ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
Πόσα που είπε το δωμάτιο ;
20 ευρω η μερα ειναι...καθαρο μεσα και ολα τα κομφορ..
Πόσα που είπε το δωμάτιο ;
τυπε επρεπε να πας στο αλλο που εχει διπλα το μπαρακι με τις ινδες και τις γυφτισσεςθα μεινω στο χριστιανα στην σωκρατους..δεν εχει παρκιγκ οποτε αν ξερουμε κανενα μερος να βαλω το μηχανακι με λιγα λεφτα ε
τυπε μονο πεστους να σε βαλουν σε κανα κρυφο δωματιο γιατι ολο το βραδυ θα ακουςα θα λες στο afaia ε..μπα οχι δεν με βολευει αυτο γιατι 10 μετρα ποιο κατω ειναι η καβαντζα..στο χριστιανα εκει και καλη θεα απο πανω τα βλεπεις ολα τι κυκλοφορει απο κατω και αν αξιζει να κατεβεις..
παπι ειναι τυπε?καμια 10ρια φορες εχω μεινει στο χριστιανα δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα..αλλα το μηχανακι δεν ξερω που το φυλαξω ξερει κανεις κανενα μερος αλλα φτηνα?
αστο εξω απτην αστυνομιαναι παπι 100ρι.
αυτες τις aids-αρες που ξαναβγηκαν στην πιατσα εις γνωσην τους πλεον του οτι ειναι φορεις θανατηφορου ιου πρεπει να τις πιανουμε εμεις οι μπουρδελιαρηδες και οι πιατσοβιοι και να τους ριχνουμε πολυ ξυλο..
ελεος δηλαδη να το ξερεις οτι εχεις hiv και να εκδιδεσαι μωρη ? καλα θα περασω αυριο απο το τριγωνο και θα κανω σκηνικο ...
ποιο μπαρακι? απαπαπα ανεπιτρεπτως ειμαι..τυπε επρεπε να πας στο αλλο που εχει διπλα το μπαρακι με τις ινδες και τις γυφτισσες
ειναι πιο καλτ
Στο περίπτερο ψηλέ...........ναι παπι 100ρι.
Ναι.....πάρε και μια Coca-Cola.......να στο προσέχουν.......σε ποιο περιπτερο εννοεις?αυτο που ειναι στο ελλουσιουμ διπλα?
η πηγαινε εκει απεναντι απο το ελυσσιουμ στη διευθυνση της πιατσας στους γερους που καθονται σε ενα τραπεζακι κ τα πινουν κ παρακολουθουν την πιατσα ολο το βραδυ,κερνατους τσιπουρο,κ εισαι ετοιμος..Ναι.....πάρε και μια Coca-Cola.......να στο προσέχουν.......
η πηγαινε εκει απεναντι απο το ελυσσιουμ στη διευθυνση της πιατσας στους γερους που καθονται σε ενα τραπεζακι κ τα πινουν κ παρακολουθουν την πιατσα ολο το βραδυ,κερνατους τσιπουρο,κ εισαι ετοιμος..
Θα του'ρθει ακριβά ψηλέ μου..............η πηγαινε εκει απεναντι απο το ελυσσιουμ στη διευθυνση της πιατσας στους γερους που καθονται σε ενα τραπεζακι κ τα πινουν κ παρακολουθουν την πιατσα ολο το βραδυ,κερνατους τσιπουρο,κ εισαι ετοιμος..
Στο παρακατω στενο φιλε ειναι το 4ο αστυνομικο τμημα ομονειας .καμια 10ρια φορες εχω μεινει στο χριστιανα δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα..αλλα το μηχανακι δεν ξερω που το φυλαξω ξερει κανεις κανενα μερος αλλα φτηνα?
...ναι βλεπεις τους πακηδες και τα πρεζονια...α θα λες στο afaia ε..μπα οχι δεν με βολευει αυτο γιατι 10 μετρα ποιο κατω ειναι η καβαντζα..στο χριστιανα εκει και καλη θεα απο πανω τα βλεπεις ολα τι κυκλοφορει απο κατω και αν αξιζει να κατεβεις..
Στο παρακατω στενο φιλε ειναι το 4ο αστυνομικο τμημα ομονειας .
Παρκαρε το απενατι απο το τμημα