Σημερα μετα απο ολη μερα στη θαλασσα & τα σχετικα μετα, αφησαμε τις δικες μας σπιτι
& με ενα φιλαρακι, κατηφορησαμε για την αμαρτωλη πουτανοτσαρκα!
Ωρα 1 περιπου.:
Koλωνακι: Oi γνωστες στη Σολωνος, η μαυριδερη στη σταση της Τρικουπη. Πιο πανω στο στενακι μια γιαγια, πιο πανω δεξιια στο φαναρι ενα ζακι μελαχροινο, κοντο με μινι (ΜΗ ξεγελαστειτε απο το μινι & οτι ειναι λεπτουλα, ειναι γεγονος οτι ειναι ζακι=ρισκο!)
Κατηφοριζοντας τη Σολωνος, κατω-κατω στη διχαλα του δρομου στα Εξαρχεια, αλλο ενα ζακι, κοντο, λεπτο, μικροκαμωμενο. Ξεγελαει στη πρωτη εμφανιση (οκ, ...πιποσιμο ειναι) ΜΑ & αυτη ζακι!! Οι αλλες δυο δε λεγανε με τιποτα, αν & η μια (με μακρυ καστανοκκινο?? )μαλλι, ξεγελαει & αυτη σε πρωτη εντυπωση! Δε το συνιστω.
Oκανα & περιξ: Κατηφοριζοντας οι γνωστες μαυρουλες, με μερικες νεες... προσθηκες( μαλλον μεταγραφη απο Βαρβακειο). Πιο κατω, οι γνωστες ξανθες/χοντρες παντα, ΜΑ αναμεσα τους ειδα (& μου εφυγε το σαγονι):
Eνα super ξανθο, οχι ψηλο, με ασπρο παρα πολυ κοντο φορεμα με μακρυ σπαστο μαλλι, με μπουκλες κατω!!! :-* Δε την εχω ξαναπετυχει προσωπικα, μα μου φανηκε εμπειρη απο την κινηση της κρινοντας.
Ελαχιστα πιο κατω γαμησιμοτατο κοντουλι, λεπτουλι μελαχροινο με μαλλι ως τους ωμους σχεδον.Αποφασισαμε να τα παρουμε, φυσικα.
Μα για αλη μια φορα, ισχυσανε οι νομοι του Μερφυ & εκεινη τη μαμημενη στιγμη εσκασε περιπολικο & υπηρξε μια αναστατωση (προσωρινη), μα αρκετη για να μας τη χαλασει...
(Τελικα τη στησανε στη γωνια, λιγο πιο κατω απο το sex shop & σταματαγανε μηχανες/μηχανακια & κανα αυτοκινητο, που τους καθοτανε στραβα
Οι δε ...τανιτσες, συνεχιζαν τη δουλεια κανονικα!!! :o)
Δε γαμιεται, ειπαμε & καναμε το κυκλο να παρουμε δυο μαυρακια , που μας ειχανε γυαλισει επισης, πιο πανω.
Εγω πηρα τη Johana. Ενα ψηλο, λεπτο, ραστα μαλλι, λιγο κατω απο τους ωμους. Ηλικια πανω-κατω γυρω στα 20+. Το φιλαρακι πηρε μια (δε θυμαμαι ονομα) κοντουλα, με βαμενο μαλλι (καστανοξανθο??), καπως μακρυ, που φοραγε ενα απελπιστικα κιτρινο μινι, σημερα.
Εγω στο αυτοκινητο, το φιλαρακι, στα ορθια στη γωνια
, στο παρακειμενο parking.
Για μια ακομα, βεβαιωθηκα οτι εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων οι μαυρες αυτες ειναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ & ΧΡΟΝΟΣ!!
Πιπα: απελπιστικα χαλια. Στο πηδημα, ειχε το χερι στο πουτσο συνεχεις & φυσικα δε μπορουσα να κανω & τιποτα. Της το ειπα μια, της το ειπα δυο, ευγενικα. Τιποτα αυτη, εκει το χερι. Ε, της αρπαξα & τα δυο χερια, με ματι που γυαλιζε & της εξηγησα οτι αν δε κατσει να τη πηδηξω, οπως θελω, καλυτερα να μου εδινε πισω τα λεφτα. Ισως παραγυαλιζε το ματι & μου ειπε να μου κανει παλι πιπα, κλπ... Την εβαλα & ρουφηξε αφριδια & φυσικα , παρα τις φωνουλες της, στο τελειωμε εβγαλα το προφυλακτικο & της τα εσκασα, οπου βρηκα.
Το φιλαρακι, αν & στα ορθια περασε καλυτερα, μα & η δικια του ξενερωτη ητανε..
...Αυτα...