Ολα good !!!γεια σου τυπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Κάτι περίεργοι ήταν,άνδρες/γυναίκες (40+ ηλικίες) και μίλαγαν μόνο με τις μαύρες - οι οποίες έδειχναν να τους ξέρουν - !!!τυπε το κεελπνο δεν συζηταει
τις αρπαει και τις κανει λαγουδακης τεστ
Ronin731
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συγνωμη αν ενοχλω αλλα αυτη που λετε που ακριβως την βρισκει κανεις μηπως την λενε Μανια ????Για την ψειλοι λεω ναι
DIMITRISin
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απο καποια αιρεση ηταν. νομιζω ‘ευαγγελικη εκλησσια‘ πανε αρκετες φορες... τον χειμωνα τους δινουν & ζεστο τσαι!
Έλεος ρε...................τι άλλο θα ακούσουμε....και τι μόνο οι μαύρες πρέπει να "σωθούν"...???απο καποια αιρεση ηταν. νομιζω ‘ευαγγελικη εκλησσια‘ πανε αρκετες φορες... τον χειμωνα τους δινουν & ζεστο τσαι!
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.572
- Πόντοι
- 266
βόλτα χθες μεσημέρι απο τρίγωνο.. απόλυτη απογοήτευση!! πρεζάκια,το βρωμομουνο η μιμα,μια κοντή φίλη της αδιάφορη και το πολύ κοντό βουλγαρο-τσιγγανο μπαζακι!νεκρα...!! Μήπως έχει κάποιος νέα απο την χριστηνα την αδύνατη μελαχρινή βουλγαρα η την μπελλα που σύχναζαν εκει?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
βόλτα χθες μεσημέρι απο τρίγωνο.. απόλυτη απογοήτευση!! πρεζάκια,το βρωμομουνο η μιμα,μια κοντή φίλη της αδιάφορη και το πολύ κοντό βουλγαρο-τσιγγανο μπαζακι!νεκρα...!! Μήπως έχει κάποιος νέα απο την χριστηνα την αδύνατη μελαχρινή βουλγαρα η την μπελλα που σύχναζαν εκει?
Ε όχι και βρωμόμουνο η Μίμα... Μόνο λίγο ακριβή. Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω...
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
...ρε μεγαλε με 50 γαμας σε στουντιο ,για το τριγωνο ειναι παρα πολλα...
Καλα ρε φιλος , συγκρινεις το γαμήσι που εκανε η Λιλι με οποιοδηποτε στουντιο ?
Θα μας τρελανεις ??
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
Σημερα μεσημερι εξω απο το Χριστιανα , όμορφο μωράκι 28 ετων ελληνιδα απο τον πειραια λεπτη μακρυ μαλι με κολλαν μαυρο
Δεν εμοιαζε πρεζακι , καλοστημενο - βαμενο ομορφα κλπ.
Τελικα το πηρα γιατι οταν πλησιασα διαπιστωσα οτι ηταν γκαστρωμενο και σε ερωτηση μου απαντησε 6ο μηνα
Τελικα το πηρα γιατι οταν πλησιασα διαπιστωσα οτι ηταν γκαστρωμενο και σε ερωτηση μου απαντησε 6ο μηνα
dirty lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
...πιο πολυ απ οτι ειστε ? και γω εχω ριξει καλα γαμησια στο τριγωνο με 20 ευρω ,50 δε θα δινα με τιποτα ειναι σφαξιμο...Καλα ρε φιλος , συγκρινεις το γαμήσι που εκανε η Λιλι με οποιοδηποτε στουντιο ?
Θα μας τρελανεις ??
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
το σκισες το γκαστρωμενο?Σημερα μεσημερι εξω απο το Χριστιανα , όμορφο μωράκι 28 ετων ελληνιδα απο τον πειραια λεπτη μακρυ μαλι με κολλαν μαυρο
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 195
- Πόντοι
- 5.765
το σκισες το γκαστρωμενο?
Η ταχυτητα γραφης και οι πεσμενες μαπαταριες στο ασυρματο πληκτρολογιο μου εφαγαν ενα
ΔΕΝ
Πάλι καλά.........(που δεν)..........Η ταχυτητα γραφης και οι πεσμενες μαπαταριες στο ασυρματο πληκτρολογιο μου εφαγαν ενα
ΔΕΝ
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
6ο μήνα κιόλας ...το σκισες το γκαστρωμενο?
πραγματικά αυτό το θήλεο χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση εγκεφάλου :-
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Βόλτα απόψε κατά τις 4:00 απ' τα στέκια με αμάξι. Τα ίδια και τα ίδια σκατά... Πάντως στη Σωκράτους υπήρχαν 5 μαύρες.
Καλημερα αγαπητε !!!Βόλτα απόψε κατά τις 4:00 απ' τα στέκια με αμάξι. Τα ίδια και τα ίδια σκατά... Πάντως στη Σωκράτους υπήρχαν 5 μαύρες.
Πανε οι καλες ημερες !!!
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πανε οι καλες ημερες !!!
:S :S :S
Βόλτα απόψε κατά τις 4:00 απ' τα στέκια με αμάξι. Τα ίδια και τα ίδια σκατά... Πάντως στη Σωκράτους υπήρχαν 5 μαύρες.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495