Προχθές γινόταν "Ο ΧΑΜΌΣ"................τοσο πολυ ζομπινεησον ειναι η κατασταση συναγωνιστη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Παίδες καλημέρα, είχα πολλές δουλειές το προηγούμενο διάστημα κι έχω βδομάδες να μπω... Πέρασα κάποιες βόλτες από Κέντρο και διαπίστωσα ότι ορισμένες πλέον σκοτώνουν τις τιμές. Μία Σύλβια μαυρομάλλα αρκετά τούμπανο μεταξύ MILF και Mature μπροστά απ' το Elyssium πριν κάμποσες μέρες μου είπε ότι παίρνει 30 μαζί με το ξενοδοχείο... Και μία Ένι (;;;) στην πιάτσα στη Γερανίου που στήνεται έξω απ' το "Ανδρονίκη" μου είπε ότι παίρνει 25 (!!!) μαζί με το ξενοδοχείο και ήταν αρκετά καλό μωρό ολίγον μπανταλοκώλα αλλά με ωραίο πρόσωπο και βυζάρες. Εν τω μεταξύ σ' αυτήν την πιάτσα που φαινόταν τελειωμένη έχουν αρχίσει και μαζεύονται πάλι γυναίκες, τις προάλλες που πέρασα ήταν στημένες 4 έξω απ' το "Ανδρονίκη", μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες αλλά σε καμία περίπτωση σαν τις θεές που έκαναν πιάτσα εκεί στην προ - Λοβέρδου εποχή από πλευράς εμφάνισης.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Εν τω μεταξύ στην πιο πρόσφατη βόλτα μου τη Δευτέρα το βράδυ παραμονή της άφιξης Μέρκελ υπήρχε γενικότερα ερημιά στις σοβαρές πιάτσες λόγω και της πολλής μπατσαρίας στους δρόμους (Λαυρίου, τρίγωνο, Γερανίου κ.λπ.) αλλά ταυτόχρονα ήταν ΤΙΓΚΑ στα πρεζάκια και τα ναυάγια η Σωκράτους, όταν λέμε τίγκα ήταν τουλάχιστον 20 κατά μήκος της Σωκράτους από Βάθη μέχρι τη συμβολή με Αγίου Κωνσταντίνου, μπορεί και περισσότερες... Τόσες πολλές δεν έχω δει ποτέ εκεί. Και έκαναν πιάτσα φανερά, μπάτσοι παντού τριγύρω κι αυτές στημένες μεγαλοπρεπώς.
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...λιονταρης ? που τονε θυμηθηκες αυτονα ? μλλον θα τον εφαγαν τα παρανομα εξτραδακια ...τι λιονταρης και μαλακιες μου λενε μετα τυπε
Τα ίδια σκατά που είδα τις προάλλες..............Εν τω μεταξύ στην πιο πρόσφατη βόλτα μου τη Δευτέρα το βράδυ παραμονή της άφιξης Μέρκελ υπήρχε γενικότερα ερημιά στις σοβαρές πιάτσες λόγω και της πολλής μπατσαρίας στους δρόμους (Λαυρίου, τρίγωνο, Γερανίου κ.λπ.) αλλά ταυτόχρονα ήταν ΤΙΓΚΑ στα πρεζάκια και τα ναυάγια η Σωκράτους, όταν λέμε τίγκα ήταν τουλάχιστον 20 κατά μήκος της Σωκράτους από Βάθη μέχρι τη συμβολή με Αγίου Κωνσταντίνου, μπορεί και περισσότερες... Τόσες πολλές δεν έχω δει ποτέ εκεί. Και έκαναν πιάτσα φανερά, μπάτσοι παντού τριγύρω κι αυτές στημένες μεγαλοπρεπώς.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι τυπε ειχαμε μαθει νεα του...λιονταρης ? που τονε θυμηθηκες αυτονα ? μλλον θα τον εφαγαν τα παρανομα εξτραδακια ...
τον εχουν απαγαγει κινεζοι με σκοπο να δωσει την μυστικη του θεραπεια που νικα ολους τους ιους και μικροβια
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...κριμα μες τα χερια μας τον ειχαμε και δεν τον εκτιμουσαμε ,μεγαλη η δοξα του...οχι τυπε ειχαμε μαθει νεα του
τον εχουν απαγαγει κινεζοι με σκοπο να δωσει την μυστικη του θεραπεια που νικα ολους τους ιους και μικροβια
οχι τυπε ειχαμε μαθει νεα του
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Έπρεπε να δεις ανώμαλη φάτσα....όταν "θώπευε"....την γκόμενα ζάκι...............
---
τι λιονταρης και μαλακιες μου λενε μετα τυπε
-------
Λέτε για έναν εύσωμο ασπρομάλλη με κοτσίδα που φοράει γυαλιά με κοκκινο σκελετό, και .. πορτοκαλί ή κοκκινες φόρμες, και κατι σχοινακια, λωρίδες σαν περικάρπια κλπ ?
Κάθεται στο μπαράκι VAN με τις ματουρ ρωσιδο-τανες μπροστά στους πλανοδιους και την Γιούρομπανκ..
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ άτομο.... :o
---
-------
Λέτε για έναν εύσωμο ασπρομάλλη με κοτσίδα που φοράει γυαλιά με κοκκινο σκελετό, και .. πορτοκαλί ή κοκκινες φόρμες, και κατι σχοινακια, λωρίδες σαν περικάρπια κλπ ?
Κάθεται στο μπαράκι VAN με τις ματουρ ρωσιδο-τανες μπροστά στους πλανοδιους και την Γιούρομπανκ..
Μάλλον (Δεν φορούσε γυαλιά και δεν είχε κοτσίδα,αλλά λυτά μαλλιά)......εκεί στην EUROBANK,στο ATM τον είδα......το έχει σύστημα ψηλέ???Έπρεπε να δεις ανώμαλη φάτσα....όταν "θώπευε"....την γκόμενα ζάκι...............
---
-------
septimus12
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και για τον τυπο φαουστο
δικε μου αφαντο το νανακι :S
αυτα τα περιεργα σκανε σε ανυποπτες στιγμες και αν δεν την εκμεταλευτεις την στιγμη τις χανεις
εχω χασει κουτσαυλες και δυσμορφικες ετσι
Δε πειραζει Apolyte καποια στιγμη θα σκασει που ξερειs μπορει να φερει και καμμια φιλη τηs νανακι για να εχουμε στα ορθια χα χα χα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν σου φτανει 1 νανακι θες και 2ο?Δε πειραζει Apolyte καποια στιγμη θα σκασει που ξερειs μπορει να φερει και καμμια φιλη τηs νανακι για να εχουμε στα ορθια χα χα χα
DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
septimus12
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτη η μελαχρινη στην φωτο ειμασταν πριν κανα δυο χρονια ενα βραδυ ολοκληρο μαζι δε ξερω πωσ εκατσε η φαση αλλα πιασαμε τη συζητηση και μου ελεγε οτι εχει ενα παιδι και μενει σε ενα ξενοδοχειο και καλα να τησ βρω σπιτι πιπεσ με λιγα λογια και την πηγαινωεφερνα εκει στο τριγωνο και πλατεια βαθησ για να γαμιεται και στη τελικη
με ειχε βαλει και νταβα τησ οποτε την επαιρνε να τσακωνεται με κανενα που δε συμφωνουσε στα γκαφρα δε λεσ καλα που δε τη πηδηξα τωρα θα ετρεχα και δε θα εφτανα
με ειχε βαλει και νταβα τησ οποτε την επαιρνε να τσακωνεται με κανενα που δε συμφωνουσε στα γκαφρα δε λεσ καλα που δε τη πηδηξα τωρα θα ετρεχα και δε θα εφτανα
septimus12
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τυπε δεν σου φτανει 1 νανακι θες και 2ο?
Σπανιζουνε και λεω ευκαιρια ειναι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε επειδη σε κοβω για σκληροπυρηνικη μορφηΣπανιζουνε και λεω ευκαιρια ειναι
οι παραμορφωμενες,δυσμορφικες κτλ σαρεσουν?
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
τυπε δεν σου φτανει 1 νανακι θες και 2ο?
Τυπε που το βρισκω το νανακι? Ελπιζω ομως να ναι κανονικο νανακι, οχι κανα κοντοπουτανο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τι με περασες για κανα απατεωνα? :SΤυπε που το βρισκω το νανακι? Ελπιζω ομως να ναι κανονικο νανακι, οχι κανα κοντοπουτανο.
οταν λεμε νανακι εννοουμε νανακι
πριν λιγες μερες την ειχα δει να βολταρει στο τριγωνο
εχω περασει κανα δυο φορες αποκει μετα αλλα τιποτα :S
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
θΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΨΕΥΤΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΧΕΡΟ?ε λοιπον χτες το βραδυ βγηκα με τον κολλητο μου παλι τσαρκοπεριπολο,δεν συναντησα κατι το φανταστικο αλλα.......... περι ωρας 1:05 το βραδυ ειχε επι της σολωνος ενα ψιλο μελαχροινο το οποιο φοραγε ενα φορεμα χρωμα ζεβρας δεν εμαθα πληροφοριες διοτι το καμακωνε μπροστινο αμαξι....συνεχιζω κ φτανω γωνια γ σεπτεμβριου κ καπποδιστριου ειχε 4 μαυρακια απο οτι θυμαμαι εαν δεν κανω λαθος το ενα κλασσικα ειναι παντα εκει μια χαζουλα....ενα αλλο απο νιγηρια με μπλε κολαν κ ασπρο μπλουζακι κ 2 καυλακια θεε μου πιτσιρικακια ,,,,εξω απο το λιτο ητανε ενα ξανθο με κοντο μαλλι με κατι τουμπανα βυζακια εξω μπουτακια φοραγε ενα ασπρο ζακετακι κ αυτη για οσους περασανε κ την ειδανε...κ γωνια αριστοτελους αλλα 2 μαυρακια οχι κατι το ιδιαιτερω..,ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΑΡΚΑΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΥΣΙΟΥΜ, ΝΑΙ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑ,λοιπον εκει πισω απο τις κολονες που εχει κατι βρωμογλαστρες το ξενοδοχειο καθοτανε η αουριτσα μας κυριοι με δυο αλβανονταβαδες πιθανον κ μιλαγανε,κ εαν με ρωτατε γτ σταματησα {εχω σχετικη παραθεση στις μαυρες πισω απο το δημαρχειο}Θα υπαρξουν καποιοι κ θα πουν γινεται εσυ να ειδες κ εμεις οχι,κ ομως ετσι ειναι,μακαρι να μπορουσα να σας γραψω εκεινη την ωρα απο το κινητο μου στη σελιδα για αμεση ενημερωση,εκανα κυκλους συνεχεια μια τρεχανε κρυβοντουσαν μια ξαναβγαινανε,θελει περιπολο οχι μονο ενα περασμα κ τελος... ;)
Τραβελάκι θα ήταν ψηλέ μου.........θΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΨΕΥΤΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΧΕΡΟ?ε λοιπον χτες το βραδυ βγηκα με τον κολλητο μου παλι τσαρκοπεριπολο,δεν συναντησα κατι το φανταστικο αλλα.......... περι ωρας 1:05 το βραδυ ειχε επι της σολωνος ενα ψιλο μελαχροινο το οποιο φοραγε ενα φορεμα χρωμα ζεβρας δεν εμαθα πληροφοριες διοτι το καμακωνε μπροστινο αμαξι....
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495