opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
Λες για την ψιλη μελαχρινη παλι για να καταλάβουμε..Πέρασμα πριν από λίγο από Σόλωνος.
Ήταν πάλι η ξανθιά με το σπασμένο πρόσωπο,λίγο πιο κάτω ήταν ένα μπάζο και χαμηλά στην Σόλωνος ήταν άλλα 2 τεμάχια.
Μια μελαχρινή μοντελέ πάνω στα πορνοτάκουνα της με τις μπουτάρες έξω και μια άλλη την οποία δεν θυμάμαι διότι η μελαχρινή
με κάβλωσε άσχημα
Ίσως και να ήταν η ίδια που είχα δει πριν κάποιες μέρες άλλα συγχωρέστε με διότι με τέτοια μπουτάκια δεν πολυασχολήθηκα με το πρόσωπο
Να αναφέρω για όσους συναγωνιστές ψάχνουν μαυράκια ότι στο τέλος της Πατησίων είχε αρκετές ενώ είχε και κάτι λίγες στην Λιοσίων
πριν το ΚΤΕΛ για όσους ξέρουν
Έχεις κάνει βόλτα σε πιάτσα με νεκροφόρα,ψηλέ μου...????
Για την ψειλοι λεω ναιΛες για την ψιλη μελαχρινη παλι για να καταλάβουμε..
Bεβαια.....Έχεις κάνει βόλτα σε πιάτσα με νεκροφόρα,ψηλέ μου...????
Bεβαια..... http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/dogs/happy-puppy-smiley-emoticon-1.gif[/img[/URL]]
[/quote]συναδελφος εισαι τυπε? :think:
η την βουτηξες? :S
Μου την δανισε φιλος,καθοτι η νεκροφορα ειναι και η πρωτη γαμιστρωνα,και εχεις και ανεση!!!συναδελφος εισαι τυπε?
η την βουτηξες? :S
αφου ειναι φτιαγμενη για να μεταφερει το αιωνιο κρεβατι τυπε δεν θαταν ανετη?Μου την δανισε φιλος,καθοτι η νεκροφορα ειναι και η πρωτη γαμιστρωνα,και εχεις και ανεση!!!
Μπηκες στο νοημα! ;)αφου ειναι φτιαγμενη για να μεταφερει το αιωνιο κρεβατι τυπε δεν θαταν ανετη?
Σημερα κατα τις 2:30 περασμα απο τριγωνο και περιξ, νεκρα και μαυρουλες
μονο στην γωνια χαλκοκονδυλη και σωκρατους ενα ξανθο , δεν φαινοταν για πρεζακι,
25 ευρω ειπε μαζι με χοτελ στο αφαια μεσα στο στενο στην βερανζερου δεν δοκιμασα λογω βιασυνης
εκει περα ρε παιδια παρκαρουμε το αμαξι χαλαρα η θα το βρουμε σηκωμενο μετα?
Σημερα κατα τις 2:30 περασμα απο τριγωνο και περιξ, νεκρα και μαυρουλες
μονο στην γωνια χαλκοκονδυλη και σωκρατους ενα ξανθο , δεν φαινοταν για πρεζακι,
25 ευρω ειπε μαζι με χοτελ στο αφαια μεσα στο στενο στην βερανζερου δεν δοκιμασα λογω βιασυνης
εκει περα ρε παιδια παρκαρουμε το αμαξι χαλαρα η θα το βρουμε σηκωμενο μετα?
...φιλε το ιδιο βιτσιο εχω και γω ,αλλα ειναι εξεραιτικα δυσκολο να βρεις σε πιατσα ,οι περισσοτερες ειναι χοντρες-μπαζα ,δεν προσεχουν τον εαυτο τους ,αυτη η αουριτα ποια ειναι ? για ενημερωσε ,καλα για πρεζονια δεν το συζηταω μακρια ! ...παιδες καλησπερα !Πριν απο λιγο περασα απο τριγωνο μονο μπαζα.. πρεζακια και μαυρες..Εψαχνα να βρω την αουριτσα αλλα τιποτα!Αν ξερεται κάποια πολύ αδύνατη ανορεξική οπως αυτη (οχι πρεζακι) στειλτε καποια πληροφορια γιατι εχει φτασει το σπερμα στον εγκεφαλο!μονο skinny ομως παιδια εχω βιτσιο...
τυπε υπαρχει αυτη που ειχε μαζεψει το κεελπνοπαιδες καλησπερα !Πριν απο λιγο περασα απο τριγωνο μονο μπαζα.. πρεζακια και μαυρες..Εψαχνα να βρω την αουριτσα αλλα τιποτα!Αν ξερεται κάποια πολύ αδύνατη ανορεξική οπως αυτη (οχι πρεζακι) στειλτε καποια πληροφορια γιατι εχει φτασει το σπερμα στον εγκεφαλο!μονο skinny ομως παιδια εχω βιτσιο...
τυπε υπαρχει αυτη που ειχε μαζεψει το κεελπνο
εχει ξαναεμφανιστει στην πιατσα