μια βολτα σημερα στους σαπιοδρομους της αθηνας , ειχα παρει ταξι μιας και δεν ειχε τιποτα απο μεσα μεταφορας γιατι ηθελα οπωσδηποτε να παω κεντρο να κοιταξω κατι σε ενα καταστημα ηλεκτρικων...
Τελοσπαντων
εδω και καιρο 3ης σεπτεμβριου -χαλκοκονδυλη-και εκει στην διασταυρωση στην πλατεια βαθης ειναι μια μελαμψη κουκλα, μυγακι πρεπει να ειναι
οχι τιποτα αφρικανες και τετοια, αλλα γυφτακι ,καστανοξανθη, γυρω στο 1.75 , σωμα λαμπαδα, και γενικα προστυχοφατσα
Πρεπει να ειναι η βουλγάρα, η αλβανιδα, και ελαχιστα ποσοστα ρουμανα, η αλλον καθολου, περισσότερο βουλγαρα η αλβανιδα..
Τελοσπάντων δεν εχει σημασια αυτο σημασια εχει οτι εχω περασει 3 φορες απο το σημειο και καθε φορα με παρατηρει
Μου κλεινει το ματι , βασικα να ψαρεψει πελατη θελει
Αλλα απο οτι εχω ρωτησει καποιον εκει περα που συχναζει μου πε οτι η ταριφα εχει 30 ευρω απλο σε ξενοδοχειο, 50 φουλ
και 20 ευρω οτι θελω σε κανενα κατουρημενο στενο του κεντρου της Αθήνας
Και ρωτω τωρα, γιατι ρε κοριτσι μου δεν δουλευεις σε κανα σπιτη η κανα στουντιο να σε τιμησουμε?
Ξαναλέω, καστανόξανθη με σπαστο μαλλι, Ψηλη,Μελαμψη,σωματάρα,πολυ ομορφο προσωπο,κωλαρα, βυζι 3αρι
Της περισσότερες φορες θα την βρειτε στην διασταυρωση των δρομων που οδηγουν ομονοια μετα την πλατει βαθης εκει που κανουν σταση τα 9αρια ( Α9,Β9,Γ9)
Οποιος ξερει κατι παραπανω η εχει δοκιμασει ας με διαφωτησει