Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Νομίζω ότι εδώ και καιρό το καλύτερο που κόβει βόλτες στην Πλατεία Λαυρίου από εμφάνιση, είναι μια μελαχρινή με μακρια ίσα μαλλιά, κάποιες φορές φοράει γυαλιά και αράζει συχνά στον καφενέ της Βερανζέρου, λίγο πιο πάνω από το φανάρι της 3ης Σεπτεμβρίου. Πρέπει να την λένε Αντριάννα και την κόβω για ρουμάνα.
Πολλές φορές την έχω δει οτι νταραβερίζεται και με το Dream Hotel στην Πλατεία Αττικής, εκτός από το κέντρο.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Νομίζω ότι εδώ και καιρό το καλύτερο που κόβει βόλτες στην Πλατεία Λαυρίου από εμφάνιση, είναι μια μελαχρινή με μακρια ίσα μαλλιά, κάποιες φορές φοράει γυαλιά και αράζει συχνά στον καφενέ της Βερανζέρου, λίγο πιο πάνω από το φανάρι της 3ης Σεπτεμβρίου. Πρέπει να την λένε Αντριάννα και την κόβω για ρουμάνα.
Πολλές φορές την έχω δει οτι νταραβερίζεται και με το Dream Hotel στην Πλατεία Αττικής, εκτός από το κέντρο.
Εχει πιατσα, στην πλατεια Αττικης ???  :think:

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Οχι, στην Πλατεια Λαυριου γυρναει το κοριτσι,απλα πρεπει να φορτωνει πελατες στο ξενοδοχειο που ειναι στην πλατεια Αττικης.
Την εχω πετυχει να βγαινει απο εκει μια φορα που ειχα παει με μια βιζιτου και αλλη μια που ημουν περαστικος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ωραίο μουνί η Λίλη, αν δεν είχε και σάπια δόντια θα ήταν ίσως ό,τι ιδανικότερο για πιάτσα...
ρε φίλε πράγματι στο κρεββάτι ήταν δυναμίτης αλλά πρέπει να είχε πολλές αρρώστιες αν κρίνω από τα ακάποτα που έκανε!
αυτα παθαινει οποιος παει με μικρες τυπε :grin:
η ανωμαλια πληρωνεται :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το χοτελι του μιχαλολιακου εννοεις τυπε?
σαν ναχει δικιο ο πετρακης κωνσταντινου που ελεγε οτι πανε πουτανες με πελατες εκει :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
τυπε εγω εκει στην περιοχη μενω
πιατσα δεν εχει
αλλα σιγουρα θα πηγαινουν βιζιτουζες στο χοτελι
γαμηστρωνας ειναι
Αυτο ακριβως.
Δεν ειπα οτι εχει πιατσα, απλα καποιες μπορει να κλεινουν τα ραντεβου τους εκει
Οπως γινεται σε ολους τους γαμιστρωνες

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
πιατσα εχει λιγο παρακατω τα βραδια με μαυρεσ μονο

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
το χοτελι του μιχαλολιακου εννοεις τυπε?
σαν ναχει δικιο ο πετρακης κωνσταντινου που ελεγε οτι πανε πουτανες με πελατες εκει :S
Μαλιστα τι μαθαινει κανεις........αλλο με καιει τωρα εμενα,Μηπως ξερουμε ποιος εχει το LITO HOTEL καπποδιστριου?θελω να γινω μετοχος :grin: :grin: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λες να πρεπει να γινω,για να μπορεσω να γινω μετοχος??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι τυπε για να εχεις βοηθεια απτον μιχαλολιακο :grin:
αλλα δεν πιστευω να βαλεις και εσυ να δουλευουν ρωσιδες καμαριερες μεσα? :S

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ναι τυπε για να εχεις βοηθεια απτον μιχαλολιακο :grin:
αλλα δεν πιστευω να βαλεις και εσυ να δουλευουν ρωσιδες καμαριερες μεσα? :S
θα παρεχει υπηρεσιες μονο ελληνικες,θα το αναδειξω το χοτελ :) :dancing: θα πρεπει να μιλησω με τον προεδρο συντομα :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom