Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
οχι τυπε ειχαμε μαθει νεα του
τον εχουν απαγαγει κινεζοι με σκοπο να δωσει την μυστικη του θεραπεια που νικα ολους τους ιους και μικροβια

Απολυτε νομιζω πως δεν θυμασαι καλα.
Την μυστικη θεραπεια την ειχε μονον ο περιφημος Μαρης ο οποιος ενω ειχε πληρη επιγνωση του κινδυνου, ηταν βεβαιος  πως αυτη η προληπτικη μεθοδος που χρησιμοποιουσε τον εκανε 99,999% ατρωτο.

Αντιθετα ο Λιονταρης επαιρνε τα ρισκα του διχως να ισχυριστει ποτε πως ηταν ατρωτος. Το ενδεχομενο μαλιστα να το φαει το κεφαλι του ισως και να του ενισχυε και την επιθυμια για το ειδος του σεξ που ζητουσε τοσο επιμονα, στο τελος ομως ο φοβος τον κατετροπωσε και αν θυμασαι καλα εστειλε και μηνυμα στο σαιτ παραδεχομενος πως δεν αξιζει πια το ρισκο και οτι εφεξης τα κοβει τα εξτραδακια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την μυστικη θεραπεια την ειχε μονον ο περιφημος Μαρης ο οποιος ενω ειχε πληρη επιγνωση του κινδυνου, ηταν βεβαιος  πως αυτη η προληπτικη μεθοδος που χρησιμοποιουσε τον εκανε 99,999% ατρωτο.

Αντιθετα ο Λιονταρης επαιρνε τα ρισκα του διχως να ισχυριστει ποτε πως ηταν ατρωτος. Το ενδεχομενο μαλιστα να το φαει το κεφαλι του ισως και να του ενισχυε και την επιθυμια για το ειδος του σεξ που ζητουσε τοσο επιμονα, στο τελος ομως ο φοβος τον κατετροπωσε και αν θυμασαι καλα εστειλε και μηνυμα στο σαιτ παραδεχομενος πως δεν αξιζει πια το ρισκο και οτι εφεξης τα κοβει τα εξτραδακια.
τυπε την θεραπεια την ειχε δωσει στον λιονταρη ο μαρης :grin:
γιαυτο εκανε και παρανομα εξτραδακια :grin:

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
τυπε την θεραπεια την ειχε δωσει στον λιονταρη ο μαρης :grin:
γιαυτο εκανε και παρανομα εξτραδακια :grin:

Τυπε δεν ξερω τι λες για τον Λιονταρη αλλα μεσω αλλου μελους στο σαιτ τον Μαρη τον εχω γνωρισει αυτοπροσωπως και την θεραπεια μου την εχει δωσει κι'εμενα.
Εκεινο παντως που μπορω να σου πω εγω ειναι οτι ο τυπος  μονο ασχετος με αυτα που ισχυριζεται οτι μπορει να καταφερει δεν ειναι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε δεν ξερω τι λες για τον Λιονταρη αλλα μεσω αλλου μελους στο σαιτ τον Μαρη τον εχω γνωρισει αυτοπροσωπως και την θεραπεια μου την εχει δωσει κι'εμενα.
Εκεινο παντως που μπορω να σου πω εγω ειναι οτι ο τυπος  μονο ασχετος με αυτα που ισχυριζεται οτι μπορει να καταφερει δεν ειναι.
τυπε για πες λεπτομεριες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε,τι γίνεται................. :2funny:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16

...τωρα μονο νομιμα εξτραδκια...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το θέμα είναι να υπάρχει πρόληψη,αλλά και πάλι.....(δες την τρύπα).............

cimg3370-armor-suit-with-bullet-hole.jpg

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ,
ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ
ΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΗΣΑΝΕ
ΠΡΩΤΟΙ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι χύστες,
Βγήκα σήμερα το μεσημέρι και για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις στο τρίγωνο. Ακόμα και οι κινέζες με σημαία τη Γιούκι εκπροσωπήθηκαν. Στο φανάρι της Χαλκοκονδύλη μπάνισα ένα ψηλό μελαχρινό, μεγάλα βυζιά, τατουάζ στη μέση λίγο πριν την κωλοχαράδρα, μαύρο καρέ μαλλί, μαύρα μάτια και στυλ αγριογκόμενας. Δήλωσε Ιλάρα από Τουρκία και με 20ευρώ τα έκανε όλα. Δεν έκανε τρομερό γαμίσι, αλλά είχε μακράν το καλύτερο σώμα από όλες, εκτός ίσως από τη Μίμα που την τελευταία φορά μου ζήτησε 50 ευρώ και φυσικά πήρε τα αρχ....ια μου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
τυπε για πες λεπτομεριες

Αν ειναι να σου απαντησω στα σοβαρα ισως το ποστ μου σ'αυτο το νημα να θεωρηθει πως ειναι  :offtopic: οποτε αν δεν εχεις αντιρρηση μπορουμε ν'ανοιξουμε ενα νεο νημα μ'αυτο το συγκεκριμενο θεμα.
Αν παλι δεν ενδιαφερεσαι και τοσο να σου απαντησω για λεπτομερειες επι της ουσιας, θα σου πω μονο πως υπαρχουν και καποιες "παρενεργειες" οι περισσοτερες απο τις οποιες ειναι μαλιστα αναπαντεχα πολυ ευχαριστες.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αν ειναι να σου απαντησω στα σοβαρα ισως το ποστ μου σ'αυτο το νημα να θεωρηθει πως ειναι  :offtopic: οποτε αν δεν εχεις αντιρρηση μπορουμε ν'ανοιξουμε ενα νεο νημα μ'αυτο το συγκεκριμενο θεμα.
Αν παλι δεν ενδιαφερεσαι και τοσο να σου απαντησω για λεπτομερειες επι της ουσιας, θα σου πω μονο πως υπαρχουν και καποιες "παρενεργειες" οι περισσοτερες απο τις οποιες ειναι μαλιστα αναπαντεχα πολυ ευχαριστες.
Εδώ,μια χαρά είναι ψηλέ............

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αυτα που λες εχουν πολυ ενδιαφερον
οποτε νομιζω οτι θα επιτρεψει η high command τα ποστ :rockon:

black11

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2011
Like
2
Πόντοι
1
τυπε αυτα που λες εχουν πολυ ενδιαφερον
οποτε νομιζω οτι θα επιτρεψει η high command τα ποστ :rockon:

Δεν αντιλεγω, ομως οπως ισως θα θυμασαι δεν παει και πολυς καιρος που ο Μαρης μπαναριστηκε χωρις ουδεποτε να ειχε βρισει η να ειχε χρησιμοποιησει καποιες ακατονομαστες εκφρασεις σε βαρος αλλων μελων η οιουδηποτε αλλου προσωπου συγκεκριμενα, αλλα μαλλον επειδη καποια αλλα μελη ειχαν τοτε αξιωσει αυθαιρετα και σε στυλ Α. Λοβερδου ιεροεξεταστη απο τους mod να διαγραφουν καποια απο τα ποστς του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom