nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.307
- Πόντοι
- 1.106
ΣΚ κατεβαινει παραλιακη..Για την ψειλοι λεω ναι
;)
ΣΚ κατεβαινει παραλιακη..Για την ψειλοι λεω ναι
ΣΚ κατεβαινει παραλιακη..
;)
...δεν την ξερω αυτη τη μικα ,αλλα γιατι 50 ρε μεγαλε ? οι αλλες που περνουν 20 τι ειναι ? ας πα να δουλεψει σε στουντιο ,η ας γινει κολλ γκερλ αν θελει να τα παρει χοντρα ,οχι φιλε μη τα δωσεις ,να πανα γαμηθει,μη χαλατε την πιατσα...καλημερα μαγκες....Ηθελα σας παρακαλω μια πληροφορια,την Μικα απο πλατεια βαθης την εχει
παρει κανενας.Περναω συχνα απο κει και μου λει ελα να με παρεισ ειμαι πολυ καλη μεσα αλλα με 50Ε το
σκευφτομαι.Η αληθεια ειναι οτι με καβλωνει αφανταστα και φοβαμε οτι στο τελος θα κανω την ΤΡΕΛΑ Ή ΜΑΛΑΚΙΑ?
πολλα ειναι τυπεκαλημερα μαγκες....Ηθελα σας παρακαλω μια πληροφορια,την Μικα απο πλατεια βαθης την εχει
παρει κανενας.Περναω συχνα απο κει και μου λει ελα να με παρεισ ειμαι πολυ καλη μεσα αλλα με 50Ε το
σκευφτομαι.Η αληθεια ειναι οτι με καβλωνει αφανταστα και φοβαμε οτι στο τελος θα κανω την ΤΡΕΛΑ Ή ΜΑΛΑΚΙΑ?
πολλα ειναι τυπε
γαμας 2 φορες με τοσα
δεν την εχει παρει κανενας?
κατι λεγανε εδω τα παιδια για κατι 80χρονες κινεζες με μασελα που κανουν τρελα γαμησια,δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.επειδη θα κατεβω για καφε κεντρο....μετα θα περασω απο κει εχετε να μου προτηνετε κανα
ονομα μα ψαξω
...τι ονομα ρε φιλε ? πλακα μας κανεις ? κατεβα κι οποια σου κανει ρωτα τιμη και πηγαινε η μη πας ,ημαρτον...επειδη θα κατεβω για καφε κεντρο....μετα θα περασω απο κει εχετε να μου προτηνετε κανα
ονομα μα ψαξω
κατι λεγανε εδω τα παιδια για κατι 80χρονες κινεζες με μασελα που κανουν τρελα γαμησια,δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.
...τι ονομα ρε φιλε ? πλακα μας κανεις ? κατεβα κι οποια σου κανει ρωτα τιμη και πηγαινε η μη πας ,ημαρτον...
Αν δεν λες την γνωστή Μιμα, τότε η Μικα ζητάει ότι γουστάρει γιατί είναι πρεζάκι και ως είθισται τα πρεζάκια στα πρώτα χιλιόμετρα βλέπουν τον εαυτό τους για κάτι εντελώς διαφορετικό και σπάνιο με αποτέλεσμα να είναι μάπα και όταν κάνεις τη μαλακία και σκάσεις τα 50 - 60 -100 που γυρεύουν!
μαύροοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Όχι,αν δεν ρίξει την τιμή............δεν την εχει παρει κανενας?
για κοροιδα ψαχνεις δικε μου?δεν την εχει παρει κανενας?
που τετοια τυχη τυπε :-κατι λεγανε εδω τα παιδια για κατι 80χρονες κινεζες με μασελα που κανουν τρελα γαμησια,δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις.
...φιλαρακο, κοντα στο νου κι η γνωση ,τι αλλο να σου πω ,ευχομαι να καταλαβες...ρε μεγαλε αυτο εδω το σιτε εχει φτιαχτει για να ανταλασουμε πηρωφωριες.Τωρα το αν σου φενετε περιεργο
γιατι ρωτησα ονομα κακοσ εισε μεσα σε αυτο το σιτε!
Πριν 60 χρόνια,πρέπει να ήταν πολύ γκόμενα.................που τετοια τυχη τυπε :-
φιλε μαλλον τιν μιμα εννοω που ειναι τουμπανο με βυζη 3 και σοκαλατι χρωμα σσν γυφτορουμανα