Εδώ πήγε να κάνει γλειφομούνι σε κοπέλα που ψώνισε απ' το τρίγωνο, τί να λέμε τώρα. Μετά είχε την εντύπωση ότι πηγαίνοντας στους μπάτσους και λέγοντάς τα αυτά αυτοί θα σπεύσουν να συλλάβουν τους νταβάδες και τα πρωτοπαλίκαρα, εκτίμησε ότι "έχει" μόνος του τα τρία απ' τα τέσσερα καλόπαιδα που του έπαιξαν τσαμπουκά χωρίς να σκεφτεί ότι αν τολμούσε να κάνει την παραμικρή κίνηση θα βγαίνανε μαχαίρια και τέλος είχε και την ψευδαίσθηση πως αν τηλεφωνούσε στα φασιστάκια της Χρυσής Αυγής θα ερχόντουσαν επί τόπου να τα βάλουν με τους προστάτες. Για τόση αφέλεια μιλάμε...
Έχω φίλο μου τον Μάρη και τον Liontari28, οπότε ΔΕΝ φοβάμαι τίποτα ! ! !
Αλλά, ας προσπαθήσω να σας το εξηγήσω πιο φιλοσοφικά.
α) Σχετικά περί Χ.Α. ήταν καθαρά σκέψεις απογοήτευσης. Σιγά μην έπαιρνα στο 118880 και ζητούσα το τηλ. παραπόνων-καταγγελιών της Χ.Α.
Όπως έγραψα, απλά για να γίνει της πουτάνας, με μερικούς αμούστακους μαστροπούς, που έχουν το θράσος μέρα μεσημέρι, πλησίον Α.Τ.
να απειλούν. Εννοείτε ότι δεν παίζεις με τέτοια πράματα και άτομα (νταβάδες, Χ.Α., ...).
Ο σχολιασμός μου ήταν "κουβέντα να γίνεται", αλλά τέλος πάντων . . .
β) Σχετικά με το 69, θα κάνω μια πιο φιλοσοφική προσέγγιση. Προσωπικά, θεωρώ ότι η κοπέλα που προσφέρει 69 στο πρόγραμμα της είναι πιο
οικεία/ ανοιχτή/άνετη με τον πελάτη της & τον χρόνο του. Δλδ, ότι δεν παρέχει μια αποστειρωμένη ξεπέτα του 5-λεπτου.
Όχι ότι αυτό είναι πανάκια, αλλά έχει περισσότερες πιθανότητες για μια GFE φάση.
Επίσης, το ότι παρέχεται, δεν σημαίνει ότι το κάνω κιόλας. Όμως, η ιδέα της δυνατότητα να πλησιάσω με χέρια/πόδια/στόμα εκεί κάτω,
με χαλαρώνει και με ερεθίζει.
Τέλος, θα ήθελα να πώ, ότι η οποιαδήποτε οπτικο-οσφρικο-ακουστική επαφή με την "πύλη της κολάσεως", σε γλιτώνει από πολλά παρατράγουδα,
αφού μπορείς να εντοπίσεις κάποια σημάδια/"σημάδια" που θα σου προειδοποιήσουν για τα χειρότερα .. . . ..
Δεν είναι εύκολο σε μια αναφορά να εξηγήσεις το παραμικρό. Φυσικό είναι, ο καθένας να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.
Αλλά, εδώ μέσα, δεν μπαίνουμε μόνο εγώ και εσύ.
Μπαίνουν και 100άδες άλλοι, άσχετοι-αφελείς-παιδιά που ΔΕΝ ξέρουν που τους πάνε τα 4.
Δεν αντιλαμβάνονται τους όποιους κινδύνους σε αυτό το σπορ.
Οπότε, καλό είναι να αναφέρονται και αυτά (τα λάθη μας - τα σωστά μας), για να δημιουργηθεί μια υποψία στους εν δυνάμη συναγωνιστές και να έχουν και στον κώλο μάτια . . . . . . . ..
Αυτά.