γ.Φαναρι μετά το παρκάκι (ξενοδοχείο Φοινιξ) ξανθιά ωραία μινια-τακουνια
Δ. Οταν ανοίξει ο καιρός μετά το Εβερεστακι και ΠΡΙν τη Σελλ-αξιόλογο μελαχρινο(σε σώμα)
Ε. Σελλ-μαγκιωρα αφρατουλα μη αξια γκαζωνε
ΣΤ.Ανατολικο πριν τα Χιτ ντογκ - γκαζωνε
ΙΑ. Φανάρι πριν τη ΒΡ στ αρχιδιας γκαζωνε
ΙΒ. Φανάρι μετά τη ΒΡ -καντο να σε πιάσει κόκκινο Σαρα αξιόλογη
ΙΓ.  Στάση 3ΧΧ- Κοψε γιατί δεν φαίνεται καλουτσικο τραγικές στυλ ιατρικές επιλογές όμως
ΙΔ. Μαρμαριδης - άμα σ αρέσουν οι iron maiden αφιέρωσε της κανά τραγουδάκι αλλιώς πουλο
ΙΕ. Σχολείο-Μερικοί έχουν κόλλημα με τα γαλλικά αυτοκίνητα εγώ τα Clio δεν τα γουστάρω
ΙΟ. Στάση pilates- Η μια ΣΤΑΝΤΑΡ δεν εχει ιδέα τι ειναι δίαιτα όχι τα Pilates-η άλλη άμα δε ζαλίσει απο το γύρω γύρω στο stop ρωτά την αν τα παίρνει στην μαπα (εχει ακμή)
ΙΚ. Στάση τράπεζα - η ξανθιά το χει φάει το φαγητό της αλλά παίρνει τσάι Καπιλαριμ
ΙΠ. Δε στριβεις Αμφιθεας γιατί εχει μπάζα στην ευθεία;-τζάμπα βενζίνη
ΙΦ. Φυσικά τα ΙΑ, ΙΦ κτλ ειναι στην τύχη
ΙΨ. 4 βγαίνει μια πουτανα - άμα δεν βγει θα την γαμησω (Ατλετικο Μινειρο)

Θα το εκτυπωσω, και θα το βαλω στο ντουλαπακι του αυτοκινητου  :rockon: :rockon: :rockon:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.586
Πόντοι
266
ρε παιδες δεν υπαρχει καμια κριτικη για αυτες που κανουν πιατσσα στον κηφισο στα κτελ?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Σήμερα κατά τις μία το μεσημέρι, απέναντι από την πλατεία Βάθης μου την έπεσε μία skinny βουλγάρα ονόματι Σοφία με αρκετά όμορφο πρόσωπο, σώμα, λευκόδερμη με μαύρα μακρυά μαλλιά (τσιγγανοφέρνει λίγο). Φόραγε ένα πολύ κοντό πράσινο μπλουζάκι, χαμηλοκάβαλο τζην παντελόνι και τσαντάκι κρεμαστό. Είπε ότι είναι 24 αλλά πάνω από 20 δεν είναι σε καμία περίπτωση. Μου ζήτησε 20 ευρώ και το ξενοδοχείο 5 ευρώ. Είχε δυνατές πιπιλιές στο λαιμό και μου φάνηκε καινούρια στην περιοχή αν και είχα να περάσω καιρό από το μέρος. Το ξέρει κανείς το παιδί, το έχει σπρώξει κανένας;

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Σήμερα κατά τις μία το μεσημέρι, απέναντι από την πλατεία Βάθης μου την έπεσε μία skinny βουλγάρα ονόματι Σοφία με αρκετά όμορφο πρόσωπο, σώμα, λευκόδερμη με μαύρα μακρυά μαλλιά (τσιγγανοφέρνει λίγο). Φόραγε ένα πολύ κοντό πράσινο μπλουζάκι, χαμηλοκάβαλο τζην παντελόνι και τσαντάκι κρεμαστό. Είπε ότι είναι 24 αλλά πάνω από 20 δεν είναι σε καμία περίπτωση. Μου ζήτησε 20 ευρώ και το ξενοδοχείο 5 ευρώ. Είχε δυνατές πιπιλιές στο λαιμό και μου φάνηκε καινούρια στην περιοχή αν και είχα να περάσω καιρό από το μέρος. Το ξέρει κανείς το παιδί, το έχει σπρώξει κανένας;

Αυτή η πλατεία, όλο με μπερδεύει. . . .
Που ακριβώς είναι?

Για δώσε οδό και αριθμό, όπως λέει και ο τροβαδούρος της αγάπης, Γιάννης Πάριος . . . . .

Μιας και μου αρέσουν τα αδύνατα, θα το δοκιμάσω για πάρτυ σου και θα σου πω ! ! !

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Tωρα τελευταια εμφανιζονται στο τριγωνο και πολλες αξυριστες!!!  :grin:

Συνημμένα

• funny-gay-guy-in-short-booty-shorts.jpg
    funny-gay-guy-in-short-booty-shorts.jpg
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 15

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Που ακριβώς είναι?

Για δώσε οδό και αριθμό, όπως λέει και ο τροβαδούρος της αγάπης, Γιάννης Πάριος . . . . .

Μιας και μου αρέσουν τα αδύνατα, θα το δοκιμάσω για πάρτυ σου και θα σου πω ! ! !
Το στίγμα. Όπως αναβαίνουμε Μάρνης για Πατησίων. αριστερά είναι η Βάθης ακριβώς απέναντι από την Βάθης πάνω στο φανάρι στη Καματερού. Έχει και ένα καφενείο και ένα περίπτερο και πολλά παρκαρισμένα μηχανίακια. Εκεί την ήδα αλλά πρέπει να περιφέρεται σε όλη την περιοχή Σωκράτους, πάνω στο τρίγωνο κλπ. Μάλλον θα το σπρώξω γιατί είναι τελείως ξέκωλη και μου άρεσε. Η φάτσα βέβαια ήταν λίγο χαμένη από την πρέζα, αλλά τι σημασία έχει.  

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
γάμισε την αν σου αρέσει αλλά πρόσεχε μονο ότι κάνεις με σκουφάκι :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.293
Πόντοι
1.106
Στη Σολωνος σήμερα δεν αναβουνε προς το παρών...

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.613
Πόντοι
10.751
Στην ανοδο της Εθνικης Οδου Αθηνων - Θεσσαλονικης, στην εξοδο προς Πατησια (οδος Βικελα) ειχε σημερα 2 τεμαχια ξεκωλα σε πολυ καλο επιπεδο. Αν δεν συνοδευομουν θα εγραφα κριτικη τωρα! Πρωτη φορα ειδα εκει πιατσα, και περναω συχνα. Η μια μελαχρινη, η αλλη καστανη, και οι δυο με πολυ ωραια σωματα, πιτσιρικες εκτος πρεζας φανηκαν.. Οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
παιδια που ακριβως κανουνε πιατσα στον κηφισο κοπελες?
Ένα πόστο είναι στον παραδρομο μεταξύ της Πέτρου Ράλλη και της Ιεράς Οδού στο ρευμα προς Λαμία ακριβώς στην είσοδο του βενζινάδικου (νομίζω BP). Έχει ένα καλό ξανθό και ενίοτε 1-2 βουλγαρογυφτάκια. Το άλλο πόστο είναι πάλι στον ίδιο παραδρομο αν συνεχίσεις όλο ευθεία, περνάς Ιερά Οδό και λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας) λίγο μετά τα ΚΤΕΛ Κηφισού σε ένα ξεφωτο. Έχει μια Αλβανίδα βυζαρου, μια ξανθιά skinny και ένα τραβελο μπαρμπα-μπεν. Κατά τις 22:30 πάνε ως τη 1.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Στην ανοδο της Εθνικης Οδου Αθηνων - Θεσσαλονικης, στην εξοδο προς Πατησια (οδος Βικελα) ειχε σημερα 2 τεμαχια ξεκωλα σε πολυ καλο επιπεδο.
Επιβεβαιώνω το φιλο. Την περασμένη εβδομάδα πέτυχα κι εγώ ένα μελαχρινό πάνω στο τρίγωνο στην αρχή της Βικέλα μόλις μπεις από Εθνική αλλά δε σταμάτησα. Επίσης στην ευρύτερη περιοχή που ρώτησε ο φίλος υπάρχει και η σταθερή στην Ιερά Οδό στο ρεύμα προς Αθήνα κοντά στην αντιπροσωπεία της Skoda (απέναντι και καμία 100στη μέτρα από το σταθμό του μετρό Ελαιώνας). Και βεβαίως η Αλβανη στο τέρμα της Κωνσταντινουπόλεως στις γραμμές του τρένου πριν γίνει Χαμοστέρνας έξω από το πάρκο Ηρώων. Ενίοτε υπάρχει και μια Βουλγάρα 40άρα στην Ιερά Οδό στη στάση του λεωφορείου έξω από τη Γεωπονικη απέναντι από το εργοστάσιο της ΕΒΓΑ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτη η δικηγορος που εχει καλεσμενη ο σπινος πολλα ξερει για τις πιατσες
χαλκοκονδυλη
3ης σεπτ

pav9540

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στην ανοδο της Εθνικης Οδου Αθηνων - Θεσσαλονικης, στην εξοδο προς Πατησια (οδος Βικελα) ειχε σημερα 2 τεμαχια ξεκωλα σε πολυ καλο επιπεδο. Αν δεν συνοδευομουν θα εγραφα κριτικη τωρα! Πρωτη φορα ειδα εκει πιατσα, και περναω συχνα. Η μια μελαχρινη, η αλλη καστανη, και οι δυο με πολυ ωραια σωματα, πιτσιρικες εκτος πρεζας φανηκαν.. Οποιος ξερει κατι ας ενημερωσει.

τι ωρα πριπου φιλε συναγωνιστη??

pav9540

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ένα πόστο είναι στον παραδρομο μεταξύ της Πέτρου Ράλλη και της Ιεράς Οδού στο ρευμα προς Λαμία ακριβώς στην είσοδο του βενζινάδικου (νομίζω BP). Έχει ένα καλό ξανθό και ενίοτε 1-2 βουλγαρογυφτάκια. Το άλλο πόστο είναι πάλι στον ίδιο παραδρομο αν συνεχίσεις όλο ευθεία, περνάς Ιερά Οδό και λεωφόρο Αθηνών (Καβάλας) λίγο μετά τα ΚΤΕΛ Κηφισού σε ένα ξεφωτο. Έχει μια Αλβανίδα βυζαρου, μια ξανθιά skinny και ένα τραβελο μπαρμπα-μπεν. Κατά τις 22:30 πάνε ως τη 1.

φιλε δεν υπαρχεις..απλα πολλα thanks :)πολυ αναλυτικος.αυτη τη ξανθια στη ΒP την εχω μπανισει,εχει καπως καρε μαλλια οχι πολυ μακρια.σωματαρα και ξεκολο φενετε

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Που ακριβώς είναι?

αυτη εδω ειναι τυπε..

Συνημμένα

• ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ.jpg
    ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ.jpg
    131,4 KB · Εμφανίσεις: 59

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom