Than77
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
30 τυπε αλλα κάθεται 1 ωρα μαζι σου!
1 ώρα με 30 Ευρά Are you sure, mate? Κάνει και backdoor?
Του επαγγέλματος είναι το κορίτσι συναγωνιστή; Για δώσε πληροφορίες μήπως μπορέσουμε και το σπρώξουμε κι΄ εμείς. Πάντως είναι πολύ καλό πιπινοτεμάχιο και μοιάζει με κινεζοειδή.Λοιπον μια φωτο που δεν εχει σχεση με πιατσες, απλα επειδη σας συμπαθω! (ερασιτεχνικη) ;)
Η Gabby απο την Σωκρατους...ετσι κ ετσι!
Οποιος ξερει κατι παραπανω η εχει δοκιμασει ας με διαφωτησει
Τυπε δεν ξερω ποια Γκαμπι λες εσυ!τεσπα μην αμφισβιτεις τα λεγομενα μου!εσυ μπορει να εννοεις αλλη!Και δεν ξερω κινητο!Αυτή δέν είναι η Γκάμπυ φίλε. Τουλάχιστον αυτή πού ξέρω εγώ από τή Ρουμανία.
Η Γκάμπυ είναι ΣΑΦΩΣ καλύτερη ....
BTW εάν έχεις τό τηλεφωνο τής Γκάμπυ ( τής σωστής ) πρέπει νά τελειώνει σέ ...2214
Τυπε την φωτο δεν την εσβησα εγω!...τελος παντων δεν ξανα ασχολουμε με εικονες! απο δω κ περα μονο γραπτα!Φίλε Lembron δεν μας είπες για το κινεζάκι που είχες βάλει φώτο και την μάζεψες πάλι. Θα μας πεις τι παίζει με το πιπίνι ή ήταν μούφα η φωτογραφία για να μας ξε- και την σηκώσεις;
Τυπε την φωτο δεν την εσβησα εγω!...τελος παντων δεν ξανα ασχολουμε με εικονες! απο δω κ περα μονο γραπτα!
τυπε ποσα παιρνουν οι κινεζες?ειναι καθαρες?ειναι υγιεις?κανουν καλο γαμησι απ οτι εχεις πει...περασα σημερα για γυροβολια στην καυλα απο χαλκοκονδυλη και 3ης σεπτ
ειχε αρκετα γκρανια και κιτρινιαρες
ευχαριστη εκπληξη οτι δεν ειχε σχεδον καθολου γυφτοπουλες και πρεζουδες μπροστα απτο γνωστο χοτελι που κανουν πιατσα
δεν ξερω τον λογο
μπανισα ενα πολυ ωραιο φρικοπουρο αλλα προλαβε αλλος :S
οποτε ειπα να αγορασω κιτρινιαρα
διαλεξα την χειροτερη
σαν αποβολη του μαο
τρομερη μουτσουνα
ανεση χρονου χωρις να δυσανασχετει
το καλυτερο ηταν ομως που σε καποια φαση πλησιαζω μια κιτρινιαρα για να την ρωτησω τιμη κτλ και μολις με ειδε αρχισε να φωναζει police police και το εβαλε στα ποδια :S
τυπε εγω οσες εχω δοκιμασει εμεινα ευχαριστημενοςτυπε ποσα παιρνουν οι κινεζες?ειναι καθαρες?ειναι υγιεις?κανουν καλο γαμησι απ οτι εχεις πει...
ναι τυπεεχεισ καποια να προτεινεισ τυπε?
παρε την χειροτερη τυπεxaxaxaxaxa!!!!!!!!!!!!!νομιζω ολεσ ασχημεσ ειναι