liasdynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξεροχύνω...... ...για μικρό Γκανα-κι,Άννα....με θυμόταν κ'έτσι ψηλέ μου............
Ποια ειναι αυτη?που θα την βρω?Ξερουμε ωρες?
Ξεροχύνω...... ...για μικρό Γκανα-κι,Άννα....με θυμόταν κ'έτσι ψηλέ μου............
Μετά τις 9 το βράδυ φίλε.................αμαρτωλό τρίγωνο!Ποια ειναι αυτη?που θα την βρω?Ξερουμε ωρες?
εδω τυπεΠοια ειναι αυτη?που θα την βρω?Ξερουμε ωρες?
Έχεις ενημέρωση...........εδω τυπε
Επικοινωνία με το ΚΕΕΛΠΝΟ
Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία (Κέντρο ΕΠΙΧειρήσεων) : 210-5212054
Είναι διαθέσιμη 24h/7d
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
Είναι διαθέσιμη εργάσιμες ημέρες 9.00 με 21.00
Στο αμαρτωλο τριγωνο εμφανιζεται τωρα τελευταια το φαινομενο, γυναικες να ψωνιζονται με γυναικες!Μετά τις 9 το βράδυ φίλε.................αμαρτωλό τρίγωνο!
Σοβαρά μιλάς?Στο αμαρτωλο τριγωνο εμφανιζεται τωρα τελευταια το φαινομενο, γυναικες να ψωνιζονται με γυναικες!
Bεβαια.Το φαινομενο εχει παρει διαστασεις τους τελαυταιους μηνες.Σοβαρά μιλάς?
Παράξενα "πράματα".........................Bεβαια.Το φαινομενο εχει παρει διαστασεις τους τελαυταιους μηνες.
Ποια ειναι αυτη? Που θα την βρω? Ξερουμε ωρες?
Εδω τυπε
Επικοινωνία με το ΚΕΕΛΠΝΟ
Τηλεφωνικό Κέντρο ΚΕΕΛΠΝΟ : 210-5212000
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail) : info@keelpno.gr
Γραμμή για τη Δημόσια Υγεία (Κέντρο ΕΠΙΧειρήσεων) : 210-5212054
Είναι διαθέσιμη 24h/7d
Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS : 210-72.22.222
Είναι διαθέσιμη εργάσιμες ημέρες 9.00 με 21.00
...φανταστειτε τι πεινα εχει πεσει σε λιγο θα παιρνουν τσιμπουκια σε σκυλους :...Στο αμαρτωλο τριγωνο εμφανιζεται τωρα τελευταια το φαινομενο, γυναικες να ψωνιζονται με γυναικες!
=====
Κι όμως ισχύει .
Δύο γνωστές μου (στρεϊτ..) , που δουλέυουν σε εταιρείες εκει κοντά , μου είπαν οτι τους την επεσαν μία Κινεζα και καποιες τσιγγανοειδείς για σεξ --
Πάμε ? / και ετσι ... Οντως :o
...την επομενη φορα που θα τους δεις ρωτα τους, ποσο παει ? ...Να πω ότι πέρασα εχθές το βράδυ μετά από Φυλής και πήρα πάλι την Γκανεζο/μαυρούλα Άννα! Πλήρης απογοήτευση γενικά,ούτε ζάκια δεν είχε........... Πάλι είδα αυτούς τους γελοίους της αίρεσης να κάνουν προσυλητισμό στα μαυράκια.................
Αν δεις τις φάτσες τους θα ξενερώσεις..........................την επομενη φορα που θα τους δεις ρωτα τους, ποσο παει ? ...
...μα αμα ειχαν ωραιες φατσες θα καθοντουσαν να προσυλητιζουν μαυρες καλντεριμιτζουδες στην ομονοια...? ...Αν δεις τις φάτσες τους θα ξενερώσεις.......................
Εγω ειδα και αυτο...... :o :o :oΣτο αμαρτωλο τριγωνο εμφανιζεται τωρα τελευταια το φαινομενο, γυναικες να ψωνιζονται με γυναικες!
=====
Κι όμως ισχύει .
Δύο γνωστές μου (στρεϊτ..) , που δουλέυουν σε εταιρείες εκει κοντά , μου είπαν οτι τους την επεσαν μία Κινεζα και καποιες τσιγγανοειδείς για σεξ --
Πάμε ? / και ετσι ... Οντως :o