cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
...ποιες ειν αυτες οι μαυριδερες κοντες αδυνατες ? τι εθνικοτητος ειναι ? για να σωσουμε καναν ανθρωπο δηλαδη...
Ρουμανοτσιγγανογυφτακια
...ποιες ειν αυτες οι μαυριδερες κοντες αδυνατες ? τι εθνικοτητος ειναι ? για να σωσουμε καναν ανθρωπο δηλαδη...
Πέρασα πριν από λίγο από Σόλωνος μετά από ποτάκι στο Κολωνάκι και είδα 2 τεμάχια.
Η πρώτη ήταν ξανθιά με σπασμένο πρόσωπο και μου φάνηκε ψιλομεγάλη σε ηλικία ενώ η δεύτερη ήταν μια μελαχρινή ψιλή πιτσιρίκα,συμπαθητική μπορώ να πω.
τωρα δν ειμαι απολυτα σιγουρος συναγωνιστη πια μπορει να ειδες ,παντως χαρακτηριστικα ξανθια καλο σωμα κ πεταγμα τις μπουταρες εξω ειναι η καρμεν...Βόλτα σήμερα απ' τη γνωστή διαδρομή πολύ νωρίς, κατά τις 21:30 - 22:00 και μάλλον ήταν κι η τελευταία μου για φέτος καθώς χειμώνιασε και ντύθηκαν και δεν έχει πια πλάκα. Παραδόξως απόψε έπαιζαν καλά μουνιά. Στο "Lito" κανα δυο μαυρούλες όνειρο. Μία ξανθιά με καλό σώμα και μαλλί μέχρι τους ώμους με τις μπουτάρες έξω (έχουμε κάνει λόγο για πολλές ξανθιές εκεί απ' έξω τον τελευταίο καιρό και πλέον έχω μπερδευτεί, πάντως δεν κάνω λόγο για την πολύ αδύνατη, αυτή καθόταν παραπάνω στη γωνία). Έξω απ' το Elyssium μία πολύ ωραία ξανθιά γκόμενα με το μαλλί μέχρι τους ώμους, υπέροχο πρόσωπο και καλό σώμα όπως μου φάνηκε, ξέρουμε κάτι γι' αυτή; Ξεχώριζε σαν τη μύγα μες το γάλα σε σχέση με τα υπόλοιπα μπάζα. Στην ακριβώς απέναντι γωνία (στην Καματερού) τουλάχιστον 3 έκαναν πιάτσα (είχα καιρό να δω τόσες εκεί) αλλά δεν είχα οπτική επαφή γιατί πέρασα με το αμάξι απ' την Αριστοτέλους και το Elyssium. Στη Σωκράτους μερικά πολύ ωραία ζάκια, για τους κασκαντέρ...
το εχεις σκισει στο πουτσο το μικρο γκανακι ευγε φιλτατε συναγωνιστηΤώρα επέστρεψα από "αμαρτωλό τρίγωνο"....κάτι καλά είχε σήμερα! Είδα την ξανθιά που λέτε,αλλά δεν την πήρα...ούτε ρώτησα τι & πως....!!! Αυτό,γιατί είδα το μικρό μαυράκι Άννα...από Γκάνα.... Το πήρα 2η φορά,πολύ καύλα το μικρό.....20+10€ κλασικά... Να πω ότι δεν είχε καθόλου ζάκια.... 8:30 που πέρασα,πράγμα πολύ περίεργο.....όπως ότι είχε καμιά 10ριά μαύρες...... Α,να πω ότι η έγκυος...πλέον δεν παίζεται με τίποτα!!! Η κοιλιά είναι έτοιμη να σκάσει,πραγματικά...δεν λυπάται αυτό που κουβαλάει μέσα της??? Έλεος.................
Ξεροχύνω...... ...για μικρό Γκανα-κι,Άννα....με θυμόταν κ'έτσι ψηλέ μου............το εχεις σκισει στο πουτσο το μικρο γκανακι ευγε φιλτατε συναγωνιστη
ε βεβαια σιγα μην ξεχναγε,κ απο σημερα ακομα περισσοτερο,ελλυσιουμ κλασσικα?Ξεροχύνω...... ...για μικρό Γκανα-κι,Άννα....με θυμόταν κ'έτσι ψηλέ μου............
Αν παίζουν φράγκα.................ε βεβαια σιγα μην ξεχναγε,κ απο σημερα ακομα περισσοτερο,ελλυσιουμ κλασσικα?
"Το πήρα 2η φορά,πολύ καύλα το μικρό.....20+10€ κλασικά... Να πω ότι δεν είχε καθόλου ζάκια.... 8:30 που πέρασα,πράγμα πολύ περίεργο.....όπως ότι είχε καμιά 10ριά μαύρες (απέναντι από Ελύσιουμ)" ......Σε ποιο σημείο το πέτυχες το μικρό φίλε και τι ώρα;
Επιβεβαιωνω πως Κυριακη μεσημερι (χτες) ειδα κατα τις 3 στο κλειστο περιπτερο της Χαλκοκονδυλη, ξανθουλα πανεμορφη να καθεται και να περιμενει. Απιστευτο μωρο, τη σκεφτομαι απο χτες. Δεν μπορουσα να σταματησω και να ρωτησω...
Τώρα επέστρεψα από "αμαρτωλό τρίγωνο"....κάτι καλά είχε σήμερα! Είδα την ξανθιά που λέτε,αλλά δεν την πήρα...ούτε ρώτησα τι & πως....!!! Αυτό,γιατί είδα το μικρό μαυράκι Άννα...από Γκάνα.... Το πήρα 2η φορά,πολύ καύλα το μικρό.....20+10€ κλασικά... Να πω ότι δεν είχε καθόλου ζάκια.... 8:30 που πέρασα,πράγμα πολύ περίεργο.....όπως ότι είχε καμιά 10ριά μαύρες...... Α,να πω ότι η έγκυος...πλέον δεν παίζεται με τίποτα!!! Η κοιλιά είναι έτοιμη να σκάσει,πραγματικά...δεν λυπάται αυτό που κουβαλάει μέσα της??? Έλεος.................
Τι ώρα πέρασες.........???Κόψε κάτι...
Εχθές ήταν ωραία............καμία σχέση...απογευμα στο τριγωνο παντου μπατσαρια και λιγα τεμαχια
2-3 μαυρες
καμια 10αρια πρεζακια,μικρες και μιλφ
η ξανθια σικατη ουκρανη με το μαλλι 80ς και κανα δυο ακομα γρανια
φτωχο το τοπιο :-
καταραμενη η λοβερδομερα που αρχισαν οι διωγμοι τυπεΕχθές ήταν ωραία............καμία σχέση...
Και ο Καμίνης...με τις "καμινιές" του..................καταραμενη η λοβερδομερα που αρχισαν οι διωγμοι τυπε
...νεκρα και χτες στο τριγωνο ,λιγα πραγματα ,κατι χοντροκωλες και η γνωστη ξανθια βουλγαρα μιλφ που στεκεται στην εισοδο μιας πολυκατοικιας εκει σιμα στο κριστιανα ,και ενα ψηλο τραβελι στη γωνια ...Πέρασμα πριν από λίγο από Σόλωνος.
Ήταν πάλι η ξανθιά με το σπασμένο πρόσωπο,λίγο πιο κάτω ήταν ένα μπάζο και χαμηλά στην Σόλωνος ήταν άλλα 2 τεμάχια.
Μια μελαχρινή μοντελέ πάνω στα πορνοτάκουνα της με τις μπουτάρες έξω και μια άλλη την οποία δεν θυμάμαι διότι η μελαχρινή
με κάβλωσε άσχημα
Ίσως και να ήταν η ίδια που είχα δει πριν κάποιες μέρες άλλα συγχωρέστε με διότι με τέτοια μπουτάκια δεν πολυασχολήθηκα με το πρόσωπο
Να αναφέρω για όσους συναγωνιστές ψάχνουν μαυράκια ότι στο τέλος της Πατησίων είχε αρκετές ενώ είχε και κάτι λίγες στην Λιοσίων
πριν το ΚΤΕΛ για όσους ξέρουν