Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εχει μαυρες το σαββατο

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.576
Πόντοι
266
πέρασμα πριν απο λιγο εξω απο τριγωνο.επαιζαν τεσσερα πέντε γαμεύσιμα κομματια!η μιμα ,μια καστανοξανθη ψιλη αδυνατη ,μια αλλη μελαχρινη μετρια και ενα κοντοπουτανο αδυνατο γυφτοειδες αλλα απο τα καλα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
πέρασμα πριν απο λιγο εξω απο τριγωνο.επαιζαν τεσσερα πέντε γαμεύσιμα κομματια!η μιμα ,μια καστανοξανθη ψιλη αδυνατη ,μια αλλη μελαχρινη μετρια και ενα κοντοπουτανο αδυνατο γυφτοειδες αλλα απο τα καλα
Την ομορφη καλησπερα μου,ωπα γυφτοειδες ειπες εε?πρεπει να ενημερωσω αμεσα τον κολλητο μου :2funny:,αλλα δεν μπορω την μερα να κατεβω τριγωνο θελω πρωτα να μας σκεπασουν τα μαυρα πεπλα της νυκτας :rockon:
συναγωνιστες οσο για τις μαυρες χτες νωρις δεν ειχε,μολις περασα πουτανοπεριπολια παλι γυρω στις 6 το πρωι ειχε 3 καπποδιστριου οχι καλες.....κ πετυχα κ σωκρατους ικτινου 2 μετριες ;) ,,δεν μου ξεφευγει μαυρακι οσο κ να κρυφτει :2funny: :rockon: 

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
να κατεβω τριγωνο θελω πρωτα να μας σκεπασουν τα μαυρα πεπλα της νυκτας

δεν μου ξεφευγει μαυρακι οσο κ να κρυφτει

Thermal-Imaging-Intoxication-WS.jpg

Έχεις θερμική κάμερα?

Πως τις βλέπεις το βράδυ?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Την ομορφη καλησπερα μου,ωπα γυφτοειδες ειπες εε?πρεπει να ενημερωσω αμεσα τον κολλητο μου :2funny:,αλλα δεν μπορω την μερα να κατεβω τριγωνο θελω πρωτα να μας σκεπασουν τα μαυρα πεπλα της νυκτας :rockon:
συναγωνιστες οσο για τις μαυρες χτες νωρις δεν ειχε,μολις περασα πουτανοπεριπολια παλι γυρω στις 6 το πρωι ειχε 3 καπποδιστριου οχι καλες.....κ πετυχα κ σωκρατους ικτινου 2 μετριες ;) ,,δεν μου ξεφευγει μαυρακι οσο κ να κρυφτει :2funny: :rockon:   
Την μικρούλα -Γκανέζα- Άννα,την έχεις δει τελευταία ψηλέ μου?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τελικά,δεν μας έγραψες τις 10 εντολές του Νωντισμού......

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=26.0;attach=463867;image[/img[/URL]]
[/quote]τυπε αυτα τα ξερει μονο ο ενας και μοναδικος του προφητης
ο οσιος μεμος ο στυλιτης ;D
[img]http://1.bp.blogspot.com/__0OXXwXefvM/RzTmZH_G0BI/AAAAAAAAAEg/ycScrGVdpZ4/s320/stilitis.bmp

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Γεια σας μάγκες. Σήμερα είχα σχεδιάσει να περάσω την Κυριακή σα βασιλιάς. Να πάρω καμιά φθηνή στο σπίτι και μετά να παραγγείλω σουβλάκια   :rockon:. Τελικά δε βρήκα τίποτα αξιόλογο, μια αγγελία μόνο με 70 ευρώ για δυο φορές και τότε μου ήρθε η αναλαμπή: να πάω στο τρίγωνο που έχω να πάω και καιρό  :boobies:.
Της τσιγγάνας γινότανε κατά τις 9. Είχε 6-7 κορίτσια, κάποια από αυτά όμορφα. Είχε και πιο πάνω κάτι ψιλά, μπάζα δηλαδή, και μία με μίνι πιτσιρίκα αλλά έκανα το γύρο ξανά με το αμάξι και είχε εξαφανιστεί. Παίζανε και 4-5 μαυράκια.
Επέλεξα τη Μαίρη. Βουλγάρα, με ελάχιστα αγγλικά και ακόμα πιο λίγα ελληνικά, 19 δήλωσε και τόσο την έκανα, γυφτάκι. Κοντούλα, ελαφρώς με πιασιματάκια και βυζάρες για το σώμα της, μελαχρινή με ίσια μαλλιά μαύρα και όμορφο πρόσωπο. Εγώ που είμαι και φίλος της τσιγγάνικης ομορφιάς μου άρεσε πολύ. Επιτέλους, τόσο καιρό με είχε φάει το κατουρημένο Μετάξι, γάμησα σαν άνθρωπος. 30 με το χοτέλ, το κορίτσι έκανε μπάνιο πριν και μετά, καθαρά σεντόνια για το κουρασμένο μου κορμί, ησυχία, δε βρώμαγε ποδαρίλας και τέλειωσα ύστερα από πολύ καιρό σε στάση ιεραποστολικού, γιατί δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτές τις τσιγγάνικες 19χρονες βυζάρες  :tits: και σε αυτό το πρόσωπο. Μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου, το κορίτσι από πίπα δεν έλεγε, ούτε τίποτα αεροπλανικά, απλώς ήταν όμορφη για τα γούστα μου και κουλαριστή. Στην αρχή μάλιστα, πριν πάμε χοτέλι, μου διευκρίνισε χωρίς να το θέσω ότι δεν κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό. Φανταστείτε πόσα αρρωστάκια πάνε για ακάποτο. Τέλος πάντων, ούτε το αισθάνθηκα το ξαλάφρωμα του 30άρικου από την τσέπη μου, πάω να παραγγείλω σουβλάκια και μετά τα αθλητικά με βλέπω να ρίχνω καμιά παχιά στη σκέψη ότι είμαι γυμνός και καταγκαβλωμένος μέσα στο τσαντίρι με το μωρό αγκαλιά  :cheesy:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ούτε το αισθάνθηκα το ξαλάφρωμα του 30άρικου από την τσέπη μου, πάω να παραγγείλω σουβλάκια και μετά τα αθλητικά με βλέπω να ρίχνω καμιά παχιά στη σκέψη ότι είμαι γυμνός και καταγκαβλωμένος μέσα στο τσαντίρι με το μωρό αγκαλιά  :cheesy:

Κακώς δεν το πήρες και το παιδί μαζί σου να το ταϊσεις κι αυτό σουβλάκια.
Χαρές θα έκανε.
Και βλέποντας αθλητικά, θα σου παιρνε και καμιά πίπα, με την κρεμυδίλα στο στόμα.
Μεγαλείο.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μολις γυρισα απο τριγωνο,καππ-γ'σεπτεμβριου 3 μαυρακια στη γωνια,τα δυο  μου αρεσαν πολυ ηταν μικρουλικα,μπαινω καπποδιστριου στη γωνια με αριστοτελους,2 μαυρακια το ενα πολυ καλο το οποιο το πηρα κιολας. ;) Εξω απο το λιτο χοτελ ειδα ενα ετσι κοντουλικο με μαυρα μελαχροινο ηταν δεν ηταν 19 χρονων πολυ καλο μου φανηκε δεν ξερω ομως κατι παραπανω.Συνεχιζω καθως πηρα το μωρακι μαυρακι απο νιγηρια ετων 22 με ονομα soski καπως ετσι τελος παντων,το μωρο καυλα πεντακαθαρο,με επιασε αγκαλιττσα κ μπηκαμε ελλυσιουμ τις λεω δεν εχω 20 εχω 15 μου λεει ο.κ. και 10 το χοτελ=25 ευρω συνολο,λοιπον εξω απο το ελλυσιουμ ακριβως ειδα αουριτσα :rockon: μια νταρντανα μελεχροινη δεν μου αρεσε καθολου κ επισης ειχε ακομη ενα μελαχροινο παλι σγουρομαλλικο αδυνατουλι τωρα δεν ξερω αν ηταν τραπε-Ζακι.Και στο δωματιο τωρα ηθελα να το φαω το καυλομαυρακι πεντακαθαρο μου εβγαλε κ ολα τα ρουχα παρακαλω ;) για να χαιδευσω τις ρωγιτσες της αχχχχχ :cum: τεσπα,μια χαρουλα χαμογελαστουλα.εγκρινω ;) .Οταν βγηκα απο το χοτελ μου φωναζε η αουριτσα ελα κ εμενα  ψηλε  :rockon: γραφικοτατη η νυχτα σημερα μου εμεινε.
Παρενθεση ξεχασα,για τον συναγωνιστη μας τον apolyto φευγωντας ευθεια την αριστοτελους στη γωνια ειδα μια μεγαλη με ασπρο-ξανθο μαλλι με κοκκινο φορεμα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παρενθεση ξεχασα,για τον συναγωνιστη μας τον apolyto φευγωντας ευθεια την αριστοτελους στη γωνια ειδα μια μεγαλη με ασπρο-ξανθο μαλλι με κοκκινο φορεμα.
μηπως ηταν η γυναικαρα με τα κοκκινα τυπε? :think:
Thumbnail.ashx

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom