apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα τον εχουν μαζεψει για απελαση αυτον τυπεΑν δεις τον πακιστανό που την έψηνε.....να μάθουμε εντυπώσεις........
1.500 ατομα and counting
θα τον εχουν μαζεψει για απελαση αυτον τυπεΑν δεις τον πακιστανό που την έψηνε.....να μάθουμε εντυπώσεις........
Δένδιας και έτσι σκηνικό,να πούμε.............θα τον εχουν μαζεψει για απελαση αυτον τυπε
1.500 ατομα and counting
εχουν εξαφανιστει πολλοι εκει τυπε
τα γυφτακια που τα πετυχες ακριβως?γιατι εχω τον κολλητο μου που θελει να γαμησει τσιγγανακια εστω μια φορα,γυφτακια αυτος μαυρες εγω ολα καλα
υπουργαρα τυπεΔένδιας και έτσι σκηνικό,να πούμε.............
και λιγα λες.. :Sυπουργαρα τυπε
με αυτον τον ρυθμο σε 100 χρονια θα εχει καθαρισει η αθηνα
Θα τους αλλάξει τα πατίνια......υπουργαρα τυπε
με αυτον τον ρυθμο σε 100 χρονια θα εχει καθαρισει η αθηνα
Καλησπερα παιδια.
Ψαχνω για milf με μεγαλα βυζια, ηλικιας 45-55 ετων. Υπαρχει τιποτα στην πιατσα; Αν ναι που θα την βρω;
Εχεις τωρα να τραβηξεις !!!Μιλένα, 45άρα Βουλγάρα με τεράστια βυζιά (νο 6)...Τηλ. με πμ...
Δηλαδη;Εχεις τωρα να τραβηξεις !!!
Ελα ρε ανατολΔΕΝγαμι τυπε.Αντε και με 65αρα.Μιλένα, 45άρα Βουλγάρα με τεράστια βυζιά (νο 6)...Τηλ. με πμ...
Ελα ρε ανατολΔΕΝγαμι τυπε.Αντε και με 65αρα.
αφου να φανταστεις δεν τρωω τα βραδια..Σε καταλαβαίνω...και μόνο η ιδέα της Β Εθνικής σε τρελαίνει...
Καλησπερα παιδια.
Ψαχνω για milf με μεγαλα βυζια, ηλικιας 45-55 ετων. Υπαρχει τιποτα στην πιατσα; Αν ναι που θα την βρω;
εκαναν πιατσα τυπε?χτες κατα τις 5 το πρωι στην παραλιακη στο μοσχατο 2 μαυρακια περιμεναν το τρολει...
το ενα ηταν χαλι μαυρο...το αλλο μετριο αλλα τρωγοταν...
εκαναν πιατσα τυπε?