lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
εχει μαυρες το σαββατο
οχι χριστιανες ομως τυπε ;)εχει μαυρες το σαββατο
και χριστιανες εχειοχι χριστιανες ομως τυπε ;)
Θα τις μαζεύουν αυτοί οι ηλίθιοι της Αίρεσης,που έχω αναφερθεί παλαιότερα...και χριστιανες εχει
Την ομορφη καλησπερα μου,ωπα γυφτοειδες ειπες εε?πρεπει να ενημερωσω αμεσα τον κολλητο μου ,αλλα δεν μπορω την μερα να κατεβω τριγωνο θελω πρωτα να μας σκεπασουν τα μαυρα πεπλα της νυκταςπέρασμα πριν απο λιγο εξω απο τριγωνο.επαιζαν τεσσερα πέντε γαμεύσιμα κομματια!η μιμα ,μια καστανοξανθη ψιλη αδυνατη ,μια αλλη μελαχρινη μετρια και ενα κοντοπουτανο αδυνατο γυφτοειδες αλλα απο τα καλα
να κατεβω τριγωνο θελω πρωτα να μας σκεπασουν τα μαυρα πεπλα της νυκτας
δεν μου ξεφευγει μαυρακι οσο κ να κρυφτει
κουβαλαω αυτα μαζι μου οταν βγαινω για πορνοσαφαρι
Έχεις θερμική κάμερα?
Πως τις βλέπεις το βράδυ?
επαγγελματιας ματακιαςκουβαλαω αυτα μαζι μου οταν βγαινω για πορνοσαφαρι
επαγγελματιας ματακιας
Την μικρούλα -Γκανέζα- Άννα,την έχεις δει τελευταία ψηλέ μου?Την ομορφη καλησπερα μου,ωπα γυφτοειδες ειπες εε?πρεπει να ενημερωσω αμεσα τον κολλητο μου ,αλλα δεν μπορω την μερα να κατεβω τριγωνο θελω πρωτα να μας σκεπασουν τα μαυρα πεπλα της νυκτας
συναγωνιστες οσο για τις μαυρες χτες νωρις δεν ειχε,μολις περασα πουτανοπεριπολια παλι γυρω στις 6 το πρωι ειχε 3 καπποδιστριου οχι καλες.....κ πετυχα κ σωκρατους ικτινου 2 μετριες ;) ,,δεν μου ξεφευγει μαυρακι οσο κ να κρυφτει
Τελικά,δεν μας έγραψες τις 10 εντολές του Νωντισμού......επαγγελματιας ματακιας
Τελικά,δεν μας έγραψες τις 10 εντολές του Νωντισμού......
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=26.0;attach=463867;image[/img[/URL]]
[/quote]τυπε αυτα τα ξερει μονο ο ενας και μοναδικος του προφητης
ο οσιος μεμος ο στυλιτης ;D
[img]http://1.bp.blogspot.com/__0OXXwXefvM/RzTmZH_G0BI/AAAAAAAAAEg/ycScrGVdpZ4/s320/stilitis.bmp
Φοβάμαι μην γίνω αλογόμυγα στην επόμενη ζωή μου,που είπες την άλλη φορά......βοήθα λίγο.......τυπε αυτα τα ξερει μονο ο ενας και μοναδικος του προφητης
ο οσιος μεμος ο στυλιτης
Εαν δεν κανω λαθος πρεπει να την ειδα πριν 4 μερες νομιζω,ητανε γωνια αριστ-καππ...,Την μικρούλα -Γκανέζα- Άννα,την έχεις δει τελευταία ψηλέ μου?
ούτε το αισθάνθηκα το ξαλάφρωμα του 30άρικου από την τσέπη μου, πάω να παραγγείλω σουβλάκια και μετά τα αθλητικά με βλέπω να ρίχνω καμιά παχιά στη σκέψη ότι είμαι γυμνός και καταγκαβλωμένος μέσα στο τσαντίρι με το μωρό αγκαλιά
Ωραία,γιατί λέω να περάσω να την "δω"...........Εαν δεν κανω λαθος πρεπει να την ειδα πριν 4 μερες νομιζω,ητανε γωνια αριστ-καππ...,
μηπως ηταν η γυναικαρα με τα κοκκινα τυπε?Παρενθεση ξεχασα,για τον συναγωνιστη μας τον apolyto φευγωντας ευθεια την αριστοτελους στη γωνια ειδα μια μεγαλη με ασπρο-ξανθο μαλλι με κοκκινο φορεμα.