apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιαυτο σου λεω τυπεΠανε αυτες οι ωραιες Λοβερδο/Καμινι-εποχες ψηλε.......
να ψηφισεις λοβερδο στις επομενες εκλογες
γιαυτο σου λεω τυπεΠανε αυτες οι ωραιες Λοβερδο/Καμινι-εποχες ψηλε.......
Μέσα ψηλέ μου....γιαυτο σου λεω τυπε
να ψηφισεις λοβερδο στις επομενες εκλογες
αδύνατη, κολητό παντελόνι ή κολάν και ψηλά τακούνια, ίσιο μαλί... από τις 10 το πρωί αποκλειστικά έξω από το ¨ανδρονίκη¨
Yπαρχουν ακομα και οι πατροπαραδοτες με την κοντη φουστιτσα!!!...Οι περισσότερες πουτάνες κολλητό παντελόνι και τακούνι φοράνε . . . .
εγω πιο παλια μια λαβινια ..δεν ξερω αν υπαρχει ακομα σην γερανιου την ειχα σπασει στο γλειφομουνι,βγηκα καθαρος παντως
ωραιος συναγωνιστη,μηπως ομως εννοεις την αουρα? ;) θα μπερδευτικες οπως ολοι μας,αουρα θα σου ειπε κ εσυ νομιζες λαουρα.,, ηταν καθαρο το μωρο?ποσα σου ζητησε?Βραδυνές καύλες και μια που ήμουν με το τουτου κοντά στο τρίγωνο, πέρασμα για τυχόν "κέρασμα".
Πλησίον Λιττό , κάτι μπαζάκια Μαυράκια.
Αριστερά στο φανάρι & τσουπ έξω από το Ελύσιουμ.
Εκεί έπαιζαν: 2 μέτριες στα παράθυρα ενός Ι.Χ., η Τζοάννα, ένα γλυκούλη η Άννα με μακρυά καστανά μαλλιά, μια εμφανίσιμη πρόστυχη γκόμενα και μια υπερβολικά αδύνατη με καρέ μαύρο μαλλί η Λάουρα.
Μέχρι να παρκάρω εκεί μπροστά, ήρθαν κάτι φιλαράκια/συμπατριώτες της Τζοάννας και ανέβηκε με έναν από αυτούς.
Οπότε, είπα να δοκιμάσω την λεπτεπίλεπτη Λάουρα.
Καλή φάση, καλό γαμησάκι και τσιμπουκάκι, ο πέουλας μου έπιασε πάτο και στα δύο. Απορώ πως αντέχει. . . . .
Βραδυνές καύλες και μια που ήμουν με το τουτου κοντά στο τρίγωνο, πέρασμα για τυχόν "κέρασμα".
Πλησίον Λιττό , κάτι μπαζάκια Μαυράκια.
Αριστερά στο φανάρι & τσουπ έξω από το Ελύσιουμ.
Εκεί έπαιζαν: 2 μέτριες στα παράθυρα ενός Ι.Χ., η Τζοάννα, ένα γλυκούλη η Άννα με μακρυά καστανά μαλλιά, μια εμφανίσιμη πρόστυχη γκόμενα και μια υπερβολικά αδύνατη με καρέ μαύρο μαλλί η Λάουρα.
Μέχρι να παρκάρω εκεί μπροστά, ήρθαν κάτι φιλαράκια/συμπατριώτες της Τζοάννας και ανέβηκε με έναν από αυτούς.
Οπότε, είπα να δοκιμάσω την λεπτεπίλεπτη Λάουρα.
Καλή φάση, καλό γαμησάκι και τσιμπουκάκι, ο πέουλας μου έπιασε πάτο και στα δύο. Απορώ πως αντέχει. . . . .
αφου σου λεει ηταν προστυχη τυπεΚαι γιατί δε διάλεξες αυτή και πήγες με την ανορεξικιά;;;
Την έχω πάρει και εγώ την Άουρα.........μια φορά και είχε το πιο αδύνατο κορμί ever.........αφου σου λεει ηταν προστυχη τυπε
αφου σου λεει ηταν προστυχη τυπε
αρε apolyte δεν παιζεσαι εχω λισαξει στα γελια,περα το οτι ηταν προστυχη επισης επειδη ειναι ανορεξικια,τα περιεργα ελκυουν κ πελατες στο τριγωνοαφου σου λεει ηταν προστυχη τυπε
τυπε γουσταρεις τετοιες φασεις?αρε apolyte δεν παιζεσαι εχω λισαξει στα γελια,περα το οτι ηταν προστυχη επισης επειδη ειναι ανορεξικια,τα περιεργα ελκυουν κ πελατες στο τριγωνο
πω πω χαλια καταστασητυπε γουσταρεις τετοιες φασεις?
νανα καραγιαννη και ετσι?
εγω ακομα οχι ομολογω να πωΑλάνια ποιοι από εδώ έχετε πάρει το Άουρα.....?
Τώρα είναι πολύ αδύνατη...........εγω ακομα οχι ομολογω να πω