Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Συνάδελφε, υπάρχει ειδική σελίδα με τις ασιάτισσες, μπορείς εκεί να ανατρέξεις. Μπορώ να εγγυηθώ για την Γιούκι, είναι η ψηλότερη από όλες με πολύ πλατύ πρόσωπο και πραγματικά βυζιά, οι άλλες έχουν μεγάλες ρώγες και τίποτα παραπάνω. Τα κάνει όλα και προσπαθεί πολύ φιλότιμα να κερδίσει τα λεφτά της. Το σερβις που προσφέρει η μέση κινέζα, σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα στο δώσει καμία ελληνίδα, ακόμα κι αν είναι ερωτευμένη μαζί σου σε σημείο να κόβει φλέβες. Αν την παίρνεις συχνά και κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, θα σου δώσει πράγματα που δεν θα σου δώσει καμία άλλη φυλή. Δεν θα έχει πρώτο στόχο της να σε κλέψει, ή να σου πουλήσει αγαπητηλίκια με την ελπίδα να τη σπιτώσεις, όπως κινδυνεύεις από τις ανατολικοευρωπαίες.

Σωστό. Για Κινέζες συγκεκριμένα δεν έχω εμπειρία αλλά έχω από Ταϋλανδές.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ανεκαθεν βλεπω ωραιες, νεαρες κοπελες στην Αριστοτελους, κοντα Χαλκοκονδυλη
Σημερα ρωτησα τιμη και μου ειπε 30, μαζι με δωματιο... (τιμες Ζηνωνος, δηλαδη)
Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Προσωπικα, θα τα εσκαγα σιγουρα αν δεν ειχα το αγχος οτι ειναι πρεζακια ή συφιλιασμενες, ή σε κλικες με τυπους που ερχονται και σε κλεβουν στο δωματιο, ή οτιδηποτε αλλο συναφες
Γενικα, μου δημιουργει μεγαλες ανασφαλειες η φαση εκει περα

Εχει προσωπικη εμπειρια κανεις απο σας??

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ανεκαθεν βλεπω ωραιες, νεαρες κοπελες στην Αριστοτελους, κοντα Χαλκοκονδυλη
Σημερα ρωτησα τιμη και μου ειπε 30, μαζι με δωματιο... (τιμες Ζηνωνος, δηλαδη)
Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο. Προσωπικα, θα τα εσκαγα σιγουρα αν δεν ειχα το αγχος οτι ειναι πρεζακια ή συφιλιασμενες, ή σε κλικες με τυπους που ερχονται και σε κλεβουν στο δωματιο, ή οτιδηποτε αλλο συναφες
Γενικα, μου δημιουργει μεγαλες ανασφαλειες η φαση εκει περα

Εχει προσωπικη εμπειρια κανεις απο σας??
Ολα ειναι ρισκο !!!  ;)

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Παιδια το νου σας/μας με τις μαυριδερες αδυνατες κοντες του τριγώνου , φιλος τσιμπισε νοσημα αφροδ αλλα δεν ξερει απο ποια ( τακτικος πελατης σχεδον 1 φορα καθε μερα περναγε με το μηχανακι και εριχνε και ενα ) και μαλλον απο ξεκαποτη πιπα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδια το νου σας/μας με τις μαυριδερες αδυνατες κοντες του τριγώνου , φιλος τσιμπισε νοσημα αφροδ αλλα δεν ξερει απο ποια ( τακτικος πελατης σχεδον 1 φορα καθε μερα περναγε με το μηχανακι και εριχνε και ενα ) και μαλλον απο ξεκαποτη πιπα
zaimis.jpg

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Κ αυτος βλενορροια απο ακα πιπα ?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ξερουμε καμια ρουμανοτσιγγανουλα που να τα κανει ολα και να ειναι ηρεμη στο  :knockinb: αν ναι που ακριβος κανει πιατσα...Ευχαρηστω  :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Βόλτα σήμερα απ' τη γνωστή διαδρομή πολύ νωρίς, κατά τις 21:30 - 22:00 και μάλλον ήταν κι η τελευταία μου για φέτος καθώς χειμώνιασε και ντύθηκαν και δεν έχει πια πλάκα. Παραδόξως απόψε έπαιζαν καλά μουνιά. Στο "Lito" κανα δυο μαυρούλες όνειρο. Μία ξανθιά με καλό σώμα και μαλλί μέχρι τους ώμους με τις μπουτάρες έξω (έχουμε κάνει λόγο για πολλές ξανθιές εκεί απ' έξω τον τελευταίο καιρό και πλέον έχω μπερδευτεί, πάντως δεν κάνω λόγο για την πολύ αδύνατη, αυτή καθόταν παραπάνω στη γωνία). Έξω απ' το Elyssium μία πολύ ωραία ξανθιά γκόμενα με το μαλλί μέχρι τους ώμους, υπέροχο πρόσωπο και καλό σώμα όπως μου φάνηκε, ξέρουμε κάτι γι' αυτή; Ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα σε σχέση με τα υπόλοιπα μπάζα. Στην ακριβώς απέναντι γωνία (στην Καματερού) τουλάχιστον 3 έκαναν πιάτσα (είχα καιρό να δω τόσες εκεί) αλλά δεν είχα οπτική επαφή γιατί πέρασα με το αμάξι απ' την Αριστοτέλους και το Elyssium. Στη Σωκράτους μερικά πολύ ωραία ζάκια, για τους κασκαντέρ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έξω απ' το Elyssium μία πολύ ωραία ξανθιά γκόμενα με το μαλλί μέχρι τους ώμους, υπέροχο πρόσωπο και καλό σώμα όπως μου φάνηκε, ξέρουμε κάτι γι' αυτή; Ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα σε σχέση με τα υπόλοιπα μπάζα.
Ενδιαφέρον................... :thumbsup:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Προσοχη συναγωνιστες του πεζοδρομιου ...............................................

Κατά τα λεγόμενα πάρα πάνω ,έσκασε στη πιάτσα μικρόβιο, και τα πράματα έσφιξαν!

Το νου σας!!!!

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...ποιες ειν αυτες οι μαυριδερες κοντες αδυνατες ? τι εθνικοτητος ειναι ? για να σωσουμε καναν ανθρωπο δηλαδη...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αμα πηγαινε ακαποτος σε αυτες τις βρωμιαρες καλα να παθει...Πρεπει νσ υπαρχει κ λιγο μυαλο,στο πανω κεφαλι για αν πηγαινεις με το κατω ο θανατος ειναι βεβαιος...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αμα πηγαινε ακαποτος σε αυτες τις βρωμιαρες καλα να παθει...Πρεπει νσ υπαρχει κ λιγο μυαλο,στο πανω κεφαλι για αν πηγαινεις με το κατω ο θανατος ειναι βεβαιος...
Νομίζω ότι αυτή η θέση ακριβώς, (ότι αυτό που συνεβει σε κάποιον άλλο δεν συμβαίνει σε μένα), επιβεβαιώνει  τη "σκέψη" με το κάτω κεφάλι!

το νου σου

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Επιβεβαιωνω πως Κυριακη μεσημερι (χτες) ειδα κατα τις 3 στο κλειστο περιπτερο της Χαλκοκονδυλη, ξανθουλα πανεμορφη να καθεται και να περιμενει. Απιστευτο μωρο, τη σκεφτομαι απο χτες. Δεν μπορουσα να σταματησω και να ρωτησω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom