Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
να καθαριζει χριστιανους μονο γιατι οι μουσουλμανοι πανε πακετο αλλου τυπε
Πράγματι... :S
να καθαριζει χριστιανους μονο γιατι οι μουσουλμανοι πανε πακετο αλλου τυπε
Σε πάω,ψηλέ μου.....ανέβηκες ένα επίπεδο στην εκτίμηση μου......Απλά μετά απο σχεδον μια 40ετία savate και κrav maga μπορούμε τουλάχιστον να προστατεύσουμε το τομάρι μας
Γιατί ρε αρχηγέ;Επειδή είμαι ένας νέος Μιγιάγκι,αν και λίγο ψηλότερος,λευκότερος,με νορμάλ μάτια καιλίγο πιο μυώδης;Ευχαριστώ πάντως....Σε πάω,ψηλέ μου.....ανέβηκες ένα επίπεδο στην εκτίμηση μου......
Όχι ρε....Τι πίπες είναι αυτές;;;Κλανόσπαθα και κώλοι φινιστρίνι...Το μαχαίρι του Ράμπο έχω...Αχαχαχαχαχα!!!!Και ενίοτε,αν δεν μου σηκώνεται με την κάθε σάπια καλντεριμιτζού,μπήγω τη λαβή στο μουνί τους,για να τις ξεγαλάω...Ιδιαίτερα οι κιτρινιάρες θυμούνται εποχές Βιετκόνγκ με Αμερικανάκια και τη βρίσκουν!φωτοσπαθο εχει τυπε ειναι τζενται ο δικος μας
..Ιδιαίτερα οι κιτρινιάρες θυμούνται εποχές Βιετκόνγκ
Για να δώσουμε ΟΚ,φαντάσου τι γίνεται.... Είμαστε δύσκολοι.....πήρες μπόνους σου λέω....Γιατί ρε αρχηγέ;Επειδή είμαι ένας νέος Μιγιάγκι,αν και λίγο ψηλότερος,λευκότερος,με νορμάλ μάτια καιλίγο πιο μυώδης;Ευχαριστώ πάντως....
Πρέπει να σε πάρουν στην Αστυνομία να κάνεις Photoshop apolyto_arseniko........
Πρέπει να σε πάρουν στην Αστυνομία να κάνεις Photoshop apolyto_arseniko........
Κατ' αρχάς να σου πω ότι είμαι κατ' εξοχήν γλωσσικός τύπος, τρελαίνομαι για γλωσσόφιλα, γλειφομούνι, γλειφοκώλι και γενικά μ' ερεθίζει απίστευτα όπως λες ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη γλώσσα και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Επίσης έχω κάνει κι εγώ μαλακίες στο παρελθόν (γλειφομούνι σε μπουρδέλο, στο πάλι ποτέ Amnezia στην πλατεία Βάθης κ.τ.λπ.). Αλλά ό,τι και να μου πεις γλειφομούνι σε καλντεριμιτζού ΟΥΤΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΟ δεν κάνεις!!! Δε σου είπα το να μην το κοιτάξεις με τρόπο ώστε να διακρίνεις πόσο υγιές είναι (γλειφομούνι με τα... μάτια,....!
... ...είναι κάτι ρουμανάκια φίλτατε (αλεξάνδρα, ίρις στη γερανίου ... και πιο παλιά μικαέλα και ελένη στο τρίγωνο) με υπέροχα μ...νάκια...αλλά βέβαια όπως είπες ...γλυφομούνι μόνο με τα... μάτια
Νιγηριανο μουνι καλντερμιτζους πουτανας κ να εχει κ υπολειματα περιοδου....αντε γειαααααααααα...... ...είναι κάτι ρουμανάκια φίλτατε (αλεξάνδρα, ίρις στη γερανίου ... και πιο παλιά μικαέλα και ελένη στο τρίγωνο) με υπέροχα μ...νάκια...αλλά βέβαια όπως είπες ...γλυφομούνι μόνο με τα... μάτια
Νιγηριανο μουνι καλντερμιτζους πουτανας κ να εχει κ υπολειματα περιοδου....αντε γειαααααααααα...
Ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςς....................Νιγηριανο μουνι καλντερμιτζους πουτανας κ να εχει κ υπολειματα περιοδου....αντε γειαααααααααα...
Νιγηριανο μουνι καλντερμιτζους πουτανας κ να εχει κ υπολειματα περιοδου....αντε γειαααααααααα...
οταν ηταν ο λοβερδος υπουργος τολμουσε να το πει αυτο τυπε?Ππππππππππππππσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςς....................
... ...είναι κάτι ρουμανάκια φίλτατε (αλεξάνδρα, ίρις στη γερανίου ... και πιο παλιά μικαέλα και ελένη στο τρίγωνο) με υπέροχα μ...νάκια...αλλά βέβαια όπως είπες ...γλυφομούνι μόνο με τα... μάτια
Πως μοιάζει αυτή η Ίρις τελικά, και τι ώρες παίζει ? ? ?
Πανε αυτες οι ωραιες Λοβερδο/Καμινι-εποχες ψηλε.......οταν ηταν ο λοβερδος υπουργος τολμουσε να το πει αυτο τυπε?
τον ειχαν τσακωσει αμεσως και θα βλεπαμε την μουτσουνα του σε ολα τα σαιτ του νετ