Το έψαξες καλά,βλέπω............τυπε πλαιοτερα δεν τις ειχα σε εκτιμηση
αλλα οταν αρχισε ο παπαζολης να λεει για τουρκαλες το εψαξα το θεμα
και εχουν δυνατα μουνια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν θα ελεγα καλα τυπεΤο έψαξες καλά,βλέπω............
μια απλη ψαχτικη εκανα
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Συνάδελφε, υπάρχει ειδική σελίδα με τις ασιάτισσες, μπορείς εκεί να ανατρέξεις. Μπορώ να εγγυηθώ για την Γιούκι, είναι η ψηλότερη από όλες με πολύ πλατύ πρόσωπο και πραγματικά βυζιά, οι άλλες έχουν μεγάλες ρώγες και τίποτα παραπάνω. Τα κάνει όλα και προσπαθεί πολύ φιλότιμα να κερδίσει τα λεφτά της. Το σερβις που προσφέρει η μέση κινέζα, σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα στο δώσει καμία ελληνίδα, ακόμα κι αν είναι ερωτευμένη μαζί σου σε σημείο να κόβει φλέβες. Αν την παίρνεις συχνά και κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, θα σου δώσει πράγματα που δεν θα σου δώσει καμία άλλη φυλή. Δεν θα έχει πρώτο στόχο της να σε κλέψει, ή να σου πουλήσει αγαπητηλίκια με την ελπίδα να τη σπιτώσεις, όπως κινδυνεύεις από τις ανατολικοευρωπαίες.
Σωστό. Για Κινέζες συγκεκριμένα δεν έχω εμπειρία αλλά έχω από Ταϋλανδές.
Φτιάχτηκες με τις Τουρκάλες,όμως ψηλέ....... Όντως έχουν καλά μουνιά,στην πιάτσα δεν παίζει τίποτα πάντως.......δεν θα ελεγα καλα τυπε
μια απλη ψαχτικη εκανα
Ανεκαθεν βλεπω ωραιες, νεαρες κοπελες στην Αριστοτελους, κοντα Χαλκοκονδυλη
Σημερα ρωτησα τιμη και μου ειπε 30, μαζι με δωματιο... (τιμες Ζηνωνος, δηλαδη)
Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Προσωπικα, θα τα εσκαγα σιγουρα αν δεν ειχα το αγχος οτι ειναι πρεζακια ή συφιλιασμενες, ή σε κλικες με τυπους που ερχονται και σε κλεβουν στο δωματιο, ή οτιδηποτε αλλο συναφες
Γενικα, μου δημιουργει μεγαλες ανασφαλειες η φαση εκει περα
Εχει προσωπικη εμπειρια κανεις απο σας??
Ολα ειναι ρισκο !!! ;)Ανεκαθεν βλεπω ωραιες, νεαρες κοπελες στην Αριστοτελους, κοντα Χαλκοκονδυλη
Σημερα ρωτησα τιμη και μου ειπε 30, μαζι με δωματιο... (τιμες Ζηνωνος, δηλαδη)
Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Προσωπικα, θα τα εσκαγα σιγουρα αν δεν ειχα το αγχος οτι ειναι πρεζακια ή συφιλιασμενες, ή σε κλικες με τυπους που ερχονται και σε κλεβουν στο δωματιο, ή οτιδηποτε αλλο συναφες
Γενικα, μου δημιουργει μεγαλες ανασφαλειες η φαση εκει περα
Εχει προσωπικη εμπειρια κανεις απο σας??
Έχεις φάει πακέτο,ψηλέ?ή σε κλικες με τυπους που ερχονται και σε κλεβουν στο δωματιο,
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Παιδια το νου σας/μας με τις μαυριδερες αδυνατες κοντες του τριγώνου , φιλος τσιμπισε νοσημα αφροδ αλλα δεν ξερει απο ποια ( τακτικος πελατης σχεδον 1 φορα καθε μερα περναγε με το μηχανακι και εριχνε και ενα ) και μαλλον απο ξεκαποτη πιπα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Παιδια το νου σας/μας με τις μαυριδερες αδυνατες κοντες του τριγώνου , φιλος τσιμπισε νοσημα αφροδ αλλα δεν ξερει απο ποια ( τακτικος πελατης σχεδον 1 φορα καθε μερα περναγε με το μηχανακι και εριχνε και ενα ) και μαλλον απο ξεκαποτη πιπα
Κ αυτος βλενορροια απο ακα πιπα ?
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Βόλτα σήμερα απ' τη γνωστή διαδρομή πολύ νωρίς, κατά τις 21:30 - 22:00 και μάλλον ήταν κι η τελευταία μου για φέτος καθώς χειμώνιασε και ντύθηκαν και δεν έχει πια πλάκα. Παραδόξως απόψε έπαιζαν καλά μουνιά. Στο "Lito" κανα δυο μαυρούλες όνειρο. Μία ξανθιά με καλό σώμα και μαλλί μέχρι τους ώμους με τις μπουτάρες έξω (έχουμε κάνει λόγο για πολλές ξανθιές εκεί απ' έξω τον τελευταίο καιρό και πλέον έχω μπερδευτεί, πάντως δεν κάνω λόγο για την πολύ αδύνατη, αυτή καθόταν παραπάνω στη γωνία). Έξω απ' το Elyssium μία πολύ ωραία ξανθιά γκόμενα με το μαλλί μέχρι τους ώμους, υπέροχο πρόσωπο και καλό σώμα όπως μου φάνηκε, ξέρουμε κάτι γι' αυτή; Ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα σε σχέση με τα υπόλοιπα μπάζα. Στην ακριβώς απέναντι γωνία (στην Καματερού) τουλάχιστον 3 έκαναν πιάτσα (είχα καιρό να δω τόσες εκεί) αλλά δεν είχα οπτική επαφή γιατί πέρασα με το αμάξι απ' την Αριστοτέλους και το Elyssium. Στη Σωκράτους μερικά πολύ ωραία ζάκια, για τους κασκαντέρ...
Ενδιαφέρον...................Έξω απ' το Elyssium μία πολύ ωραία ξανθιά γκόμενα με το μαλλί μέχρι τους ώμους, υπέροχο πρόσωπο και καλό σώμα όπως μου φάνηκε, ξέρουμε κάτι γι' αυτή; Ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα σε σχέση με τα υπόλοιπα μπάζα.
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
................................. και μαλλον απο ξεκαποτη πιπα
μ@λ@κί@......Επρεπε να παιρνει και κωλο ακάποτα...
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...ποιες ειν αυτες οι μαυριδερες κοντες αδυνατες ? τι εθνικοτητος ειναι ? για να σωσουμε καναν ανθρωπο δηλαδη...Παιδια το νου σας/μας με τις μαυριδερες αδυνατες κοντες του τριγώνου , φιλος τσιμπισε νοσημα αφροδ αλλα δεν ξερει απο ποια ( τακτικος πελατης σχεδον 1 φορα καθε μερα περναγε με το μηχανακι και εριχνε και ενα ) και μαλλον απο ξεκαποτη πιπα
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Νομίζω ότι αυτή η θέση ακριβώς, (ότι αυτό που συνεβει σε κάποιον άλλο δεν συμβαίνει σε μένα), επιβεβαιώνει τη "σκέψη" με το κάτω κεφάλι!Αμα πηγαινε ακαποτος σε αυτες τις βρωμιαρες καλα να παθει...Πρεπει νσ υπαρχει κ λιγο μυαλο,στο πανω κεφαλι για αν πηγαινεις με το κατω ο θανατος ειναι βεβαιος...
το νου σου
Επιβεβαιωνω πως Κυριακη μεσημερι (χτες) ειδα κατα τις 3 στο κλειστο περιπτερο της Χαλκοκονδυλη, ξανθουλα πανεμορφη να καθεται και να περιμενει. Απιστευτο μωρο, τη σκεφτομαι απο χτες. Δεν μπορουσα να σταματησω και να ρωτησω...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495