Μαυρούλες δεν είχε ψηλέ....???...και χτες το βραδυ τα ιδια χαλια στο τριγωνο της πιατσας ,κατι χοντρες, κατι τελειωμενες ,κατι ναυαγια, θα κοψω τις βολτες μου φαινεται ,πολλη μιζερια τυποι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...μαυρουλες καμμια, εξαφανιζολ...Μαυρούλες δεν είχε ψηλέ....???
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ε τοτε δεν ητανε αυτη που λεω εμενα μου ειχε πει λιζα ενα πιτσιρικι για πολυ το οποιο δεν ειχε τετοια δεν βγαζω σουτιεν και τα σχετικα,μου το εβγαλε,εβγαλε εξω τα βυζακια της κ απλα μου ειπε οχι φιλακια,,,λες κ εγω θα αρχιζα να την περναω βερνικι στο σωμα της με την γλωσσα μουΕίπε εκεί ένα όνομα........μπορεί να ήταν και αυτό,δεν το συγκράτησα καθόλου! Πάντως για μαύρη (κλασικά δεν έβγαλε σουτιέν),καλή ήταν....ήθελε να της τρίβω την κλειτορίδα (μου τράβαγε το χέρι και το έβαζε στο μουνί της).......
Δεν ήταν σαν τα άλλα μαυράκια........ Μίλαγε μόνο Αγγλικά και ενώ στην αρχή έκανε τα κλασικά (είχε γυρίσει το κεφάλι,με κλειστά μάτια)....όσο πέρναγε η ώρα άρχισε να γουστάρει και έφτασε το πρόσωπο της σχεδόν σε επαφή με το δικό μου.... Μετά στο πισωκολλητό,όπως είπα πριν......αν το δω πάλι θα το σκίσω..............ε τοτε δεν ητανε αυτη που λεω εμενα μου ειχε πει λιζα ενα πιτσιρικι για πολυ το οποιο δεν ειχε τετοια δεν βγαζω σουτιεν και τα σχετικα,μου το εβγαλε,εβγαλε εξω τα βυζακια της κ απλα μου ειπε οχι φιλακια,,,λες κ εγω θα αρχιζα να την περναω βερνικι στο σωμα της με την γλωσσα μου
2-3 είναι τα μικρά μαυράκια.....όλα εκεί,γύρω-γύρω...............Σε ποιο σημείο το είδες το μικρό συναγωνίστη;
Ναι...............Καποδιστρίου φίλε μπιλ;
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πέρασα πριν από λίγο από Σόλωνος μετά από ποτάκι στο Κολωνάκι και είδα 2 τεμάχια.
Η πρώτη ήταν ξανθιά με σπασμένο πρόσωπο και μου φάνηκε ψιλομεγάλη σε ηλικία ενώ η δεύτερη ήταν μια μελαχρινή ψιλή πιτσιρίκα,συμπαθητική μπορώ να πω.
Η πρώτη ήταν ξανθιά με σπασμένο πρόσωπο και μου φάνηκε ψιλομεγάλη σε ηλικία ενώ η δεύτερη ήταν μια μελαχρινή ψιλή πιτσιρίκα,συμπαθητική μπορώ να πω.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
...και χτες το βραδυ τα ιδια χαλια στο τριγωνο της πιατσας ,κατι χοντρες, κατι τελειωμενες ,κατι ναυαγια, θα κοψω τις βολτες μου φαινεται ,πολλη μιζερια τυποι...
Επιβεβαιώνω για χθες. Μόνο μια συμπαθητική έξω απ' το Elyssium κάτω από 30 όπως την έκοψα. Όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Μαυρούλες δεν είχε ψηλέ....???
...μαυρουλες καμμια, εξαφανιζολ...
Αναληθές. Υπήρχαν οι γνωστές 4-5 στην Καποδιστρίου, τουλάχιστον κατά τις 3:00 που πέρασα με το αμάξι. Βέβαια λίγο αργότερα όπου πήγα μπουρδελότσαρκα στο Μεταξουργείο (μετά από ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ) διαπίστωσα ότι όποιος θέλει αξιόλογη μαύρη μάλλον στα εκεί μπουρδελάκια πρέπει να απευθυνθεί, απ' τη στιγμή μάλιστα που έκλεισε το "μαγαζί" ελευθέρας βοσκής της Σωκράτους που είχε τη μεγαλύτερη ποιότητα και ποικιλία...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Πέρασα πριν από λίγο από Σόλωνος μετά από ποτάκι στο Κολωνάκι και είδα 2 τεμάχια.
Σε ποιο ύψος της Σόλωνος ήταν αυτή; Πέρασα χθες βράδυ και δεν την παρατήρησα... Την ξανθιά mature είδα και μια παχουλούλα μελαχροινή που την έχω ξαναδεί εκεί. Καθιστή η τελευταία αλλά δε νομίζω ότι αν σηκωνόταν θα ήταν ψηλή...
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χαμηλά στην Σόλωνος την είδα και ήταν όρθια.Παχουλούλα πάντως δεν μου φάνηκε σε καμία περίπτωση.Σε ποιο ύψος της Σόλωνος ήταν αυτή; Πέρασα χθες βράδυ και δεν την παρατήρησα... Την ξανθιά mature είδα και μια παχουλούλα μελαχροινή που την έχω ξαναδεί εκεί. Καθιστή η τελευταία αλλά δε νομίζω ότι αν σηκωνόταν θα ήταν ψηλή...
Η ξανθιά mature που λες καθόταν πιο πάνω και είχε μοστράρει τα μπούτια της.
Επισκέπτης
Καλησπέρα!...καμια Τουρκάλα υπάρχει σε καμια πιάτσα ?..
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Συνάδελφε, υπάρχει ειδική σελίδα με τις ασιάτισσες, μπορείς εκεί να ανατρέξεις. Μπορώ να εγγυηθώ για την Γιούκι, είναι η ψηλότερη από όλες με πολύ πλατύ πρόσωπο και πραγματικά βυζιά, οι άλλες έχουν μεγάλες ρώγες και τίποτα παραπάνω. Τα κάνει όλα και προσπαθεί πολύ φιλότιμα να κερδίσει τα λεφτά της. Το σερβις που προσφέρει η μέση κινέζα, σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα στο δώσει καμία ελληνίδα, ακόμα κι αν είναι ερωτευμένη μαζί σου σε σημείο να κόβει φλέβες. Αν την παίρνεις συχνά και κερδίσεις την εμπιστοσύνη της, θα σου δώσει πράγματα που δεν θα σου δώσει καμία άλλη φυλή. Δεν θα έχει πρώτο στόχο της να σε κλέψει, ή να σου πουλήσει αγαπητηλίκια με την ελπίδα να τη σπιτώσεις, όπως κινδυνεύεις από τις ανατολικοευρωπαίες.καλημερα σε ολους,
αυτες οι μιλφοκινεζες...ιδιαιτερα μια πιο ψηλη
ποθ αραζουν σωκρατους συνηθως
στο μαγαζι με τα κινητα η απεναντι τελευταια...
εχει καποιος φιλος δοκιμασει...λενε τιποτα απο σερβις?
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Συνάδελφε, δεν πρόσεξες ότι λίγο πριν είχα γράψει ότι στο φανάρι της Χαλκοκονδύλη μπάνισα ένα ψηλό μελαχρινό, μεγάλα βυζιά, τατουάζ στη μέση λίγο πριν την κωλοχαράδρα, μαύρο καρέ μαλλί, μαύρα μάτια και στυλ αγριογκόμενας. Δήλωσε Ιλάρα από Τουρκία και με 20ευρώ τα έκανε όλα. Όμως, επειδή δεν πρέπει να τρώμε κουτόχορτο, έγραψα σαφώς κατά δήλωσή της. Δεν θα μου φαινότανε παράξενο να είναι ας πούμε βουλγαροτσιγγάνα, που δηλώνει τουρκάλα για να φανεί διαφορετικιά από τις άλλες ομοεθνείς της. Νιγηριανές δηλώνουν από τη Τζαμάικα, όπως έχουν γράψει στη σελίδα με τις μαύρες.Καλησπέρα!...καμια Τουρκάλα υπάρχει σε καμια πιάτσα ?..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι τυπεΚαλησπέρα!...καμια Τουρκάλα υπάρχει σε καμια πιάτσα ?..
η χαντισε
και σε περιμενει
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...τοσο ωραιες ειν' οι τουρκαλες τυπε...?ναι τυπε
η χαντισε
και σε περιμενει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε πλαιοτερα δεν τις ειχα σε εκτιμηση...τοσο ωραιες ειν' οι τουρκαλες τυπε...?
αλλα οταν αρχισε ο παπαζολης να λεει για τουρκαλες το εψαξα το θεμα
και εχουν δυνατα μουνια
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K