Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
...και χτες το βραδυ τα ιδια χαλια στο τριγωνο της πιατσας ,κατι χοντρες, κατι τελειωμενες ,κατι ναυαγια, θα κοψω τις βολτες μου φαινεται ,πολλη μιζερια τυποι...
Μαυρούλες δεν είχε ψηλέ....???

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Είπε εκεί ένα όνομα........μπορεί να ήταν και αυτό,δεν το συγκράτησα καθόλου! Πάντως για μαύρη (κλασικά δεν έβγαλε σουτιέν),καλή ήταν....ήθελε να της τρίβω την κλειτορίδα (μου τράβαγε το χέρι και το έβαζε στο μουνί της)....... :crazy:
ε τοτε δεν ητανε αυτη που λεω :cheesy: εμενα μου ειχε πει λιζα ενα πιτσιρικι για πολυ  :cum: το οποιο δεν ειχε τετοια δεν βγαζω σουτιεν και τα σχετικα,μου το εβγαλε,εβγαλε εξω τα βυζακια της :tits: κ απλα μου ειπε οχι φιλακια,,,λες κ εγω θα αρχιζα να την περναω βερνικι στο σωμα της με την γλωσσα μου :headbang:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ε τοτε δεν ητανε αυτη που λεω :cheesy: εμενα μου ειχε πει λιζα ενα πιτσιρικι για πολυ  :cum: το οποιο δεν ειχε τετοια δεν βγαζω σουτιεν και τα σχετικα,μου το εβγαλε,εβγαλε εξω τα βυζακια της :tits: κ απλα μου ειπε οχι φιλακια,,,λες κ εγω θα αρχιζα να την περναω βερνικι στο σωμα της με την γλωσσα μου :headbang:
Δεν ήταν σαν τα άλλα μαυράκια........ Μίλαγε μόνο Αγγλικά και ενώ στην αρχή έκανε τα κλασικά (είχε γυρίσει το κεφάλι,με κλειστά μάτια)....όσο πέρναγε η ώρα άρχισε να γουστάρει και έφτασε το πρόσωπο της σχεδόν σε επαφή με το δικό μου.... Μετά στο πισωκολλητό,όπως είπα πριν......αν το δω πάλι θα το σκίσω.............. :bigdick: :crazy:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Σε ποιο σημείο το είδες το μικρό συναγωνίστη;

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Καποδιστρίου φίλε μπιλ;

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πέρασα πριν από λίγο από Σόλωνος μετά από ποτάκι στο Κολωνάκι και είδα 2 τεμάχια.
Η πρώτη ήταν ξανθιά με σπασμένο πρόσωπο και μου φάνηκε ψιλομεγάλη σε ηλικία ενώ η δεύτερη ήταν μια μελαχρινή ψιλή πιτσιρίκα,συμπαθητική μπορώ να πω. :sunglasses:

gkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
καλημερα σε ολους,
αυτες οι μιλφοκινεζες...ιδιαιτερα μια πιο ψηλη
ποθ αραζουν σωκρατους συνηθως
στο μαγαζι με τα κινητα η απεναντι τελευταια...
εχει καποιος φιλος δοκιμασει...λενε τιποτα απο σερβις?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
...και χτες το βραδυ τα ιδια χαλια στο τριγωνο της πιατσας ,κατι χοντρες, κατι τελειωμενες ,κατι ναυαγια, θα κοψω τις βολτες μου φαινεται ,πολλη μιζερια τυποι...

Επιβεβαιώνω για χθες. Μόνο μια συμπαθητική έξω απ' το Elyssium κάτω από 30 όπως την έκοψα. Όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Μαυρούλες δεν είχε ψηλέ....???

...μαυρουλες καμμια, εξαφανιζολ...

Αναληθές. Υπήρχαν οι γνωστές 4-5 στην Καποδιστρίου, τουλάχιστον κατά τις 3:00 που πέρασα με το αμάξι. Βέβαια λίγο αργότερα όπου πήγα μπουρδελότσαρκα στο Μεταξουργείο (μετά από ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ) διαπίστωσα ότι όποιος θέλει αξιόλογη μαύρη μάλλον στα εκεί μπουρδελάκια πρέπει να απευθυνθεί, απ' τη στιγμή μάλιστα που έκλεισε το "μαγαζί" ελευθέρας βοσκής της Σωκράτους που είχε τη μεγαλύτερη ποιότητα και ποικιλία...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Πέρασα πριν από λίγο από Σόλωνος μετά από ποτάκι στο Κολωνάκι και είδα 2 τεμάχια.
Η πρώτη ήταν ξανθιά με σπασμένο πρόσωπο και μου φάνηκε ψιλομεγάλη σε ηλικία ενώ η δεύτερη ήταν μια μελαχρινή ψιλή πιτσιρίκα,συμπαθητική μπορώ να πω. :sunglasses:

Σε ποιο ύψος της Σόλωνος ήταν αυτή; Πέρασα χθες βράδυ και δεν την παρατήρησα... Την ξανθιά mature είδα και μια παχουλούλα μελαχροινή που την έχω ξαναδεί εκεί. Καθιστή η τελευταία αλλά δε νομίζω ότι αν σηκωνόταν θα ήταν ψηλή...

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σε ποιο ύψος της Σόλωνος ήταν αυτή; Πέρασα χθες βράδυ και δεν την παρατήρησα... Την ξανθιά mature είδα και μια παχουλούλα μελαχροινή που την έχω ξαναδεί εκεί. Καθιστή η τελευταία αλλά δε νομίζω ότι αν σηκωνόταν θα ήταν ψηλή...
Χαμηλά στην Σόλωνος την είδα και ήταν όρθια.Παχουλούλα πάντως δεν μου φάνηκε σε καμία περίπτωση.
Η ξανθιά mature που λες καθόταν πιο πάνω και είχε μοστράρει τα μπούτια της. :sunglasses:

Επισκέπτης
Καλησπέρα!...καμια Τουρκάλα υπάρχει σε καμια πιάτσα ?..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
καλημερα σε ολους,
αυτες οι μιλφοκινεζες...ιδιαιτερα μια πιο ψηλη
ποθ αραζουν σωκρατους συνηθως
στο μαγαζι με τα κινητα η απεναντι τελευταια...
εχει καποιος φιλος δοκιμασει...λενε τιποτα απο σερβις?
Συνάδελφε, υπάρχει ειδική σελίδα με τις ασιάτισσες, μπορείς εκεί να ανατρέξεις. Μπορώ να εγγυηθώ για την Γιούκι, είναι η ψηλότερη από όλες με πολύ πλατύ πρόσωπο και πραγματικά βυζιά, οι άλλες έχουν μεγάλες ρώγες και τίποτα παραπάνω. Τα κάνει όλα και προσπαθεί πολύ φιλότιμα να κερδίσει τα λεφτά της. Το σερβις που προσφέρει η μέση κινέζα, σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα στο δώσει καμία ελληνίδα, ακόμα κι αν είναι ερωτευμένη μαζί σου σε σημείο να κόβει φλέβες. Αν την παίρνεις συχνά και κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, θα σου δώσει πράγματα που δεν θα σου δώσει καμία άλλη φυλή. Δεν θα έχει πρώτο στόχο της να σε κλέψει, ή να σου πουλήσει αγαπητηλίκια με την ελπίδα να τη σπιτώσεις, όπως κινδυνεύεις από τις ανατολικοευρωπαίες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Συνάδελφε, δεν πρόσεξες ότι λίγο πριν είχα γράψει ότι στο φανάρι της Χαλκοκονδύλη μπάνισα ένα ψηλό μελαχρινό, μεγάλα βυζιά, τατουάζ στη μέση λίγο πριν την κωλοχαράδρα, μαύρο καρέ μαλλί, μαύρα μάτια και στυλ αγριογκόμενας. Δήλωσε Ιλάρα από Τουρκία και με 20ευρώ τα έκανε όλα. Όμως, επειδή δεν πρέπει να τρώμε κουτόχορτο, έγραψα σαφώς κατά δήλωσή της. Δεν θα μου φαινότανε παράξενο να είναι ας πούμε βουλγαροτσιγγάνα, που δηλώνει τουρκάλα για να φανεί διαφορετικιά από τις άλλες ομοεθνείς της. Νιγηριανές δηλώνουν από τη Τζαμάικα, όπως έχουν γράψει στη σελίδα με τις μαύρες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι τυπε
η χαντισε
και σε περιμενει :grin:
HADISE~1.JPG

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
...τοσο ωραιες ειν' οι τουρκαλες τυπε...?
τυπε πλαιοτερα δεν τις ειχα σε εκτιμηση
αλλα οταν αρχισε ο παπαζολης να λεει για τουρκαλες το εψαξα το θεμα
και εχουν δυνατα μουνια :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom