Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
...ρε τυποι ελληνιδες που να μην ειναι ομως πρεζονια εχει πετυχει κανεις τελευταια ? βαρεθηκαμε τις βουλγαρες ,καιρος για εγχωρια τεμαχια ,μου 'πανε καποια σοφια αδυνατη ,ξερει κανεις...?

Τύπε Ελληνίδα αδύνατη μάλλον πρεζόνι θα είναι οπότε δεν ικανοποιεί τις προϋποθέσεις που θέτεις!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Αναφορά Κυριακής:
Κατέβηκα γύρω στις 22.00 στο τρίγωνο. Στην Καποδιστρίου δυο - τρία πατσαβούρικα μαυράκια, στη Σωκράτους λίγες αδιάφορες και κάνα δύο πρεζούδες,  Βερανζέρου τίποτα εκτός από τράβελους. Κι ενώ αναρωτιόμουνα τι θα κάνω, η θεά τύχη μου έσπασε ένα χαμόγελο. Βλέπω κοντό - λεπτό - με καρέ μαλλί προς το ξανθό και καταπληκτικά γαλαζοπράσινα μάτια. Του χαμογελάω - μου χαμογελάει, αρχίζω την προσέγγιση. Ελληνίδα, Τόνια 20 € και τα κάνει όλα. Δεν μπορώ να πω, προσπάθησε, αλλά ήταν Ελληνίδα. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, η κοιλιά της ήταν πλάκα, αλλά είχε ραγάδες, δεν είχε χοντρά μπούτια, αλλά ήταν γεμάτα κυτταρίτιδα και όταν τη χούφτωνα ένοιωθα σα να χούφτωνα ζελεδάκι. Πως είναι το νέγρικο σώμα;  καμία σχέση. Πίπα μέτρια, αλλά μεγάλη διάθεση να με εξυπηρετήσει, χαμόγελα και κωλοτρυπίδα αρκετά δουλεμένη, χωρίς να έχει ξεχειλώσει. Τέλος πάντων, δεν τρελάθηκα, αλλά ήταν μια αξιοπρεπής παρουσία.

Ραγάδες και κυτταρίτιδα σε αδύνατο σώμα υπάρχουν συνήθως μετά από υπερβολική απώλεια κιλών... Τώρα από τί προκλήθηκε αυτή...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Κάτω τα χέρια απ' το τσιγγανάκι μου  :s&m_1:

Ναι τσιγγανάκι ήταν :) Εδώ εσύ μου έχεις μαγαρίσει τον πλατωνικό μου έρωτα τη Μίμα και θες να βγεις κι από πάνω; :) Για λέγε ρε είναι καλή, να την τιμήσω; Από βυζάκι έχει καθόλου;

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ενδιαφερουσα περιπτωση τυπε
για πες λεπτομεριες
που ακριβως την ειδες και τι ωρα
Οπως εφυγα ευθεια την αριστοτελους στα φαναρια απενταντι αριστερη γωνια αριστ-κ την λοξος που τεμνεται πανω μας καματερου δεν θυμαμαι,μια με κοκκινα ψιλη αλλα ηταν γκραννυ

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Την αουρα πως την κοβετε?λετε να ειναι πτυχιουχα κεελπνο? :humpleg:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απόλυτε ,η δικτατορία ξεκινά με άρματα στους δρόμους, ενώ  η επανάσταση ξεκινά από τον λαό στους δρόμους. :)
Και με τον Τάσο τον Κάκο,αρχηγό................ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656

Ιωάννη, μάλλον ζάκι θα ήτανε. Δεν υπάρχουν 20χρονες Ελληνίδες στο τρίγωνο και πέριξ, εκτός κι αν ήταν φοιτήτρια  :rockon:

[/quote]
Συνάδελφε δεν μίλησα για 20χρονο. Απλά είπα ότι ήταν κοντούλα ξανθούλα. Μια τέτοια, αν είναι προσεκτικά βαμμένη, μπορεί να περάσει για μικρή, του στυλ 25άρα, χωρίς να είναι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οπως εφυγα ευθεια την αριστοτελους στα φαναρια απενταντι αριστερη γωνια αριστ-κ την λοξος που τεμνεται πανω μας καματερου δεν θυμαμαι,μια με κοκκινα ψιλη αλλα ηταν γκραννυ
ακομα καλυτερα τυπε :grin:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.735
Πόντοι
3.656
Ραγάδες και κυτταρίτιδα σε αδύνατο σώμα υπάρχουν συνήθως μετά από υπερβολική απώλεια κιλών... Τώρα από τί προκλήθηκε αυτή...
Κατά δήλωσή της, έχει ένα μικρό παιδί. Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί σαν γνήσια ελλεεινίδα να ήθελε να με εκμεταλλευτεί συναισθηματικά, αμάρτησε τάχα για το παιδί της. Ξέχασα να αναφέρω ότι πριν φύγω μου πέταξε ότι θέλει μόνο 5 ευρώ για να γυρίσει σπίτι της. Εγώ δεν κατάλαβα το υπονοούμενο και της δήλωσα ότι είμαι πολύ γουρλής, κάνω καλό σεφτέ και θα έχει πολύ δουλειά μετά από μένα. Να δούμε ποιός κοροϊδεύει ποιόν. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κατά δήλωσή της, έχει ένα μικρό παιδί. Μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί σαν γνήσια ελλεεινίδα να ήθελε να με εκμεταλλευτεί συναισθηματικά, αμάρτησε τάχα για το παιδί της. Ξέχασα να αναφέρω ότι πριν φύγω μου πέταξε ότι θέλει μόνο 5 ευρώ για να γυρίσει σπίτι της. Εγώ δεν κατάλαβα το υπονοούμενο και της δήλωσα ότι είμαι πολύ γουρλής, κάνω καλό σεφτέ και θα έχει πολύ δουλειά μετά από μένα. Να δούμε ποιός κοροϊδεύει ποιόν. 
δικε μου δεν επρεπε να το πεις αυτο :S
μπορει να σου ζητουσε να της κανεις ποδαρικο στο σπιτι της :grin:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Ναι τσιγγανάκι ήταν :) Εδώ εσύ μου έχεις μαγαρίσει τον πλατωνικό μου έρωτα τη Μίμα και θες να βγεις κι από πάνω; :) Για λέγε ρε είναι καλή, να την τιμήσω; Από βυζάκι έχει καθόλου;

Όχι σαν της Μίμας, αλλά έχει. Όσον αφορά τις επιδόσεις, τίποτα ιδιαίτερο  :rolleyes:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
... ρε συνάδελφοι ...  της Μίμας έχει κρεμάσει πάρα πολύ...

Κρεμάσανε κιόλας; Ούτε 22 χρονών δεν είναι. Αλλά άμα βάλεις πόσα λιγούρικα χέρια της τα έχουνε ζουλήξει, τραβήξει, στρίψει, κατσιάσει (μην ακούς womanholic  :P), και πόσα πεινασμένα στόματα τα έχουνε δαγκάσει, γλύψει, ρουφήξει, φάει, λογικό είναι να έχουνε μια πτώση.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
... ρε συνάδελφοι ...  της Μίμας έχει κρεμάσει πάρα πολύ...

Κρεμάσανε κιόλας; Ούτε 22 χρονών δεν είναι. Αλλά άμα βάλεις πόσα λιγούρικα χέρια της τα έχουνε ζουλήξει, τραβήξει, στρίψει, κατσιάσει (μην ακούς womanholic  :P), και πόσα πεινασμένα στόματα τα έχουνε δαγκάσει, γλύψει, ρουφήξει, φάει, λογικό είναι να έχουνε μια πτώση.

Ρε δε γίνονται αυτά που λέτε... Αποκλείεται στα 20 της να τα είχε στητά και τώρα στα 22 να κρεμάσανε, μη λέτε μαλακίες... Το μόνο ενδεχόμενο που παίζει είναι να μικρύνανε επειδή αδυνάτισε, αλλά να κρέμασαν αποκλείεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom