Αυτό σωστό, και να γράψουν και ανταπόκριση στο μπουρδελο - site![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αυτό σωστό, και να γράψουν και ανταπόκριση στο μπουρδελο - site![]()
τι ωρα πηγες τυπε?
Χθες το απόγευμα γινόταν της τρελης εξω απο το πορνοχοτελι του τριγωνου.ρε παιδιά, με 2 κοπέλες σε όλο το δρόμο, δεν το λες και πιάτσα!!!!
μαλλον σε καμια αλλη πιατσα θα πηγες τυπεόποτε και να περάσω από καμία μέχρι 2 βρίσκω. Το πρόσφατο "ρεπορτάζ" λέει Κυριακή 5/1 στις 11.00 μία κοπέλα. Δευτέρα 6/1 στις 10.30 καμία κοπέλα
Το τριγωνο της καλντερμιτζηδικης κ αδιακοπης ηδονηςμαλλον σε καμια αλλη πιατσα θα πηγες τυπε
εμεις μιλαμε για το τριγωνο
εχουν εξαφανιστει πολλοι εκει τυπεΤο τριγωνο της καλντερμιτζηδικης κ αδιακοπης ηδονης![]()
![]()
εχουν εξαφανιστει πολλοι εκει τυπε![]()
τυπε η αναζητηση της ηδονης εχει το τιμημα τηςτο πιστευω apolyte ;) η κασκαντερ
![]()
![]()
![]()
περασα εγω το απογευμα τυπεαραγε σημερα θα ειναι στα ποστα τους με τετοιο πουτσοκρυο,εχουμε καμια ενημερωση μεχρι στιγμης?
τα γυφτακια που τα πετυχες ακριβως?γιατι εχω τον κολλητο μου που θελει να γαμησει τσιγγανακια εστω μια φορα,γυφτακια αυτος μαυρες εγω ολα καλαπερασα εγω το απογευμα τυπε
η οροθετικη του χανιωτη ηταν στο γνωστο της ποστο
κατα τα αλλα λιγα πραγματα,ειχε πολυ κρυο
κατι πρεζονια και κατι γυφτακια στην γωνια της χαλκο
δεν ειδα καμια γκρανυ ή κατι καινουργιο
μαλακιες λεω!ειδα
ηταν ενα οστεοφυλακιο νεαρης ηλικιας που ειχε κατι σαν παρκινσον
ψωνιζοταν με εναν πακιστανο
κινουνται αναμεσα στο χριστιανα και στο ελυσιουμ χοτελι τυπετα γυφτακια που τα πετυχες ακριβως?γιατι εχω τον κολλητο μου που θελει να γαμησει τσιγγανακια εστω μια φορα,γυφτακια αυτος μαυρες εγω ολα καλα![]()
![]()
κινουνται αναμεσα στο χριστιανα και στο ελυσιουμ χοτελι τυπε
οι πιο πολλες ειναι μικρες αλλα σκανε μυτη και κανονικες γυφτισσες,με την παραδοσιαση ενδυμασια τους
μια φορα ειχα δει μια να την ξεφορτωνει ενα ντατσουνι![]()
Πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς,την έχω δει και εγώ αυτήν........περασα εγω το απογευμα τυπε
μαλακιες λεω!ειδα
ηταν ενα οστεοφυλακιο νεαρης ηλικιας που ειχε κατι σαν παρκινσον
ψωνιζοταν με εναν πακιστανο
τυπε παρκινσον εχει ή τιποτα αλλο?μπορεσες να καταλαβεις?Πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς,την έχω δει και εγώ αυτήν........![]()
![]()
μαλλον σε καμια αλλη πιατσα θα πηγες τυπε
εμεις μιλαμε για το τριγωνο
Δεν έβγαλα πόρισμα,πρέπει να την περάσουμε επιτροπή............τυπε παρκινσον εχει ή τιποτα αλλο?μπορεσες να καταλαβεις?
πρωτη φορα την ειδα
νεο φρουτο
τι επιστημονες ειμαστε τυπεΔεν έβγαλα πόρισμα,πρέπει να την περάσουμε επιτροπή............![]()
Αν δεις τον πακιστανό που την έψηνε.....να μάθουμε εντυπώσεις........τι επιστημονες ειμαστε τυπε![]()