Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απλά μετά απο σχεδον μια 40ετία savate και κrav maga μπορούμε τουλάχιστον να προστατεύσουμε το τομάρι μας
Σε πάω,ψηλέ μου.....ανέβηκες ένα επίπεδο στην εκτίμηση μου...... :boobies:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.106
Πόντοι
7.865
Σε πάω,ψηλέ μου.....ανέβηκες ένα επίπεδο στην εκτίμηση μου...... :boobies:
Γιατί ρε αρχηγέ;Επειδή είμαι ένας νέος Μιγιάγκι,αν και λίγο ψηλότερος,λευκότερος,με νορμάλ μάτια καιλίγο πιο μυώδης;Ευχαριστώ πάντως....

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.106
Πόντοι
7.865
φωτοσπαθο εχει τυπε ειναι τζενται ο δικος μας
250px-Lightsaber_blue.svg.png
Όχι ρε....Τι πίπες είναι αυτές;;;Κλανόσπαθα και κώλοι φινιστρίνι...Το μαχαίρι του Ράμπο έχω...Αχαχαχαχαχα!!!!Και ενίοτε,αν δεν μου σηκώνεται με την κάθε σάπια καλντεριμιτζού,μπήγω τη λαβή στο μουνί τους,για να τις ξεγαλάω...Ιδιαίτερα οι κιτρινιάρες θυμούνται εποχές Βιετκόνγκ με Αμερικανάκια και τη βρίσκουν!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γιατί ρε αρχηγέ;Επειδή είμαι ένας νέος Μιγιάγκι,αν και λίγο ψηλότερος,λευκότερος,με νορμάλ μάτια καιλίγο πιο μυώδης;Ευχαριστώ πάντως....
Για να δώσουμε ΟΚ,φαντάσου τι γίνεται.... Είμαστε δύσκολοι.....πήρες μπόνους σου λέω.... :dancing:

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Κατ' αρχάς να σου πω ότι είμαι κατ' εξοχήν γλωσσικός τύπος, τρελαίνομαι για γλωσσόφιλα, γλειφομούνι, γλειφοκώλι και γενικά μ' ερεθίζει απίστευτα όπως λες ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη γλώσσα και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Επίσης έχω κάνει κι εγώ μαλακίες στο παρελθόν (γλειφομούνι σε μπουρδέλο, στο πάλι ποτέ Amnezia στην πλατεία Βάθης κ.τ.λπ.). Αλλά ό,τι και να μου πεις γλειφομούνι σε καλντεριμιτζού ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ δεν κάνεις!!! Δε σου είπα το να μην το κοιτάξεις με τρόπο ώστε να διακρίνεις πόσο υγιές είναι (γλειφομούνι με τα... μάτια,....!

... ...είναι κάτι ρουμανάκια φίλτατε (αλεξάνδρα, ίρις στη γερανίου ... και πιο παλιά μικαέλα και ελένη στο τρίγωνο) με υπέροχα μ...νάκια...αλλά βέβαια όπως είπες ...γλυφομούνι μόνο με τα... μάτια

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.998
Πόντοι
5.015
... ...είναι κάτι ρουμανάκια φίλτατε (αλεξάνδρα, ίρις στη γερανίου ... και πιο παλιά μικαέλα και ελένη στο τρίγωνο) με υπέροχα μ...νάκια...αλλά βέβαια όπως είπες ...γλυφομούνι μόνο με τα... μάτια

Μου 'χει τύχει κι εμένα, άσ' τα...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Νιγηριανο μουνι καλντερμιτζους πουτανας κ να εχει κ υπολειματα περιοδου....αντε γειαααααααααα... :blowup: :blowup: :blowup:  :2funny: :2funny: :2funny:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.993
Πόντοι
41.129

εγω πιο παλια μια λαβινια ..δεν ξερω αν υπαρχει ακομα σην γερανιου την ειχα σπασει στο γλειφομουνι,βγηκα καθαρος παντως

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Νιγηριανο μουνι καλντερμιτζους πουτανας κ να εχει κ υπολειματα περιοδου....αντε γειαααααααααα... :blowup: :blowup: :blowup:  :2funny: :2funny: :2funny:
Ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςς.................... :helpplea:

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16

δικε μου προσεχε γιατι εκει θα κλεισει μαγαζι λεμε και θα ειναι και και ο τρικης.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςς.................... :helpplea:
οταν ηταν ο λοβερδος υπουργος τολμουσε να το πει αυτο τυπε? :grin:
τον ειχαν τσακωσει αμεσως και θα βλεπαμε την μουτσουνα του σε ολα τα σαιτ του νετ :grin:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Πως μοιάζει αυτή η Ίρις τελικά, και τι ώρες παίζει ? ? ?

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Πως μοιάζει αυτή η Ίρις τελικά, και τι ώρες παίζει ? ? ?

αδύνατη, κολητό παντελόνι ή κολάν και ψηλά τακούνια, ίσιο μαλί...  από τις 10 το πρωί αποκλειστικά έξω από το ¨ανδρονίκη¨

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
οταν ηταν ο λοβερδος υπουργος τολμουσε να το πει αυτο τυπε? :grin:
τον ειχαν τσακωσει αμεσως και θα βλεπαμε την μουτσουνα του σε ολα τα σαιτ του νετ :grin:
Πανε αυτες οι ωραιες Λοβερδο/Καμινι-εποχες ψηλε....... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom