Μήπως περίμεναν(ε),όντως το τρόλεϋ?χτες κατα τις 5 το πρωι στην παραλιακη στο μοσχατο 2 μαυρακια περιμεναν το τρολει...
το ενα ηταν χαλι μαυρο...το αλλο μετριο αλλα τρωγοταν...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
sexpistol13
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Η Τζουλια που συχναζει απεναντι απο το Elyssium τι λεει;Εχει δοκιμασει κανεις;Αξιζει το χαρτι;Ζητησε 40 συνολο για πρωκτικο.κι εχει ωραιο κολλαρακι...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
περασα πριν κανα μισαωρο απτο τριγωνο
πολυ μπατσαρια τυποι μου
μπροστα στο ελυσιουμ ηταν 2 τεμαχια
μια αλβανιδα ξανθια που φοραει καυτο μινι,εκανε πιατσα το βραδυ στην 3ης σεπτεμβιου αλλα ολες τις αλβανιδες τις εκτοπισαν οι μαυρες απτο σημειο εκεινο διπλα απτο λητο
και μια αλλη μαυλομαλλα νεαρη
και μπροστα στο χριστιανα στην σωκρατους 4-5 τελειωμενα πρεζακια
ψοφια πραγματα
πολυ μπατσαρια τυποι μου
μια αλβανιδα ξανθια που φοραει καυτο μινι,εκανε πιατσα το βραδυ στην 3ης σεπτεμβιου αλλα ολες τις αλβανιδες τις εκτοπισαν οι μαυρες απτο σημειο εκεινο διπλα απτο λητο
ψοφια πραγματα
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Η Τζουλια που συχναζει απεναντι απο το Elyssium τι λεει;Εχει δοκιμασει κανεις;Αξιζει το χαρτι;Ζητησε 40 συνολο για πρωκτικο.κι εχει ωραιο κολλαρακι...
Εμφανισιακά τουλάχιστον αξίζει και δε ζητάει και πολλά αναλογικά με άλλες. Σκεφτόμουν να τη δοκιμάσω αλλά δεν είναι εποχές για ρίσκα.
Που θα πάει αυτό το χάλι,"δικέ μου"...???περασα πριν κανα μισαωρο απτο τριγωνο
πολυ μπατσαρια τυποι μου
ψοφια πραγματα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αντι να ασχολουνται με ληστειες και τετοια πογκρομαρουν τις αθωες freelancer :SΠου θα πάει αυτό το χάλι,"δικέ μου"...???
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Εγω λεω να κανουμε ολοι καλντερμιτζιδες πουτανιαριδες γυμνοι διαμαρτυρια-καταληψη κτηριου χοτελ λιτο κ VILLA ELYSSIUM-hotelτυπε αντι να ασχολουνται με ληστειες και τετοια πογκρομαρουν τις αθωες freelancer :S
Συνημμένα
Αίσχος...................τυπε αντι να ασχολουνται με ληστειες και τετοια πογκρομαρουν τις αθωες freelancer :S
Να επέμβει η ΧΑ.................
Πάνε οι παλιές εποχές.....που είχε κοπέλες στην Σόλωνος και παντού,έβγαζαν τίμια το ψωμάκι τους......Εγω λεω να κανουμε ολοι καλντερμιτζιδες πουτανιαριδες γυμνοι διαμαρτυρια-καταληψη κτηριου χοτελ λιτο κ VILLA ELYSSIUM-hotel
Περασμα απο το τριγωνο κατα τις 2.Περιπου πριν 1 ωρα σχεδον νεκρα.Απο μαυρουλες τιποτα ουτε μια για δειγμα :S Υπηρχαν 2-3 καυκασιες εξω απο ενα ξενοδοχειο οχι το Lito το αλλο(αν και εχω παει μερικες φορες δεν εχω μαθει το ονομα του) που ειναι στο επομενο φαναρι αριστερα.Α και μια γιαγια διπλα απο την ευρωμπανκ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μια ξανθια που ειναι σαν σταφιδα δεν λες τυπε?Α και μια γιαγια διπλα απο την ευρωμπανκ
αυτη ειναι σαν βαμπιρελα που το εχει σκασει απο ταινια τρομου
βγαινει μετα τις 12 παντα
Επειδη δεν την ειδα απο το 1 μετρο αλλα απο τα 10(απο το φαναρι) ή ηταν πλατινε το μαλλι της ή ηταν κατασπρομια ξανθια που ειναι σαν σταφιδα δεν λες τυπε?
αυτη ειναι σαν βαμπιρελα που το εχει σκασει απο ταινια τρομου
βγαινει μετα τις 12 παντα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτη με το πλατινε μαλλι ηταν τυπεΕπειδη δεν την ειδα απο το 1 μετρο αλλα απο τα 10(απο το φαναρι) ή ηταν πλατινε το μαλλι της ή ηταν κατασπρο
αυτη καθεται παντα μπροστα απτην τραπεζα
σαφρακιασμενη
γερικο πρεζονι λογικα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι ειναι εδω και λιγες μερες δικε μουδεν της εδωσα ιδιαιτερη σημασια δεν ειναι του γουστου μου ειχα κατεβει για μαυρουκες.Κατι αλλο πολλοι ματατζηδες αραχτοι βεβαια,προς εξαρχεια μερια.
φοβουνται μην γινει επανασταση και καταλυσουν το κρατος απτα εξαρχεια
Για την επανασταση σωστα φοβουνται με τις μαλακιες που κανουν οι πολιτικοι μας.Απο που θα ξεκινησει δεν ξερω και αν θα ξεκινησει γιατι ο κοσμος ανεχεται πολλα και μαλλον θα ανεχτει πολλα περισσοτερα!ετσι ειναι εδω και λιγες μερες δικε μου
φοβουνται μην γινει επανασταση και καταλυσουν το κρατος απτα εξαρχεια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε επανασταση χωρις αρματα στο δρομο δεν γινεταιΓια την επανασταση σωστα φοβουνται με τις μαλακιες που κανουν οι πολιτικοι μας.Απο που θα ξεκινησει δεν ξερω και αν θα ξεκινησει γιατι ο κοσμος ανεχεται πολλα και μαλλον θα ανεχτει πολλα περισσοτερα!
Το μελλον θα δειξει.Καλο βραδυ και καλατυπε επανασταση χωρις αρματα στο δρομο δεν γινεται
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
δεν της εδωσα ιδιαιτερη σημασια δεν ειναι του γουστου μου ειχα κατεβει για μαυρουκες.Κατι αλλο πολλοι ματατζηδες αραχτοι βεβαια,προς εξαρχεια μερια.
Το Σάββατο δεν έχει ΠΟΤΕ μαύρες!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λογικο τυπε την κυριακη εχει εκκλησιαΤο Σάββατο δεν έχει ΠΟΤΕ μαύρες!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495