You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Πάρα πολύ.......Είσαι πολύ σωστός φίλε!
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Είσαι πολύ σωστός φίλε!
Συγνώμη, έβρεξε πρόσφατα?
Γιατί τότε βγήκαν όλα τα σαλιγκάρια από την λάσπη και μας ζαλίζουν τα π.......ρια ? ?
Κοίτα ρε κάτι τυχάρπαστοι που ξεπροβάλανε από την αφάνεια . . . .
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Συγνώμη, έβρεξε πρόσφατα?
Γιατί τότε βγήκαν όλα τα σαλιγκάρια από την λάσπη και μας ζαλίζουν τα π.......ρια ? ?
Κοίτα ρε κάτι τυχάρπαστοι που ξεπροβάλανε από την αφάνεια . . . .
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μολις γυρισα απτο τριγωνο
νεκρα τυπο μου
ουτε μαυρες ουτε τιποτα
μονο το οροθετικο πρεαζκι με το κοντο μαλλι εκανε πιατσα
και μια γκαστρωμενη
οποιος εχει σκοπο να παει μην κανει τον κοπο
νεκρα τυπο μου
ουτε μαυρες ουτε τιποτα
μονο το οροθετικο πρεαζκι με το κοντο μαλλι εκανε πιατσα
και μια γκαστρωμενη
οποιος εχει σκοπο να παει μην κανει τον κοπο
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Συνάδελφοι χύστες,
Βγήκα σήμερα το μεσημέρι και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις στο τρίγωνο. Ακόμα και οι κινέζες με σημαία τη Γιούκι εκπροσωπήθηκαν. Στο φανάρι της Χαλκοκονδύλη μπάνισα ένα ψηλό μελαχρινό, μεγάλα βυζιά, τατουάζ στη μέση λίγο πριν την κωλοχαράδρα, μαύρο καρέ μαλλί, μαύρα μάτια και στυλ αγριογκόμενας. Δήλωσε Ιλάρα από Τουρκία και με 20ευρώ τα έκανε όλα. Δεν έκανε τρομερό γαμίσι, αλλά είχε μακράν το καλύτερο σώμα από όλες, εκτός ίσως από τη Μίμα που την τελευταία φορά μου ζήτησε 50 ευρώ και φυσικά πήρε τα αρχ....ια μου.
Για πες λεπτομέρειες!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Το ίδιο και από εμένα.... Επιμένει η Μίμα στα 50€................???
50 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο; Γιατί παλιά ζητούσε 50 ευρώ και το ξενοδοχείο χώρια...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και ειχε πελατες τυπε?50 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο; Γιατί παλιά ζητούσε 50 ευρώ και το ξενοδοχείο χώρια...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
και ειχε πελατες τυπε?
Αν σκεφτείς ότι ο σημαντικότερος λόγος που εγώ που έχω φάει σκάλωμα μαζί της από τότε που εμφανίστηκε δεν την έχω τιμήσει είναι ότι σκέφτομαι πως είναι απαράδεκτα πολλά τα 50+... Υποθέτω πως όχι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
υπερβολικα πολλα τυπεΑν σκεφτείς ότι ο σημαντικότερος λόγος που εγώ που έχω φάει σκάλωμα μαζί της από τότε που εμφανίστηκε δεν την έχω τιμήσει είναι ότι σκέφτομαι πως είναι απαράδεκτα πολλά τα 50+... Υποθέτω πως όχι.
απορω ποιοι τα δινουν
Κύριε λα σουσουρελα καλό θα ήταν να κόψεις να λες μαλακίες και να έχεις τουλάχιστον κάποιο υποτυπώδη σεβασμό σε εκλεκτά μέλη του σαΐτ όπως ο λαγαρος που με την συνεισφορά τους έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην ενημέρωση όλων εμάς. Τίποτα άλλο
50 + 10€,είχε πει την τελευταία φορά......πήρε πούλο...καπάκι...50 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο; Γιατί παλιά ζητούσε 50 ευρώ και το ξενοδοχείο χώρια...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ακου 5050 + 10€,είχε πει την τελευταία φορά......πήρε πούλο...καπάκι...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
50 + 10€,είχε πει την τελευταία φορά......πήρε πούλο...καπάκι...
Καλά που έπεσε η τιμή του ξενοδοχείου δηλαδή. Γιατί μέχρι πρότινος ζητούσε 50 + 20 ή 25 δε θυμάμαι ακριβώς για το ξενοδοχείο.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Καλά που έπεσε η τιμή του ξενοδοχείου δηλαδή. Γιατί μέχρι πρότινος ζητούσε 50 + 20 ή 25 δε θυμάμαι ακριβώς για το ξενοδοχείο.
αμα την παρεις στο αυτοκινητο πες της να σου δωσει 15 ευρω για το καθισμα τοτε.
mavroalogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συνάδελφοι χύστες,
Βγήκα σήμερα το μεσημέρι και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις στο τρίγωνο. Ακόμα και οι κινέζες με σημαία τη Γιούκι εκπροσωπήθηκαν. Στο φανάρι της Χαλκοκονδύλη μπάνισα ένα ψηλό μελαχρινό, μεγάλα βυζιά, τατουάζ στη μέση λίγο πριν την κωλοχαράδρα, μαύρο καρέ μαλλί, μαύρα μάτια και στυλ αγριογκόμενας. Δήλωσε Ιλάρα από Τουρκία και με 20ευρώ τα έκανε όλα. Δεν έκανε τρομερό γαμίσι, αλλά είχε μακράν το καλύτερο σώμα από όλες, εκτός ίσως από τη Μίμα που την τελευταία φορά μου ζήτησε 50 ευρώ και φυσικά πήρε τα αρχ....ια μου.
Συνάδελφοι χύστες,
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Η ΜΙΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΟΡΧΕΙΣ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ!!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 506
...Σήμερα το πρωί...Νέλλη...γλυκύτατο πιπινοειδές καστανό, με τουρλωτό κωλαράκι, απέναντι απ το Christiana...πολύ γλυκό gfe γαμήσι...της τάδωσα στο στόμα...25 ούρο το σύνολο...θα είναι εκεί και την Τετάρτη το πρωί μου είπε...
sostis markadonis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Τι ωρα την Βρισκεις .....??????
Και 100€ για 1 ώρα + hotel......με κώλο....... Είχα φρικάρει όταν μου το είχε πει...ακου 50
Θα πέσει στο 20 + 10€ σε λίγο,θα δεις..........Καλά που έπεσε η τιμή του ξενοδοχείου δηλαδή. Γιατί μέχρι πρότινος ζητούσε 50 + 20 ή 25 δε θυμάμαι ακριβώς για το ξενοδοχείο.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495