Μήπως περίμεναν(ε),όντως το τρόλεϋ?χτες κατα τις 5 το πρωι στην παραλιακη στο μοσχατο 2 μαυρακια περιμεναν το τρολει...
το ενα ηταν χαλι μαυρο...το αλλο μετριο αλλα τρωγοταν...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![old_trolley.jpg](http://[URL unfurl="true"]www.athens-trolley.gr/ktmllite/images/uploads/old_trolley.jpg?0.7730816199191434[/img[/URL]])
Μήπως περίμεναν(ε),όντως το τρόλεϋ?χτες κατα τις 5 το πρωι στην παραλιακη στο μοσχατο 2 μαυρακια περιμεναν το τρολει...
το ενα ηταν χαλι μαυρο...το αλλο μετριο αλλα τρωγοταν...
Η Τζουλια που συχναζει απεναντι απο το Elyssium τι λεει;Εχει δοκιμασει κανεις;Αξιζει το χαρτι;Ζητησε 40 συνολο για πρωκτικο.κι εχει ωραιο κολλαρακι...
Που θα πάει αυτό το χάλι,"δικέ μου"...???περασα πριν κανα μισαωρο απτο τριγωνο
πολυ μπατσαρια τυποι μου
μπροστα στο ελυσιουμ ηταν 2 τεμαχια
μια αλβανιδα ξανθια που φοραει καυτο μινι,εκανε πιατσα το βραδυ στην 3ης σεπτεμβιου αλλα ολες τις αλβανιδες τις εκτοπισαν οι μαυρες απτο σημειο εκεινο διπλα απτο λητο
και μια αλλη μαυλομαλλα νεαρη
και μπροστα στο χριστιανα στην σωκρατους 4-5 τελειωμενα πρεζακια
ψοφια πραγματα
τυπε αντι να ασχολουνται με ληστειες και τετοια πογκρομαρουν τις αθωες freelancer :SΠου θα πάει αυτό το χάλι,"δικέ μου"...???![]()
Εγω λεω να κανουμε ολοι καλντερμιτζιδες πουτανιαριδες γυμνοι διαμαρτυρια-καταληψη κτηριου χοτελ λιτο κ VILLA ELYSSIUM-hotelτυπε αντι να ασχολουνται με ληστειες και τετοια πογκρομαρουν τις αθωες freelancer :S
Αίσχος...................τυπε αντι να ασχολουνται με ληστειες και τετοια πογκρομαρουν τις αθωες freelancer :S
Πάνε οι παλιές εποχές.....που είχε κοπέλες στην Σόλωνος και παντού,έβγαζαν τίμια το ψωμάκι τους......Εγω λεω να κανουμε ολοι καλντερμιτζιδες πουτανιαριδες γυμνοι διαμαρτυρια-καταληψη κτηριου χοτελ λιτο κ VILLA ELYSSIUM-hotel![]()
μια ξανθια που ειναι σαν σταφιδα δεν λες τυπε?Α και μια γιαγια διπλα απο την ευρωμπανκ
Επειδη δεν την ειδα απο το 1 μετρο αλλα απο τα 10(απο το φαναρι) ή ηταν πλατινε το μαλλι της ή ηταν κατασπρομια ξανθια που ειναι σαν σταφιδα δεν λες τυπε?
αυτη ειναι σαν βαμπιρελα που το εχει σκασει απο ταινια τρομου
βγαινει μετα τις 12 παντα
αυτη με το πλατινε μαλλι ηταν τυπεΕπειδη δεν την ειδα απο το 1 μετρο αλλα απο τα 10(απο το φαναρι) ή ηταν πλατινε το μαλλι της ή ηταν κατασπρο
ετσι ειναι εδω και λιγες μερες δικε μουδεν της εδωσα ιδιαιτερη σημασια δεν ειναι του γουστου μου ειχα κατεβει για μαυρουκες.Κατι αλλο πολλοι ματατζηδες αραχτοι βεβαια,προς εξαρχεια μερια.
Για την επανασταση σωστα φοβουνται με τις μαλακιες που κανουν οι πολιτικοι μας.Απο που θα ξεκινησει δεν ξερω και αν θα ξεκινησει γιατι ο κοσμος ανεχεται πολλα και μαλλον θα ανεχτει πολλα περισσοτερα!ετσι ειναι εδω και λιγες μερες δικε μου
φοβουνται μην γινει επανασταση και καταλυσουν το κρατος απτα εξαρχεια![]()
τυπε επανασταση χωρις αρματα στο δρομο δεν γινεταιΓια την επανασταση σωστα φοβουνται με τις μαλακιες που κανουν οι πολιτικοι μας.Απο που θα ξεκινησει δεν ξερω και αν θα ξεκινησει γιατι ο κοσμος ανεχεται πολλα και μαλλον θα ανεχτει πολλα περισσοτερα!
Το μελλον θα δειξει.Καλο βραδυ και καλατυπε επανασταση χωρις αρματα στο δρομο δεν γινεται![]()
δεν της εδωσα ιδιαιτερη σημασια δεν ειναι του γουστου μου ειχα κατεβει για μαυρουκες.Κατι αλλο πολλοι ματατζηδες αραχτοι βεβαια,προς εξαρχεια μερια.
λογικο τυπε την κυριακη εχει εκκλησιαΤο Σάββατο δεν έχει ΠΟΤΕ μαύρες!