Επισκέπτης
τυπε 75 αρα δεν εχεισ χυσει?χανεισ μεγαλη καυλα τα ζαρωμενα πουρακατσε ρε τυπε δεν ειναι το ιδιο
τις εχεις δει αυτες που λεω? :Sειναι 75 χρονων τουλαχιστον και τρομακτικες,ουτε καυλιαρες ουτε τιποτα
τυπε 75 αρα δεν εχεισ χυσει?χανεισ μεγαλη καυλα τα ζαρωμενα πουρακατσε ρε τυπε δεν ειναι το ιδιο
τις εχεις δει αυτες που λεω? :Sειναι 75 χρονων τουλαχιστον και τρομακτικες,ουτε καυλιαρες ουτε τιποτα
ρε τυπε εσυ 33 ποντους ψωλαρα δεν εγραφες προχθες? μικρυνε δεκα ποντους?τυπε 75 αρα δεν εχεισ χυσει?χανεισ μεγαλη καυλα τα ζαρωμενα πουρα
τυπε μπερδεψεσ τα χρονια με την πουτσα μουρε τυπε εσυ 33 ποντους ψωλαρα δεν εγραφες προχθες? μικρυνε δεκα ποντους?
που την ξερεισ την ντολυ ρε τυπε ??????με επιασεσ τυπεdagmara800...κατι μου λεει πως εχεις σχεση με την ντολυ....
αλανηιδου και η..φωτο...
τα πρωινα 9-4 κάθεται στη γωνια του Παρνων, στην πλατεια Λαυριου μια πολυ αδύνατη μελαχρινη, με ισιο μακρυ μαλλι αλβανη που κανει φουλ προγραμμα στα 30 ευρω. ηλικια περιου 30-35. Σημερα την ειδα αλλα δεν ειχα χρονο να την φωρτωσω. ξερει κανεις τι λεει απο υπηρεσιες?
Kαι γιατι δεν της ειπες, ΝΑΙ !!!ΜΑΚΡΙΑ από την ανάγωγη στρίγκλα ! Μου την έπεσε μία μέρα καιόταν της είπα ότι θέλω να κάνω μία βόλτα με αποπήρε άσχημα..."τί ψάχνεις να βρείς; Να γαμήσεις με 5 euro ;" Φαντάσου τι ΞΕΠΕΤΑ θα είναι...
Kαι γιατι δεν της ειπες, ΝΑΙ !!!
Παιδες μια ενημέρωση ...
... κόλλησε αρρώστια και είναι άσχημα ...
Παιδες μια ενημέρωση :
Σημερα μιλαγα με μια κολλητή μου ρουμουνα που εργάζεται στο αμαρτωλό τρίγωνο και μου είπε τα εξής για την Λιλη :
Εξαφανίστηκε ΟΧΙ γιατι παντρεύτηκε αλλά για κόλλησε αρρώστια και είναι άσχημα .
Και η εύλογη απορία - απάντηση της φίλης μου όταν της είπα οτι παντρεύτηκε και γιαυτό χάθηκε :
Καλα εισαι σοβαρός εγω αμα έκανα όσα αυτή ( περίπου στα 400 ευρώ την μέρα ) σιγά μην τα παράταγα τώρα που θα ήμουν πάνω στο φόρτε μου .
Ασε που αυτη ήτανε τρελή , δηλαδή το γούσταρε και το ζήταγε το γαμήσι συνέχεια ........
Αυτα εμαθα .
Τα συμπεράσματα δικα σας
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Προβλέπω νέο γύρο τσακωμών, και εντάσεων ...
Νομίζω ότι είχα πολύ καλή σχέση με την Λίλη (λόγω του ότι της είχα δώσει πολλά 50ρικα στο παρελθόν). Κάποια στιγμή που ήταν πολύ χλωμή, και τη ρώτησα, μου είχε πει ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά της . . . Δεν μπαίνω σε περισσότερες λεπτομέρειες - - ιατρικό απόρρητο
Μακάρι να είναι καλά . . . πάντως θα προσπαθήσω να το ψάξω
τυπε οι μαυρες ανηκουν στην κατηγορια πουτανες νομαδεςΠαιδιά, κάποιος είχε γράψει ημερών για κάποιες μαυρούλες στον περιφερειακό Γαλατσίου, στον δρόμο του πρώην ΖΕΠΕΛΙΝ (νυν ΖΑΦΙΡΟΣ) που κάνουν πιάτσα και κάνουν πίπες στο παρακείμενο parking. Περνώντας από εκεί, έριξα μια ματιά αλλά τζίφος! Δεν υπάρχει ψυχή εκεί! Καμμιά πληροφορία?!