anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 506
Τι ωρα την Βρισκεις .....??????
...Κατά τις 8 την πήρα...
Τι ωρα την Βρισκεις .....??????
κ εγω περασα πεταχτα χτες κατα τισ μια κ' κατι ομολογω πως δεν την ειδα...μαλλον θα σφυροκοπαγες συναγωνιστη,,μονο το βρωμομουνο την καρμεν πετυχα παλι ντυμενη στα μαυρα κ με γυαλισμενες τις μπουταρες της ;)Βραδυνή ταχύτατη βόλτα 1:00 το βράδυ ,τρίγωνο Βερμούδων Χαλκοκονδύλη παίρνω μάτι βυζαρού μελαχρινή .........
χειρόφρενα,αγκυρες ,Ελενα λέει ρουμάνα ,συνεννόηση εσπεράντο ........
Ανεβαίνουμε στο ανακαινισμένο χοτέλι ,βυζάρα φυσική 4 ενισχυμένο ,γύρω στα τριάντα ,λούκ Κλεοπάτρα ,αλλαγή πισωκολλητό ,απο πάνω με παίξιμο βυζάρας κ τελείωμα με τα πόδια στον ωμο .Κόστος 20 +10 το χίλτον ,25 λεπτά με λίγο κράξιμο απο την κοπέλα για αλλαγή στάσεων . Θα ξαναπάω .........αν την ξαναπετύχω .......Κορυφή !
Τελικά η περιγραφή μου δεν ήταν πλήρης, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία άλλη με αυτή την εξωτερική εμφάνιση και αυτό το στυλ της αγριογκόμενας. Πριν τη συνεύρεση έκανε μπάνιο, τα βυζιά της είχαν το σωστό μέγεθος, μεγάλα χωρίς να είναι πεσμένα. Η αριστερή θηλή της (δεξιά όπως την κοίταζα) είναι ψευδοεισέχουσα, δηλ. μπαίνει προς τα μέσα, αλλά με λίγο πιπίλισμα έστρωσε και βγήκε έξω. Δεν φάνηκε να το απολαμβάνει, ίσα - ίσα μου είπε σιγά, εννοώντας μάλλον να μην είμαι απότομος. Η πίπα της είναι μέτρια, προσπάθησε πολύ φιλότιμα να ανέβει από πάνω, αλλά δεν το κατείχε το άθλημα, οπότε στην έστρωσα στα τέσσερα. Δεν θέλει πολύ ώρα το κωλοδάχτυλο, αλλά δέχεται το από πίσω με άνεση. Δεν θέλει λιπαντικό, χρησιμοποιεί μόνο το σάλιο της και τα πόδια της ήταν αξύριστα, χρόνια έχω να δω γυναίκα έτσι.Το γαμίσι της ήταν πολύ μέτριο, αλλά το σώμα της ήταν το καλύτερο της πιάτσας. Δεν υπάρχει καλύτερο αφροδισιακό από ένα καλό σώμα. Πιστεύω ότι ήμουν αρκετά αναλυτικός.Για πες λεπτομέρειες!!!
...αν λετε αυτη που στεκεται στη γωνια καποδιστριου και 3ης σεπτεμβριου, λογικα πρεπει να χει κατασκηνωσει εκει, δεν εχω περασει φορα που να μην την πετυχω, δε χαμπαριαζει τιποτα αυτη...μονο το οροθετικο πρεαζκι με το κοντο μαλλι εκανε πιατσα
Ποιά ειναι αυτή ρε παιδια ?μηπως η αδυνατη ρουμανα που κανει πιατσα εξω απο lito?
ειναι πολυ αδυνατη με καστανο καρεδακι τωρα τυπεμονο το οροθετικο πρεαζκι με το κοντο μαλλι εκανε πιατσα
Ποιά ειναι αυτή ρε παιδια ?μηπως η αδυνατη ρουμανα που κανει πιατσα εξω απο lito?
Λίγο πιο μετά από το Lito,όπου και πήγαμε.... Όνομα είπε,αλλά δεν συγκράτησα! Είναι μικρούλα και πιο όμορφη από όλες,κάνει μπαμ.......Ρε μπιλ που την πέτυχες την γκανέζα ακριβώς; όνομα για να την βρούμε πιο εύκολα; και σε ποιο χοτελ πήγατε;
...Σήμερα το πρωί...Νέλλη...γλυκύτατο πιπινοειδές καστανό, με τουρλωτό κωλαράκι, απέναντι απ το Christiana...πολύ γλυκό gfe γαμήσι...της τάδωσα στο στόμα...25 ούρο το σύνολο...θα είναι εκεί και την Τετάρτη το πρωί μου είπε...
Τελικά η περιγραφή μου δεν ήταν πλήρης, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει καμία άλλη με αυτή την εξωτερική εμφάνιση και αυτό το στυλ της αγριογκόμενας. Πριν τη συνεύρεση έκανε μπάνιο, τα βυζιά της είχαν το σωστό μέγεθος, μεγάλα χωρίς να είναι πεσμένα. Η αριστερή θηλή της (δεξιά όπως την κοίταζα) είναι ψευδοεισέχουσα, δηλ. μπαίνει προς τα μέσα, αλλά με λίγο πιπίλισμα έστρωσε και βγήκε έξω. Δεν φάνηκε να το απολαμβάνει, ίσα - ίσα μου είπε σιγά, εννοώντας μάλλον να μην είμαι απότομος. Η πίπα της είναι μέτρια, προσπάθησε πολύ φιλότιμα να ανέβει από πάνω, αλλά δεν το κατείχε το άθλημα, οπότε στην έστρωσα στα τέσσερα. Δεν θέλει πολύ ώρα το κωλοδάχτυλο, αλλά δέχεται το από πίσω με άνεση. Δεν θέλει λιπαντικό, χρησιμοποιεί μόνο το σάλιο της και τα πόδια της ήταν αξύριστα, χρόνια έχω να δω γυναίκα έτσι.Το γαμίσι της ήταν πολύ μέτριο, αλλά το σώμα της ήταν το καλύτερο της πιάτσας. Δεν υπάρχει καλύτερο αφροδισιακό από ένα καλό σώμα. Πιστεύω ότι ήμουν αρκετά αναλυτικός.
Επειδή σε ξέρω να υποθέσω ότι έχει και βυζάρες να χαρώ; Επίσης διευκρίνισε όταν λες στο στόμα τί εννοείς...
...μηπως τους παιρνει τζαμπα τυποι...?ειναι πολυ αδυνατη με καστανο καρεδακι τωρα τυπε
δεν ειναι ρουμανα
οι μπατσοι δεν της δινουν καμια σημασια πλεον
δεν νομιζω τυπε γιατι τρωει συχνα φολες απο πελατες...μηπως τους παιρνει τζαμπα τυποι...?
μηπως την λεγανε λιζα?Είχα πάει Φυλής και μετά πέρασα μία από "Τρίγωνο"....κατά τις 9:30 το βράδυ! Κάτι υπήρχε,αλλά και πάλι χάλια! Είδα ενώ έφευγα την μικρή Γκανέζα καύλα και είπα να ρισκάρω... 20+10€ κλασικά...αλλά το μικρό είναι πολύ όμορφο.......και του τα έδωσα! 15 λεπτά στο hotel και όλα μια χαρά,έχει φοβερό κώλο.............
Είπε εκεί ένα όνομα........μπορεί να ήταν και αυτό,δεν το συγκράτησα καθόλου! Πάντως για μαύρη (κλασικά δεν έβγαλε σουτιέν),καλή ήταν....ήθελε να της τρίβω την κλειτορίδα (μου τράβαγε το χέρι και το έβαζε στο μουνί της).......μηπως την λεγανε λιζα?
Είπε εκεί ένα όνομα........μπορεί να ήταν και αυτό,δεν το συγκράτησα καθόλου! Πάντως για μαύρη (κλασικά δεν έβγαλε σουτιέν),καλή ήταν....ήθελε να της τρίβω την κλειτορίδα (μου τράβαγε το χέρι και το έβαζε στο μουνί της).......
Έχω αντισηπτικά μαντιλάκια μαζί μου................Με πόσα μπουκάλια Betadine απολύμανες εκ των υστέρων το χέρι;