soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
δεν ξερω αυτο το παρα πολυ αδυνατο με φοβιζει λιγο οχι φυσικα οτι σημαινει κατω αυτο.Τώρα είναι πολύ αδύνατη...........
δεν ξερω αυτο το παρα πολυ αδυνατο με φοβιζει λιγο οχι φυσικα οτι σημαινει κατω αυτο.Τώρα είναι πολύ αδύνατη...........
Και εμένα με έχει φοβίσει.....δεν ξερω αυτο το παρα πολυ αδυνατο με φοβιζει λιγο οχι φυσικα οτι σημαινει κατω αυτο.
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωτυπε γουσταρεις τετοιες φασεις?
νανα καραγιαννη και ετσι?
οριστε η φωνη του λαου εκφραστικε δια βοηςχυνωωωωωωωωωωωωωωωωω
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωω
καλημερα τυπεapolyteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, καλημερα !!!
...ειπαμε αδυνατες τυπε, οχι σκελετους ,αυτη ειναι για αρρωστημενους χυστες...χυνωωωωωωωωωωωωωωωωω
οριστε η φωνη του λαου εκφραστικε δια βοης
αρκει να βγαζει και δυνατη κραυγη οταν πεταει τα φλοκια
καλημερα τυπε
καιρο ειχα να σε δω δικε μου
τι γινεται ολα καλα?
Λοιπόν, η (Λ) Άουρα κάνει απλό πρόγραμμα στα 20€ + 10 το χοτέλι.
Είναι πράγματι πολύ αδύνατη, αλλά παίζει κοντά στα γούστα μου.
Επίσης να πώ ότι δεν είδα κανένα περίεργο σημάδι στο κορμί της (τζάνκι . . .),
εκτός βέβαια της καισαρικής.
Όσο για την άλλη την πρόστυχη, είχε παραπάνω κιλά από το target group μου.
Μέσα στα μαύρα που φορούσε, μπορεί να έχανα πολλές λεπτομέρειες . . . .
Πριν απο λιγο περασμα απο το τριγωνο του καλντερμιτζιδικου ερωτα με σκηνικο να αγκαλιαζει το χαμηλο κιτρινο αρρωστο φωτεισμο των κακοφημων σοκακιων της αθηνας αλλα παραληλα και μαγευτικο.Γυρνωντας λοιπον με τον φιλο μου ολιγον πιωμενοι δεν μπορουσα απο το να μην ενημερωσω τους καλντερμιτζιδες πουτανιαριδες.Περι ωρας 4:45 με 5:00 καπποδιστριου εξω απο το λιτο μια χοντρη υπομονρτικη μαυρη να ανοιγωκλεινει μια χαλασμενη ομπρελα κ να κοιταει μηπως κ βρεθει κανενας γαμηκουλς κ την κερασει στριβω για ελλυσιουμ κ αντικριζω στις γλαστρες να καθονται στη σειρα κατι πραγματικα τελευταιες πρεζουδες ααα το μονο που ψιλωφανηκε ''νορμαλ'' ητανε μια ξανθουλα αδυνατη καλο τσιμπουκακι που δεν φαινοτανε να ειναι σε φαση ηρωινογιογκας.ενα μαυρο κολαν αδυνατουλι πλατινε ξανθο μαλλι,οποιος γνωριζει κατι επ αυτου ας παραθεση,φευγω κ' καθως κατευθυνομαι για Σωκρατους τραπε-ΖΑΚΙΑ περιμεναν να φορτωθουν,μην με ρωτησει κανεις ποσα ητανε,μου ηταν αδιαφορο,τεσπα κ ενας πουστης-ζακι-τραβελι ητανε στη μεση του δρομου υψος χριστιανα χοτελ κ στριφογυριζε γυρω γυρω γυρω με τα μπουτια εξω κορναραν απο πισω αλλοι,κορναρα κ εγω και ενω συνεχιζει κ βρεχει αποχορω.Και συνεχιζω Σωκρατους πισω απο δημαρχειο οπου θα παραθεσω στο θρεντ με τις μαυρες πισω απο βαρβακειος αγορα ετσι για να ανανεωθει κ αυτο..
ετσι ακριβως πολυ τραπε-Ζακι χτεςφιλε σουκερα οπως ειδαμε εχθες λογο βροχας δεν ειχε και πολυ κινησει.γενικως αρκετες τελειωμενες.
ετσι ακριβως πολυ τραπε-Ζακι χτες