Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

kosmas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
28
Πόντοι
10
ΣΚ κατεβαινει παραλιακη..
;)

καλημερα μαγκες....Ηθελα σας παρακαλω μια πληροφορια,την Μικα απο πλατεια βαθης την εχει
παρει κανενας.Περναω συχνα απο κει και μου λει ελα να με παρεισ ειμαι πολυ καλη μεσα αλλα με 50Ε το
σκευφτομαι.Η αληθεια ειναι οτι με καβλωνει αφανταστα και φοβαμε οτι στο τελος θα κανω την ΤΡΕΛΑ Ή ΜΑΛΑΚΙΑ?

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
καλημερα μαγκες....Ηθελα σας παρακαλω μια πληροφορια,την Μικα απο πλατεια βαθης την εχει
παρει κανενας.Περναω συχνα απο κει και μου λει ελα να με παρεισ ειμαι πολυ καλη μεσα αλλα με 50Ε το
σκευφτομαι.Η αληθεια ειναι οτι με καβλωνει αφανταστα και φοβαμε οτι στο τελος θα κανω την ΤΡΕΛΑ Ή ΜΑΛΑΚΙΑ?
...δεν την ξερω αυτη τη μικα ,αλλα γιατι 50 ρε μεγαλε ? οι αλλες που περνουν 20 τι ειναι ? ας πα να δουλεψει σε στουντιο ,η ας γινει κολλ γκερλ αν θελει να τα παρει χοντρα ,οχι φιλε μη τα δωσεις ,να πανα γαμηθει,μη χαλατε την πιατσα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολλα ειναι τυπε
γαμας 2 φορες με τοσα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επειδη θα κατεβω για καφε κεντρο....μετα θα περασω απο κει εχετε να μου προτηνετε κανα
ονομα μα ψαξω
κατι λεγανε εδω τα παιδια για κατι 80χρονες κινεζες με μασελα που κανουν τρελα γαμησια,δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
επειδη θα κατεβω για καφε κεντρο....μετα θα περασω απο κει εχετε να μου προτηνετε κανα
ονομα μα ψαξω
...τι ονομα ρε φιλε ? πλακα μας κανεις ? κατεβα κι οποια σου κανει ρωτα τιμη και πηγαινε η μη πας ,ημαρτον...

kosmas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
28
Πόντοι
10

ρε μεγαλε αυτο εδω το σιτε εχει φτιαχτει για να ανταλασουμε πηρωφωριες.Τωρα το αν σου φενετε περιεργο
γιατι ρωτησα ονομα κακοσ εισε μεσα σε αυτο το σιτε!

...τι ονομα ρε φιλε ? πλακα μας κανεις ? κατεβα κι οποια σου κανει ρωτα τιμη και πηγαινε η μη πας ,ημαρτον...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αν δεν λες την γνωστή Μιμα, τότε η Μικα ζητάει ότι γουστάρει γιατί είναι πρεζάκι και ως είθισται τα πρεζάκια στα πρώτα χιλιόμετρα βλέπουν τον εαυτό τους για κάτι εντελώς διαφορετικό και σπάνιο με αποτέλεσμα να είναι μάπα και όταν κάνεις τη μαλακία και σκάσεις τα 50 - 60 -100 που γυρεύουν!

μαύροοοοοοοοοοοοοοοοοοο

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σε κινέζικο σιτεμένο ψάξε την γιουκι!
Σε ευρωπαϊκό καθαρό την Λορενα (μαιζονος)

kosmas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
28
Πόντοι
10
Αν δεν λες την γνωστή Μιμα, τότε η Μικα ζητάει ότι γουστάρει γιατί είναι πρεζάκι και ως είθισται τα πρεζάκια στα πρώτα χιλιόμετρα βλέπουν τον εαυτό τους για κάτι εντελώς διαφορετικό και σπάνιο με αποτέλεσμα να είναι μάπα και όταν κάνεις τη μαλακία και σκάσεις τα 50 - 60 -100 που γυρεύουν!

μαύροοοοοοοοοοοοοοοοοοο

φιλε μαλλον τιν μιμα εννοω που ειναι τουμπανο με βυζη 3 και σοκαλατι χρωμα σσν γυφτορουμανα

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Άστη αγάμητη αυτή.... δεν χάνεις τίποτα και έχεις και το πάνω κεφάλι ήσυχο!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κατι λεγανε εδω τα παιδια για κατι 80χρονες κινεζες με μασελα που κανουν τρελα γαμησια,δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.
που τετοια τυχη τυπε :-
GrandmaPortrait.jpg

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
ρε μεγαλε αυτο εδω το σιτε εχει φτιαχτει για να ανταλασουμε πηρωφωριες.Τωρα το αν σου φενετε περιεργο
γιατι ρωτησα ονομα κακοσ εισε μεσα σε αυτο το σιτε!
...φιλαρακο, κοντα στο νου κι η γνωση ,τι αλλο να σου πω ,ευχομαι να καταλαβες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom