Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
μολις γυρισα απτο τριγωνο
της πουτανας απο μπατσαρια τυποι
καμια κιτρινιαρα,αυτες πρεπει να την εχουν κανει απτην πιατσα γιατι τις μαζευαν συνεχεια
ελαχιστα γκρανια,τα γνωστα
και τα υπολοιπα πρεζονια
η αδυνατη ξανθια που ειχε μαζεψει το κεελπνο εκανε παλι πιατσα
εχει βαψει το μαλλι καστανο για θολουρα :jerking:
γαμω το ελληνικο κρατος
...να παρουμε τηλ. τη χρυση αυγη να ρθει να τη μαζεψει , αμα πια...

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.586
Πόντοι
266
καμια κιτρινιαρα,αυτες πρεπει να την εχουν κανει απτην πιατσα γιατι τις μαζευαν συνεχεια
και τα υπολοιπα πρεζονια
εχει βαψει το μαλλι καστανο για θολουρα
γαμω το ελληνικο κρατος
καλησπερα παιδες!λετε για αυτην την αδυνατη ρουμανα ξανθια επι της καποδιστριου εξω απο το ξενοδοχειο?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
και τα υπολοιπα πρεζονια
εχει βαψει το μαλλι καστανο για θολουρα :jerking:
γαμω το ελληνικο κρατος
Πριν λίγο πέρασα και εγώ.....δεν είχε πολύ μπατσαρία.......αλλά από γκόμενες/πουτανοπρεζούδες......χαμός! Να πω και σκηνικό που θα ανεβάσω και στον "Ρομαντισμό"....
Ηλικιωμένος κυριούλης με χαίτη......μπροστά στο ATM της EUROBANK,έβαζε ρομαντικό κωλοδάχτυλο σε ξανθιά ζάκι -γκόμενα,πού βάραγε ντάγκλες από "Mπούμπλε/...ζα-πρέ"....... :2funny: :2funny: :2funny: Σε μια φάση αυτή ξενταγκλάρει και πάει να την κάνει....... :2funny: Τότε ο ρομαντικός κυριούλης αποκρίθηκε..... -"Έλα...κάτσε-κάτσε,δεν θα ξανακάνω μαλακίες"............ :2funny: :2funny: :2funny: Ακόμα γελάω ρε.................έλεος!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλησπερα παιδες!λετε για αυτην την αδυνατη ρουμανα ξανθια επι της καποδιστριου εξω απο το ξενοδοχειο?
ελληνιδα ειναι τυπε
απο αυτες που ειχε μαζεψει το κεελπνο
την σενιαραν και την ξαμολυσαν

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Πριν λίγο πέρασα και εγώ.....δεν είχε πολύ μπατσαρία.......αλλά από γκόμενες/πουτανοπρεζούδες......χαμός! Να πω και σκηνικό που θα ανεβάσω και στον "Ρομαντισμό"....
Ηλικιωμένος κυριούλης με χαίτη......μπροστά στο ATM της EUROBANK,έβαζε ρομαντικό κωλοδάχτυλο σε ξανθιά ζάκι -γκόμενα,πού βάραγε ντάγκλες από "Mπούμπλε/...ζα-πρέ"....... :2funny: :2funny: :2funny: Σε μια φάση αυτή ξενταγκλάρει και πάει να την κάνει....... :2funny: Τότε ο ρομαντικός κυριούλης αποκρίθηκε..... -"Έλα...κάτσε-κάτσε,δεν θα ξανακάνω μαλακίες"............ :2funny: :2funny: :2funny: Ακόμα γελάω ρε.................έλεος!!!
το δαχτυλο ητανε ακαποτο η χρησιμοποιησε γαντι μιας χρησης με λιπαντικο απο φυσικο λατεξ??? :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το δαχτυλο ητανε ακαποτο η χρησιμοποιησε γαντι μιας χρησης με λιπαντικο απο φυσικο λατεξ??? :2funny: :2funny: :2funny:
Ακάποτο φίλε..................μιλάμε πολύ ανώμαλος ο γεράκος... Είχε και ύφος του στυλ "συμπάσχω μαζί σου,γκόμενα/ζάκι".............. :2funny: :2funny: :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
====
Απόλυτε , η Μιλφ ψηλη  Κινέζα  -  οποτε περνάω  λογω δουλειας - είναι εκει
εχω αναφέρει αναλυτικά  - κάθεται ή κρύβεται στην αρχη της Σωκράτους  δεξια  ή αριστερα
δες  πιο πριν -- πχ το ποστ μου # 8424 :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
====
Απόλυτε , η Μιλφ ψηλη  Κινέζα  -   οποτε περνάω  λογω δουλειας - είναι εκει
εχω αναφέρει αναλυτικά  - κάθεται ή κρύβεται στην αρχη της Σωκράτους  δεξια  ή αριστερα
δες  πιο πριν -- πχ το ποστ μου # 8424 :)
αυτη θα την εχει γλυτωσει γιατι την περνανε για γιαπωνεζα :grin:
στην αρχη της σταδιοδρομιας της ετσι συστηνοταν :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ετσι κολλαει το ειτζ τυπε :S
η βρισκοταν στα τελευταια του ο παππους κ δεν τον ενδιαφερε τιποτα,η για να βαζει ετσι δαχτυλομουνα κ δαχτυλοκωλια σε τελειωμενα δυστηχως τραπε-ζακια,φαντασου τι εχει κανει γενικα στην ζωη του,χαχαχαχαχαχαχ :2funny: :zombie:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
η βρισκοταν στα τελευταια του ο παππους κ δεν τον ενδιαφερε τιποτα,η για να βαζει ετσι δαχτυλομουνα κ δαχτυλοκωλια σε τελειωμενα δυστηχως τραπε-ζακια,φαντασου τι εχει κανει γενικα στην ζωη του,χαχαχαχαχαχαχ :2funny: :zombie:
Έπρεπε να δεις ανώμαλη φάτσα....όταν "θώπευε"....την γκόμενα ζάκι............... :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
πω πω εχω να κατεβω παρα πολλες μερες για τσαρκοπεριπολο,ε ρε τι χανουμε...κωλοδαχτυλιασματα σε τραπε-ζακια :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
πω πω εχω να κατεβω παρα πολλες μερες για τσαρκοπεριπολο,ε ρε τι χανουμε...κωλοδαχτυλιασματα σε τραπε-ζακια :rockon: :rockon:
Κατέβα,παίζει να είναι πιο χάλια από ποτέ................... :zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom